conti rubber queen
svábli fat albert vagy hans danpf
specialized eskar esetleg enduro (még kapni pár helyen)
conti rubber queen
svábli fat albert vagy hans danpf
specialized eskar esetleg enduro (még kapni pár helyen)
nedves úton (szándékosan nem írtam vizest) óvatosan a Race Kingel, én is dobtam már el a vasat mert bíztam a gumiban
meg nézem õket majd
most Conti Race Kingek vannak de kicsit vizesebb földön már nem bíztam bennük annyira, meg az elsõ 200m után sikerült is esni vele mert olyan helyen ahol eddig vígan meg tapadtam el csúszott alólam
Srácok ez csak szerintem bestbuy?
SCHWALBE BIG BETTY HS358 KÜLSÕ (26x2,40) - Bringa Butik Webáruház
Wicked Will mellé lenne hátra, 110 kiló alá, nekem nagyon tetszik a mintázata, meg most az ára is, mi a véleményetek?
Köszi a segítséget!
Srácok ez csak szerintem bestbuy?
SCHWALBE BIG BETTY HS358 KÜLSÕ (26x2,40) - Bringa Butik Webáruház
Wicked Will mellé lenne hátra, 110 kiló alá, nekem nagyon tetszik a mintázata, meg most az ára is, mi a véleményetek?
Köszi a segítséget!
...ezt akkor jól kibeszéltük :-)), Maradok a vulkanizálós mahinátornál. Egy gyors záras zacsiban rejtegettem idáig a cuccost, így nem foglal nagy helyet a nyeregtáskában. Használni még nem kellett, de lett egy outim is a trekking mellé és félõ, h a 8.5bar-os belsõk nem lesznek annyira kegyesek. Így felszerelkeztem további guma repariren motyóval, ezzel a vulkanizátorosból. Így továbbra is reménykedem, h nem fog kifolyni a ragacs.Sok éve vettem egy hasonló LONGUS GUMIJAVÍTÓ KÉSZLET - Bringa Butik Webáruház javító készletet és azóta is abban a dobozban tartok mindent. Csak a ragasztót és a foltokat pótlom, ha elfogynak. De egy + gumit érdemes tartani ezen a dobozon is, nehogy kinyíljon.
Ridley Noah Fast
Sok éve vettem egy hasonló LONGUS GUMIJAVÍTÓ KÉSZLET - Bringa Butik Webáruház javító készletet és azóta is abban a dobozban tartok mindent. Csak a ragasztót és a foltokat pótlom, ha elfogynak. De egy + gumit érdemes tartani ezen a dobozon is, nehogy kinyíljon.Köszi Marci!
Sok helyet nem foglal a tubus, inkább mindig attól rettegtem, hogy kifolyik a ragacs és tiszta szmötyi lesz tõle minden, de inkább legyen, mintsem valahol ott rohadjak az innováció miatt.