Volt Nic, elõl hátul, szerintem simán jobban kopott mint a Ralhp, szintén hátul, ha Neked a Nick elment hátul 4000 km-et akkor a Ralhp min 5000. Értem én a teszteket, de én már csak olyan fa fej vagyok jobban hiszek a saját tapasztalatomnak! Az ha egy gumi baromira tartós csak egy dolog, szerintem azt nem nehéz kivitelezni, tartósság és baromi jó tapadás na az már egy fogósabb dolog, nálam ez a Schwalbénál meg van. Országútin volt Contim nagyon sokáig nem kopott el, sõt inkább az oldalfala fáradt el mint a futófelület, de esõben csak finoman, most Michelin PRO3 és szakadó esõben is olyat lehet vele kanyarban borítani amit még most is alig hiszek el, és kopik mint a fene, megéri, nekem az élmény miatt igen!
Lehet, hogy jó lenne akkor. Meglátom, szeptember körül melyik mennyibe kerül majd, addig remélem, kitart még a Geax, legalább is a hátsó keréken. Ott a vészes a helyzet.
@McGywer: igen, BlackChili compoundot. Elég jókat olvasni róla, nem csak a tartósság terén. Pont ez nem tiszta az UST Contik kapcsán... Az UST verzió NEM a Black Chili keverékû, hanem csak RaceSport, Supersonic és a Protection verziók? Inkább a jó 100g-mal nehezebb UST-st venném, mint a Protection verziót, de ha az UST-s nem a Black Chili, akkor lehet, más lesz végül.