abban a válaszban szó sincs a B szegmensrõl...
igen, ezt írtam én is
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
abban a válaszban szó sincs a B szegmensrõl...abban a válaszban szerintem elég egyértelmûvé tették, hogy hivatalosan nincs ilyesmi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
szerintem sehol...max ausztriától keletre.
az a véleményem,hogy felelõtlenség ilyen gumikat vásárolni.
1.gerjeszted ezt a (szar) piacot.
2.veszélyezteted a magad/társaid testi épségét.
ez kb olyan dolog,hogy az ember ha városban bringázik vegyen normális lakatot. vagy ne sírjon ha ellopták a bike-ot.
vagy mint a bukósisak... csak egyszer esel a fejedre és a család egész életedben ápolgatni fog és a grillcsirkét pépesíteni.és a gumi is pont ilyen kérdés.
ha már valaki képes több-százezer forintos bringát építeni és a gumin "spórol" az szarrágóság/igénytelenség.
el kell fogadni,hogy egy szezonban (ha sokat mész) 3-4 gumi is elfogy.aki ezt nem képes elfogadni az sakkozzon.
max akkor lehetne elfogadni ha minden gumira rá lenne írva,hogy miért "B"-s.akkor mindenki eldönthetné,hogy mit vállal.de még mindig van az a kérdés,hogy ha társaságban/maratonon megy az ember akkor a többiek"beleegyeztek-e" abba,hogy a gumi egy megbízhatatlan darab és ki tudja mikor adja meg magát.
ez csak egy nézõpont/vélemény. nem muszáj egyetérteni,de remélem páran elgondolkodnak...
peace
Az országúti topikban is volt téma a "bés" Continental. Ave írt is a gyártónak egy emailt, hogy mi az igazság
http://forum.bikemag...tml#post1038267
szerintem sehol...max ausztriától keletre.
az a véleményem,hogy felelõtlenség ilyen gumikat vásárolni.
1.gerjeszted ezt a (szar) piacot.
2.veszélyezteted a magad/társaid testi épségét.
ez kb olyan dolog,hogy az ember ha városban bringázik vegyen normális lakatot. vagy ne sírjon ha ellopták a bike-ot.
vagy mint a bukósisak... csak egyszer esel a fejedre és a család egész életedben ápolgatni fog és a grillcsirkét pépesíteni.és a gumi is pont ilyen kérdés.
ha már valaki képes több-százezer forintos bringát építeni és a gumin "spórol" az szarrágóság/igénytelenség.
el kell fogadni,hogy egy szezonban (ha sokat mész) 3-4 gumi is elfogy.aki ezt nem képes elfogadni az sakkozzon.
max akkor lehetne elfogadni ha minden gumira rá lenne írva,hogy miért "B"-s.akkor mindenki eldönthetné,hogy mit vállal.de még mindig van az a kérdés,hogy ha társaságban/maratonon megy az ember akkor a többiek"beleegyeztek-e" abba,hogy a gumi egy megbízhatatlan darab és ki tudja mikor adja meg magát.
ez csak egy nézõpont/vélemény. nem muszáj egyetérteni,de remélem páran elgondolkodnak...
peace
szerintem sehol...max ausztriától keletre.nemeteknel arulnak egyaltalan ilyen gumit? ha nem, akkor egyertelmu
a véleményem nem függ össze a munkámmal ha tudnád mennyire kevés a schwalbe garink, akkor értenéd, miért mondtam amit.Egyébként te véletlen nem vagy érdekelt a scwalbe forgalmazásában? Csak hogy tudjam, ha már le lettem balekozva
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
egy valamit nm ertek akkor.gondolom a gyar atnez minden darabot hogy szerkezetileg oks csak a jok keruljenek ki.a felirat hibasak meg mennek b kategba.akkor miert van forgalomban hibas termek?
egy valamit nm ertek akkor.gondolom a gyar atnez minden darabot hogy szerkezetileg oks csak a jok keruljenek ki.a felirat hibasak meg mennek b kategba.akkor miert van forgalomban hibas termek?
a b osztály elvileg csak szépséghibás lehet, ami dícséretes dolog, hogy olcsóbban eladják, ez jó nekünk, jó a környezetnek
de úgy tudom (bár engem eddig ezek elkerültek), hogy sok selejt is bekerül közéjük, ami szerkezeti hibás, és nem is lenne szabad forgalomba hozni
az ilyet vissza kell vinni
Nem irom a bolt nevet de nekem is volt gondom gumival.feltettem es a drotperem kiszakadt.visszavittem es kozoltek hogy nem cserelik ki mert biztos en kefeltem el es gumira amugy sincs gari.szoval hogy is van eza visszacsereles dolog guminal?vagy csak en doltem be?