A Nerve XC tudtommal (és a keresgélésem alapján is) fully
Jaj, Grand Canyon-t akatam írni! Csak elírtam, van nekünk is egy Nerve XC otthon.

A Nerve XC tudtommal (és a keresgélésem alapján is) fully
Köszi!
Ez még egészen elfogadható árú is!
Jaigen, a fényképezõm pont Canon:D
A Yellowstone-ban nem vagyok biztos, de nekem annak tûnik (jaigen, a nyereg... az majd be lesz állítva, elég szörnyen néz ki:D)
Sajnos nagyon kopott, az elsõ még elfogadható.
De a hátsón már semmi sincsen.
annak[/URL] tûnik (jaigen, a nyereg... az majd be lesz állítva, elég szörnyen néz ki:D)
A fekvõrendõr az tényleg meredek, már ha ott leér. De egy jobbos kanyarban nem tudom mit keres lent a jobbos pedál. Legalábbis én nem szoktam lekoppintani, pedig az enyém is alacsony volt a Bergamont-on. Bár én kanyarokban nem igen tekerek, csak ha nagyon kis ívûek.
azt hogy ?
nekem spec semmi bajom nem volt az 1,6-os slick-kel. simán mentem olyan tempót -sõt értelemszerûen nagyobbat - azonos útvonalon mint a traktorgumival. rakom is fel a dawg-ra svábli maratonokat tavaszig.
1,3-1,4 még biztos elmegy, de hirtlen nem ugrik be 1,5 nél csirkébb külsõ aminek van is vmi mintája....
OKÉ! Akkor meg tudja Nekem mondani valaki, hogy milyen széles csirke gumi marad még meg az említett keréken (Mavic Crossmax slr UST) ?:confused:
A sebesség mindent megold.