Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15890 replies to this topic

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 posts

a csirke gumival a montié jó eséllyel picit alacsonyabb lesz, de nem valószínû hogy ez problémás lenne cx versenyen

OKÉ! Akkor meg tudja Nekem mondani valaki, hogy milyen széles csirke gumi marad még meg az említett keréken (Mavic Crossmax slr UST) ?:confused:
Vigyázz magadra, mert mások sokan vannak, Te pedig csak egyedül!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
a csirke gumival a montié jó eséllyel picit alacsonyabb lesz, de nem valószínû hogy ez problémás lenne cx versenyen
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Mire gondolsz, hogy léket kapok?
Tudomásom szerint a ciklokrossz gépek középcsapágya alacsonyabban van mint a montiké, így legalább majd közelítek hozzájuk.
A ciklo versenyek alapból nem terepen vannak, vagyis az nem nevezhetõ terepnek.

Szerintem magasabb a ciklokrossz gépeken.

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Mire gondolsz, hogy léket kapok?
Tudomásom szerint a ciklokrossz gépek középcsapágya alacsonyabban van mint a montiké, így legalább majd közelítek hozzájuk.
A ciklo versenyek alapból nem terepen vannak, vagyis az nem nevezhetõ terepnek.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Sziasztok!
Mavic Crossmax slr UST felnimre ciklokrosszhoz fel szeretnék tenni valami keskeny külsõt. Gondoltam ezt belsõvel megoldani, a kérdésem, hogy szerintetek milyen vastagságig mehetek le, és van-e a külsõre valami ajánlat? Elõre is köszönöm!

26-os montiról van szó?

mert akkor tudd, hogy a vékonyabb külsõ egyben alacsonyabb középcsapágy magasságot is fog eredményezni, ami lehet problémás lesz terepen

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Sziasztok!
Mavic Crossmax slr UST felnimre ciklokrosszhoz fel szeretnék tenni valami keskeny külsõt. Gondoltam ezt belsõvel megoldani, a kérdésem, hogy szerintetek milyen vastagságig mehetek le, és van-e a külsõre valami ajánlat? Elõre is köszönöm!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,693 posts
Mindig használj szelepsapkát ! Fõleg most, esõs, saras idõben.
Marci

poison

poison

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Kivettem,lemostam,visszatettem minden rendben.Köszönöm mindenkinek a hsz-t.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
leinkább elkoszolódás miatt szokott ereszteni, ahhoz meg ki kell venni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,693 posts

Találtam itthon szelepkiszedõt,de nem merek nekiállni nehogy elrontsam.Légyszíves írjátok meg hogy kell használni.

Valamelyik oldalon nemrég láttam a 23 oldalas használati utasítást pdf-ben - de most nem találom. De még keresem !!!:P
Amúgy, ha a szelep ereszti a levegõt, miért akarod kivenni ? Akkor inkább beljebb kéne csavarnod egy kicsit, nem ?
Marci

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Találtam itthon szelepkiszedõt,de nem merek nekiállni nehogy elrontsam.Légyszíves írjátok meg hogy kell használni.

Mi a legrosszabb ami történhet? :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Szerinted? Tekerd ki vele a szelep belsejét, ne legyél már fogyatékos!

poison

poison

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

poison

poison

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Köszönöm a gyors válaszokat.

Lexxx

Lexxx

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Mondjuk egy ilyen szelepsapkával:

No-Flats Auto valve key / cap - szelepsapka - Kerékpár webshop

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Bármivel, aminek ilyen alakja van.
Vannak belsõk, amivel ilyen szelepsapkát adnak, csavarhúzó bitkészletekben is van ilyen kiképzésû betét, de te is barkácsolhatsz.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

poison

poison

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek.Az autószelepes belsõ gumim szelepnél ereszt.Mivel lehet kiszedni belõle a szelepet?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Pofátlan olcsón szereztem, úgyhogy akkor talán megérte. Majd ha elkopik veszek valami Rocket Ron-t vagy valamit.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Használt valaki Schwalbe Rapid Rob-ot? Érdekelne vélemény, tapasztalat.

Asszonynak ezt raktuk fel, szétgyalázott idén engem többször is! Szerintem nem rossz gummer ha olcsón akaros megúszni, futásba eléggé adja az RR-t, Nyillván nehezebb meg más gondolom én de asszony nagyon elégedett volt vele!

pdenes

pdenes

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

szerintem nem is igen érdemes ezt a szingó dolgot erõltetni

ha lecseréled peremesre, hirtelen olyan egyszerûvé válnak a dolgok, hidd el :)

Tudom, ezzel én is tisztában vagyok.. csak sajnos a kerékcsere elég ráfizetéses lenne, mivel ugye a kerékszettemet már nem tudom új áron eladni, így az újra kb. 30-40ezret rá kellene még fizetnem + a belsõk, gumik.