Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

vki irt olyasmirol, hogy ereszt neki a latex, de nem talal lyukat. arra mi lett a megoldas? nekem is leeresztett, de semmi... probaltam bele tobb levegot fujni, elkezdtem korbenyomkodni a viz alatt, erre az egyik reszen lett egy baszom nagy gomb (kidudorodas), oda ment az osszes levego :D

Szelep rendben van?

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
vki irt olyasmirol, hogy ereszt neki a latex, de nem talal lyukat. arra mi lett a megoldas? nekem is leeresztett, de semmi... probaltam bele tobb levegot fujni, elkezdtem korbenyomkodni a viz alatt, erre az egyik reszen lett egy baszom nagy gomb (kidudorodas), oda ment az osszes levego :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
durvan nyomja baratno :D vagy csak figyelmetlen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Helló.
Jól emlékszek?

Nem.

A sebesség mindent megold.

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Helló.
Jól emlékszek,hogy latex belsõket nem lehet foltozni???
Barátnõm a 60 kilójával egy össztelós montival tekerve felütötte a 2,3 barra felfújt 2,2 NN-el szerelt kerekem,számomra hihetetlen,de megtörtént.
Szóval kukázni való vagy menthetõ??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

és drótos lesz, nem hajtogatós. az idei cube-okon már ez van.

de ha jók emlék, azokon még a régi mintás (elsõ RR mintája) fut rapid r. néven.
jövõ évi after market meg ez a mostani "második kiadás" minta.
de rohadjanak meg az új ralphból nem lesz már igazi UST. most kéne venni még.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
akkor ugyanott vagyok... most is varrva van, meg sima foltok.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

lattam, hogy van olyan tiptopban, hogy tubeless kulsok ragasztasahoz folt. jo ez pl szimpla vekonyfalu kulsokhoz szakadast javitani varras helyett? elegansabb modszer lenne...

Feltöltött kép

Szerintem mindenképpen érdemes ragasztás elõtt megvarrni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
lattam, hogy van olyan tiptopban, hogy tubeless kulsok ragasztasahoz folt. jo ez pl szimpla vekonyfalu kulsokhoz szakadast javitani varras helyett? elegansabb modszer lenne...

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Ha a RaRa-ot hátsókerékre elsõként teszed, akkor igen, jobban gurul, jobban fékezhetõ és elvileg rosszabbul mászik. Én a rosszabb mászásból nem érzékeltem semmit váltós gépen, egysebességessel lehet kijönne a különbség.

koszi a megerositest. nekem is igy remlik - biztos a nagyjabol szimmetrikus minta miatt. talan alacsony nyomasnal, vagy egeszen puha talajon jobban maszna. bar a fekezesnel ereztem, hogy hamarabb blokkolt es csuszott meg.

jah, ott lattam en is eloszor :) az anyaga is mas. gondolom joval nehezebb.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kiszálkásodik és kiszúrja a gumit illetve a belsõ becsípõdik a szalag és a külsõ közé ill nemes egyszerûséggel elvágja, eddig legalább 50-et láttam.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

A defektgátló szalaggal egy a gond elég sûrûn okoz magától defektet.;)

Azt hogy? Kifejted bõvebben? Sose volt még ilyenem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

(erdekes, hogy a korabbi ralph mintaja most rapid rob neven fog futni).

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

erre vki?

nem vartam tovabb ron+ralph lesz, 2011es csak (erdekes, hogy a korabbi ralph mintaja most rapid rob neven fog futni).

Ha a RaRa-ot hátsókerékre elsõként teszed, akkor igen, jobban gurul, jobban fékezhetõ és elvileg rosszabbul mászik. Én a rosszabb mászásból nem érzékeltem semmit váltós gépen, egysebességessel lehet kijönne a különbség.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

mar nem is emlekszem: schwalbenal, ha hatul az elso kereknek megfeleloen teszem fel, akkor jobban gurul, es jobban fekezheto?

erre vki?

nem vartam tovabb ron+ralph lesz, 2011es csak (erdekes, hogy a korabbi ralph mintaja most rapid rob neven fog futni).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

És tényleg. Én 29 euro körül találtam... (?) Köszi!
Rakok bele defektgátló szalagot, meg talán még azt az öntömítõ belsõt is megveszem, és jöhetnek a szögek. Egy hónap múlva kiderül bírja-e...

A defektgátló szalaggal egy a gond elég sûrûn okoz magától defektet.;)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Vakon, teszt olvasás nélkül vettem egy Conti X-king-et, 29-est. Nem vagyok nagy rajongója a Continak, de ez a gumi nagyon jó. Elsõ keréken használtam, nagyon jól gördül és jól tart mindenhol. És még a németeknek is tetszik:-)
Rocket Ron nem gurul jól? Na ez nekem új. Tapasztalataim sem ezt mutatják és a német Bike-ban is olvastam valami tesztet (szokásos mûszeres alaposságút:-) ami igen jó gördülési adatot mutatott.
Arn: Szerintem az X king jó lesz neked. És a Maxxis Ardent is egy nagyon jó mindenes gumi. 2.2-esben 1.8 baron megyek vele és imádom. (menetkészen 85 kg vagyok:)

ronhoz kepest amugy milyen? mindkettot 29eren probaltad?

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Itthon merre lehet Maxxis Raze cyclocross gumit venni? És mi pénzért?

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
És tényleg. Én 29 euro körül találtam... (?) Köszi!
Rakok bele defektgátló szalagot, meg talán még azt az öntömítõ belsõt is megveszem, és jöhetnek a szögek. Egy hónap múlva kiderül bírja-e...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Elõl X-King hátul Race-King kombóról mi a véleményetek?Eddig NN-RaRa-t használtam de gondoltam kipróbálom a Contit is.Az X-King miben lehet más az NN-tõl?

ez nekem is eszembe jutott korabban (rara-roro) kombohoz kepest - es probaltam forumokon utanaolvasni. a userek inkabb a schwalbera szavaztak. az xkinget en inkabb magaban probalnam.