32,6mm.Én feltettem 1.95ös külsõt b+ zero felnire ami belül 23mm. Rhyno lite-ra is, meg fater bringáján valami õsrégi baziszéles szimplafalú acélfelnire is, ami szerintem legalább 27mm szélességû belül. megáll rajta, max a futófelület íve kissé laposabb lesz, de 1.9 és 2.1 között nincs olyan nagy különbség szerintem hogy ebbõl gond legyen. Milyen széles az a felni?
Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2011. augusztus 18. - 21:27
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. augusztus 18. - 21:16
még azt mondjátok már meg légyszi, hogy mi lesz akkor ha a dt swiss f360-ra 1.9es külsõt teszek? egyáltalán rá tudom tenni? 2.1-egy ajánl a gyártó, amint erre felhívtátok a figyelmem.
Én feltettem 1.95ös külsõt b+ zero felnire ami belül 23mm. Rhyno lite-ra is, meg fater bringáján valami õsrégi baziszéles szimplafalú acélfelnire is, ami szerintem legalább 27mm szélességû belül. megáll rajta, max a futófelület íve kissé laposabb lesz, de 1.9 és 2.1 között nincs olyan nagy különbség szerintem hogy ebbõl gond legyen. Milyen széles az a felni?
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2011. augusztus 18. - 20:24
Írta 2011. augusztus 18. - 09:54
Sziasztok! 26-os montira szeretnék 90kg-os testsúlyhoz valami slick gumit a városba. Sose volt még slick-em, ajánljatok valamit. Eddig a Maxxis Xenith-et és a Continental Sport Contact-ot nézegettem. Mi a véleményetek melyiket lenne érdemes megvenni? A felsorolt 2 gumin kívül mást is ajánlhattok!
Elvárások a szokásos dolgok: defektállóság és kanyarba tapadjon valamint esõbe ne csússzon annyira és guruljak gyorsabban mint a jelenlegi bütykössel . Homokba terepre nem szoktam menni, de ha mégis létezik olyan slick guma aminek az oldala bütykös hogy kitaposott homokos utat elbírja az perfekt lenne.
Ár: 500Ft/db max. A Conti S.C. azért is szimpi mert egy pár 5000-bõl beszerezhetõ.
Nekem a continentalokkal nagyon jó tapasztalatom van. A mostani conti city contactban 10-11 ezer km van, defektem csak egy-kettõ ha volt, és még van benne szermre pár ezer kilcsi.
Haveromnak sport contactja van, az is jó, meg van 1,6-os méretben is, ami pont ideális, csak az jobban kopik.
Írta 2011. augusztus 18. - 07:20
Írta 2011. augusztus 17. - 21:21
Elvárások a szokásos dolgok: defektállóság és kanyarba tapadjon valamint esõbe ne csússzon annyira és guruljak gyorsabban mint a jelenlegi bütykössel . Homokba terepre nem szoktam menni, de ha mégis létezik olyan slick guma aminek az oldala bütykös hogy kitaposott homokos utat elbírja az perfekt lenne.
Ár: 500Ft/db max. A Conti S.C. azért is szimpi mert egy pár 5000-bõl beszerezhetõ.
Írta 2011. augusztus 17. - 20:06
Írta 2011. augusztus 17. - 15:16
Írta 2011. augusztus 17. - 13:53
Írta 2011. augusztus 17. - 09:21
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. augusztus 16. - 23:48
Valakinek van tapasztalata specialized fast trak-el kapcsolatban vagy hasonló mintázatú gumival??
2.00 méret ami 2.1-nek felel meg! Elég sûrû és apró mintázatú! Eddíg Speci resolution pro volt ami balonosabb és igen bütykös
van.
tényleg jó gumi. ahhoz képest, hogy mennyire alacsonyak a minták, jól tart és szépen érezni mikor kezd elengedni kapaszkodás helyett. persze nem harap úgy mint egy "igazi" bütykös külsõ, cserébe gyors és nagyon kényelmes.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2011. augusztus 16. - 22:46
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. augusztus 16. - 22:45
Na mindegy! Remélem beválik!
Írta 2011. augusztus 16. - 22:37
Valakinek van tapasztalata specialized fast trak-el kapcsolatban vagy hasonló mintázatú gumival??
2.00 méret ami 2.1-nek felel meg! Elég sûrû és apró mintázatú! Eddíg Speci resolution pro volt ami balonosabb és igen bütykös
Jó gumi. Minta hamar kopik, érdekes, de elég jól tart mindenhol. Érdekes, mert marha alacsony. Szerintem a kettõ közt jó lehet a The Captain is.
Bár...én most a Purgatoryra esküszöm. Nem könnyû, de cserébe istentelenül tart mindenhol.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. augusztus 16. - 22:29
Írta 2011. augusztus 16. - 22:29
Fapad csekkolás: amikor megtöltöd, megnézed, mennyire lötyög. Havonta ellenõrzöd, ha "úgy" lötyög, akkor jó, ha nem, akkor mellétöltesz. Ezernyi változó van, nincs általános szabály. Pl. tegnapelõtt defekteltem, arconspriccelt, majd betömte, majd továbbmentem, éppen ezért, ma kicsit rátöltöttem. A Garda tavai nagy melegben meg kb 3szoros tempóban fogy, mivel mégiscsak párolog. (ha vízalapú)
Levétel nélkül, sima megforgatással is hallatszik, ahogy csurog benne a cucc. Nekem sajnos a hátsóban már lehet megkeményedett darabka, olyan hangja van. Nem szívesen bontom le a felnirõl, de nem ártana belenézni.
Írta 2011. augusztus 16. - 21:00
Nem tudja valaki lehet e itthon kapni Schwalbe Durano-t 26x1.35-ös méretben?
Írta 2011. augusztus 16. - 13:17
A defektgátló lötyiknek mi a "szavatosságuk" a betöltést követõen?
Fapad csekkolás: amikor megtöltöd, megnézed, mennyire lötyög. Havonta ellenõrzöd, ha "úgy" lötyög, akkor jó, ha nem, akkor mellétöltesz. Ezernyi változó van, nincs általános szabály. Pl. tegnapelõtt defekteltem, arconspriccelt, majd betömte, majd továbbmentem, éppen ezért, ma kicsit rátöltöttem. A Garda tavai nagy melegben meg kb 3szoros tempóban fogy, mivel mégiscsak párolog. (ha vízalapú)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás