Gyere el mostanában a Pillangó parkba vagy a Mogyoródi út felé. Percek alatt kapsz ötöt !
Pesten amerre járok már ott is kaphattam volna naponta ötöt de mégsem........

Gyere el mostanában a Pillangó parkba vagy a Mogyoródi út felé. Percek alatt kapsz ötöt !
Gyere el mostanában a Pillangó parkba vagy a Mogyoródi út felé. Percek alatt kapsz ötöt !Hátha valakit érdekel......
Rubena Cobra 26x1.90 tapasztalat:
Eddig több mint 1000km-ert mentem vele és még nem volt egyáltalán defektem, .....
Köszi, akkor maradok a Continál, mivel a defektállóság a fõ szempont nálam. A City Contactot néztem ki, azt dícsérik nagyon a neten. Már csak azt nem tudom, hogy 1,75 vagy 2,1 legyen a 24-es felnimre.
Sajnos közben rájöttem, hogy a Conti Contact nekem túl sima lenne, azért is gondoltam a Silentora. Szerintem a Conti Travel Contact is jó lenne, csak az már nekem túl drága.
Ma mondta bringaboltos haver, hogy most, Augusztusban van az érése. Hihetetlen forgalmuk van az utóbbi hetekben belsõbõl, defektszalagból.
Átkozott undorító féreg ez a növény. Csak tudnám, mikorra tûnnek el a kis tüskék az utakról vagy a parkból.
Ilyet használt már valaki ? Ez vajon hogy bírná a királydinnyét ? ZEFAL Z LINER DEFEKTGÁTLÓ SZALAG - MTB - Bringa Butik Webáruház
A királydinnye most keserítette meg az életem. A Pillangó utca melletti parkban mostanában lehet valami érése vagy mi. Hónapok óta ott járok keresztül, semmi gond nem volt de múlt héten 2x is kaptam ott egy sorozatot. Na mondom, kimegyek a Kerepesi útra, kikerülöm a parkot. Persze a park szélén, az autóúton is beleállt egy a gumiba.
Már egy kisebb napalm-támadáson gondolkozom.....
Kobormukinak köszönöm a választ, úgy tûnik nekem a Silentio kitûnõ választás. Már csak az lenne a kérdésem, hogy 26X1,90 ill. 26X1,75 legyen, mekkora a különbség a két vastagág között, miben mutatkozik meg.
Itt a két méret között még a mintázat is eltérõ:
SCHWALBE SILENTO HS421 KÜLSÕ (26X1,75) - Bringa Butik Webáruház
SCHWALBE SILENTO II HS328A KÜLSÕ (26x1,90) - Bringa Butik Webáruház
Árkádban valóban nem volt, de átmentem a másikba és ott igen. Tényleg korrekt áron volt a Conti, köszi a tippet!Szerintem hívd fel õket elõtte, a weblap szerint csak a másik boltban van autószelepes. De ha kéred, áthozzák neked az Árkádba. Pont ma voltam ott, volt még ilyen belsõjük de hogy milyen szelep, nem néztem. Néhány hete még volt nekik nagyon sok autószelepes, vettem én is.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager