Mert kb semmi értelme. Normális külsõ/belsõ megfelelõ nyomáson nem mászkál el.
Hmm, ez esetben nálam valami gond lehet, mert folyton elmászik.
4 bar-on használom a 37-es, és 3 bar-on a 47-es gumit. Mindkettõ a javasolt nyomás. Mi lehet a gond?
Mert kb semmi értelme. Normális külsõ/belsõ megfelelõ nyomáson nem mászkál el.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
szerintem csak használd ezeket a belsõket, és ha tönkrementek, majd lecserled õket
amúgy én kenda belsõt többet nem veszek, mert elég silányak, volt amelyik 1 hónap után használat közben szétrepedt, van amelyiknek szar a szelepe, alig lehet fújni bele, és a szelepnél eleve nagyon durva az eldolgozása is
ami belsõ nekem is tönkremegy azt valami másra cserélem, cst-vel, rubenával még nem volt gondom és a continentalok is jók meg szépen eldolgozottak
Sziasztok!
Vettem 3db Kenda belsõt, és amikor kibontottam, akkor vettem észre, hogy a szelep a felsõ 10mm-t leszámítva gumi borítású.
Ezt a fajtát azért nem szeretem, mert nem lehet csavarral rögzíteni a felnihez, és néha elferdül a belsõ szúszása miatt, másrész mindig attól félek, hogy a szelepnél fog kilyukadni. Nem tudom, hogy mennyire jogosak a meglátásaim, de ha igen, akkor legyetek szívesek javasolni valami jóféle de olcsó belsõt!
622-es a kerék és 37-estõl 47-esig használok többféle gumit alkalomtól függõen - autoszelepeset szeretnék.
Én a Panaracer 700x35/47C-t néztem ki, de sehol nem találok róla infót a neten.
Köszi szépen!
Na meg az is érdekel, hogy az országúton sokkal jobb mintázatú külsõvel mennyire érzem majd meg a nehéz belsõket (a mostani Maxxis Advantage + belsõ + lötty számomra nagyon gyilkos kombináció aszfalton
).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
NEm tudom, nem vékonyka 26*1,9? Most 2.2 van fent elõl hátul. Én se vagyok épp vékony olyan 100+
Vastagabbat nem találtam, vagy csak nem kerestem eléggé?
NEm tudom, nem vékonyka 26*1,9? Most 2.2 van fent elõl hátul. Én se vagyok épp vékony olyan 100+
Vastagabbat nem találtam, vagy csak nem kerestem eléggé?
CUBE... your life!!!
Hali!
Milyen külsõt ajánlanátok télre? Leginkább sztem csak aszfalton mennék. Most nn és rralf van fent de azt nem akarom legyalúlni. Ja és olcsóbb kéne. Az se baj ha nem hajtogatós. Illetve ha van valakinek eladó pestkörnyékén várok priviket
CUBE... your life!!!
Mi Schwalbe gumikról diskurálunk az érintettel.