Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én feltettem 1.95ös külsõt b+ zero felnire ami belül 23mm. Rhyno lite-ra is, meg fater bringáján valami õsrégi baziszéles szimplafalú acélfelnire is, ami szerintem legalább 27mm szélességû belül. megáll rajta, max a futófelület íve kissé laposabb lesz, de 1.9 és 2.1 között nincs olyan nagy különbség szerintem hogy ebbõl gond legyen. Milyen széles az a felni?

32,6mm.

A sebesség mindent megold.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

még azt mondjátok már meg légyszi, hogy mi lesz akkor ha a dt swiss f360-ra 1.9es külsõt teszek? egyáltalán rá tudom tenni? 2.1-egy ajánl a gyártó, amint erre felhívtátok a figyelmem.

Én feltettem 1.95ös külsõt b+ zero felnire ami belül 23mm. Rhyno lite-ra is, meg fater bringáján valami õsrégi baziszéles szimplafalú acélfelnire is, ami szerintem legalább 27mm szélességû belül. megáll rajta, max a futófelület íve kissé laposabb lesz, de 1.9 és 2.1 között nincs olyan nagy különbség szerintem hogy ebbõl gond legyen. Milyen széles az a felni?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
még azt mondjátok már meg légyszi, hogy mi lesz akkor ha a dt swiss f360-ra 1.9es külsõt teszek? egyáltalán rá tudom tenni? 2.1-egy ajánl a gyártó, amint erre felhívtátok a figyelmem.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Sziasztok! 26-os montira szeretnék 90kg-os testsúlyhoz valami slick gumit a városba. Sose volt még slick-em, ajánljatok valamit. Eddig a Maxxis Xenith-et és a Continental Sport Contact-ot nézegettem. Mi a véleményetek melyiket lenne érdemes megvenni? A felsorolt 2 gumin kívül mást is ajánlhattok!
Elvárások a szokásos dolgok: defektállóság és kanyarba tapadjon valamint esõbe ne csússzon annyira és guruljak gyorsabban mint a jelenlegi bütykössel :) . Homokba terepre nem szoktam menni, de ha mégis létezik olyan slick guma aminek az oldala bütykös hogy kitaposott homokos utat elbírja az perfekt lenne.
Ár: 500Ft/db max. A Conti S.C. azért is szimpi mert egy pár 5000-bõl beszerezhetõ.

Nekem a continentalokkal nagyon jó tapasztalatom van. A mostani conti city contactban 10-11 ezer km van, defektem csak egy-kettõ ha volt, és még van benne szermre pár ezer kilcsi.

Haveromnak sport contactja van, az is jó, meg van 1,6-os méretben is, ami pont ideális, csak az jobban kopik.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Schwalbe city jet

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Sziasztok! 26-os montira szeretnék 90kg-os testsúlyhoz valami slick gumit a városba. Sose volt még slick-em, ajánljatok valamit. Eddig a Maxxis Xenith-et és a Continental Sport Contact-ot nézegettem. Mi a véleményetek melyiket lenne érdemes megvenni? A felsorolt 2 gumin kívül mást is ajánlhattok!
Elvárások a szokásos dolgok: defektállóság és kanyarba tapadjon valamint esõbe ne csússzon annyira és guruljak gyorsabban mint a jelenlegi bütykössel :) . Homokba terepre nem szoktam menni, de ha mégis létezik olyan slick guma aminek az oldala bütykös hogy kitaposott homokos utat elbírja az perfekt lenne.
Ár: 500Ft/db max. A Conti S.C. azért is szimpi mert egy pár 5000-bõl beszerezhetõ.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

A linkelt külsõ 16"-os.

igen, ez igaz. köszi a segítséget.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

A DT ajánlása szerint erre 26 x 2,1-3 méretû külsõt célszerû felrakni.

köszi! és mi lesz, ha az 1.9-est teszem föl? (most is 1.95-ös van rajta)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A linkelt külsõ 16"-os.

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
A DT ajánlása szerint erre 26 x 2,1-3 méretû külsõt célszerû felrakni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok!

hogyan tudom megállapítani, hogy EZ a külsõ felrakható-e ERRE a felnire? elõre is kösz

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Tényleg nem rossz. Kopottan sem.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Valakinek van tapasztalata specialized fast trak-el kapcsolatban vagy hasonló mintázatú gumival??
2.00 méret ami 2.1-nek felel meg! Elég sûrû és apró mintázatú! Eddíg Speci resolution pro volt ami balonosabb és igen bütykös

van.
tényleg jó gumi. ahhoz képest, hogy mennyire alacsonyak a minták, jól tart és szépen érezni mikor kezd elengedni kapaszkodás helyett. persze nem harap úgy mint egy "igazi" bütykös külsõ, cserébe gyors és nagyon kényelmes.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Jó gumi. Amíg "éles" a minta rajta, frankó lesz.:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Azaz igazság hogy én a vizes sziklás részektõl félek ezekkel a mintázatokkal! De az elõzõ gumim pont az ellenkezõje volt amit keményen kellett tekerni hogy haladjak mert akkora bütykei voltak, de cserébe nagyon komfortos volt és persze nehéz! Ez most ahhoz képest virsli!
Na mindegy! Remélem beválik!

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Valakinek van tapasztalata specialized fast trak-el kapcsolatban vagy hasonló mintázatú gumival??
2.00 méret ami 2.1-nek felel meg! Elég sûrû és apró mintázatú! Eddíg Speci resolution pro volt ami balonosabb és igen bütykös
Feltöltött kép

Jó gumi. Minta hamar kopik, érdekes, de elég jól tart mindenhol. Érdekes, mert marha alacsony. Szerintem a kettõ közt jó lehet a The Captain is.
Bár...én most a Purgatoryra esküszöm. Nem könnyû, de cserébe istentelenül tart mindenhol.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Fapad csekkolás: amikor megtöltöd, megnézed, mennyire lötyög. Havonta ellenõrzöd, ha "úgy" lötyög, akkor jó, ha nem, akkor mellétöltesz. Ezernyi változó van, nincs általános szabály. Pl. tegnapelõtt defekteltem, arconspriccelt, majd betömte, majd továbbmentem, éppen ezért, ma kicsit rátöltöttem. A Garda tavai nagy melegben meg kb 3szoros tempóban fogy, mivel mégiscsak párolog. (ha vízalapú)

Levétel nélkül, sima megforgatással is hallatszik, ahogy csurog benne a cucc. Nekem sajnos a hátsóban már lehet megkeményedett darabka, olyan hangja van. Nem szívesen bontom le a felnirõl, de nem ártana belenézni.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Sziasztok!

Nem tudja valaki lehet e itthon kapni Schwalbe Durano-t 26x1.35-ös méretben?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

A defektgátló lötyiknek mi a "szavatosságuk" a betöltést követõen?

Fapad csekkolás: amikor megtöltöd, megnézed, mennyire lötyög. Havonta ellenõrzöd, ha "úgy" lötyög, akkor jó, ha nem, akkor mellétöltesz. Ezernyi változó van, nincs általános szabály. Pl. tegnapelõtt defekteltem, arconspriccelt, majd betömte, majd továbbmentem, éppen ezért, ma kicsit rátöltöttem. A Garda tavai nagy melegben meg kb 3szoros tempóban fogy, mivel mégiscsak párolog. (ha vízalapú)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)