Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Illusztráció? 2011 vs 2012

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
A mintázata változott..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

En is szivesen vennek hatra nicket de mindenhol az uj verziot aruljak ami 100-110 kilot bir el valahol odacsapom szetdurran :D

Mielõtt ilyet leírsz, érdemes elõtte némiképpen tájékozódni. Amennyiben egy gumi adatai 2011-ben és 2012-ben semmilyen eltérést sem mutatnak - leszámítva a gyártó által megadott maximális "teherbírást" - okkal feltételezhetõ, hogy a cikkszámán kívül semmi nem változott. Azt ne akarja nekem senki se bemesélni, hogy új összetételt alakítottak ki, de emiatt egyik változatnál sem módosultak a súlyadatok.
A gyártó egy kissé feljebb emelte a biztonsági korlátot, és ebbõl adódóan csökkentette az elvi teherbírást.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

Edzõbicajon 2 éve használom elsõ keréken, 2.2 race, újonnan mért tömeg 580g körül volt. Viszonylag tartós volt itt és alig-alig kopott, száraz és mérsékelten nedves körülmények közt OK, sárban nem ajánlanám. Csúszáshatáron nem hirtelen csúszik meg, hanem fokozatosan, szépen kúszik le az ívrõl, ami kiszámítható(bb) viselkedést jelent. Kevésbé jó benne, hogy ami felnin én próbáltam, nehéz fel- és leszerelni. Ugyanarról a felnirõl egy NNic-et kézzel, szerszám nélkül leszedek.

Sárban hamar eltömõdik? Én eddig a Weirwolfot használtam, semmi bajom nem volt vele, de már kis sárban is hamar tele lesz a futófelület, és a sûrû oldal bütykök is hamar tele hordják a vázat- villát. Úgy láttam a Wolverineon kicsit ritkább az oldalsó minta, azért gondoltam, hogy talán enyhe sárban kicsit jobb. Köszi a segítséget!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

mikor jártál utoljára a testbike-on?

a mult heten peldaul.

persze Tam, tudom. Csak néha kicsit sokká válik. Néha olyan érzésem van, mintha fontosabb lenne a mivel, mint az egyáltalán...

total egyetertek, de ez legyen az o bajuk. viszont attol hogy tudnal, meg nem kotelezo minden felmerulo kerdest meg is valaszolnod :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Hali!
Van valakinek tapasztalata a WTB Wolverine Race gumiról?WTB Wolverine Race (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop

Edzõbicajon 2 éve használom elsõ keréken, 2.2 race, újonnan mért tömeg 580g körül volt. Viszonylag tartós volt itt és alig-alig kopott, száraz és mérsékelten nedves körülmények közt OK, sárban nem ajánlanám. Csúszáshatáron nem hirtelen csúszik meg, hanem fokozatosan, szépen kúszik le az ívrõl, ami kiszámítható(bb) viselkedést jelent. Kevésbé jó benne, hogy ami felnin én próbáltam, nehéz fel- és leszerelni. Ugyanarról a felnirõl egy NNic-et kézzel, szerszám nélkül leszedek.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Hali!
Van valakinek tapasztalata a WTB Wolverine Race gumiról?http://ebike.hu/term...wolverine race/

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

persze Tam, tudom. Csak néha kicsit sokká válik. Néha olyan érzésem van, mintha fontosabb lenne a mivel, mint az egyáltalán...

szerintem csak megbeszéltük. tapasztalatcsere, miegymás. hogy ne hajítsak ki az ablakon húszezret (!) gumira... ha lenne a piacon háromféle gumi, nem lenne ekkora gond a választás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ez itt a tech részleg. muszáj, hogy ez legyen a fontos ;)

testbike.hu-ra en azert annyira nem alapoznek tul sokat

mikor jártál utoljára a testbike-on?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ezen a fórumon mindig mindenhol az :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem nem. a gumi az egyik legfontosabb alkatresze a biciklinek, ezt te is tudod. es egy hajtogatos evo schwalbe nem keves lovetta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
hihetetlenek vagytok ezzel a mizériával.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
és puff, nincs a nagykerben racing ralph :) így rocket lesz elõl-hátul nálam is.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
En is szivesen vennek hatra nicket de mindenhol az uj verziot aruljak ami 100-110 kilot bir el valahol odacsapom szetdurran :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

konnyebb, jobban gurul. vmivel kevesebb a tapadas, de nagyon kiszamithato.

értem. kíváncsi leszek, milyen lesz a nobby nick.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
konnyebb, jobban gurul. vmivel kevesebb a tapadas, de nagyon kiszamithato.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

nekem ralph+ron van, ez valt be a legjobban. elotte nic volt elol.

és miért cserélted le? tapadás? defekt?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nekem ralph+ron van, ez valt be a legjobban. elotte nic volt elol.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

mindegyik kombo jo - a ron jobban tapad, picivel konnyebb, konnyebben tisztul, sarban kezelhetobb, de kevesbe defektallo, hamarabb kopik, es vmivel rosszabbul gurul, mint a ralph. talan emiatt vegyitik, mert a hatsoguminal konnyebben korrigalhato a tapadasvesztes, ugyanakkor gyorsabban is kopik, es a ralph amugy is az egyik legjobb gumi maszasnal.

akkor mondjuk hátra ralph, elõre ron, vagy hátra rocket ralph és elõre nobby nic? nehéz döntés :)

mondjuk gyorsan eldöntöttem, elõl nobby nic lesz, hátul ralph. speed-waybõl megrendeltem, elméletileg van náluk 2.25-ös nick meg ralph is.