eszerint ugyanaz az átmérõ különbözõ elnevezése, szóval igen.
Tire Sizing Systems
Az átmérõ ugyanaz, de a gumi szélessége - ha jól értem a jelölést- eltér (kb. 9 mm-rel?). Ez nem gond?
eszerint ugyanaz az átmérõ különbözõ elnevezése, szóval igen.
Tire Sizing Systems
Szeretnék a mostaninál (Maxxis Raze: Raze) egy kicsit ballonosabb (de hasonlóan könnyû) külsõt a CX bringámra. 700 x 33/35 méretekben gondolkodom, a Racing Ralph MTB külsõk elég ballonosak, használta valaki a CX megfelelõjüket? A gondom az, hogy a hajtogathatós külsõk csak kettes "Protection" szintnek felelnek meg, ami egy kicsit kevésnek tûnik. Tapasztalat? Ha valakinek van másik gumma ötlete, szívesen fogadom! (a CX pro az nagyon karcsú). Gondolkoztam a Maxxis Mimo CX-en is elõre: Mimo CX . Elõl talán nem kopik el olyan hamar betonon, hátra nem tennék ilyet. Egyébként MTB terepen használom a bringát, felfelé szeretek betonon is tekerni (de inkább terepen), síkon kevesebbet megyek.
Köszönöm
atért így télre valami mintásabbat vennék mondjuk x-kinget, vagy leginkább hátra x king elõre mountain king kombót. race kinggel nem biztos hogy sokkal nagyobb biztonságban fogod magad érezni.
A Nerve XC tudtommal (és a keresgélésem alapján is) fully
Köszi!
Ez még egészen elfogadható árú is!
Jaigen, a fényképezõm pont Canon:D
A Yellowstone-ban nem vagyok biztos, de nekem annak tûnik (jaigen, a nyereg... az majd be lesz állítva, elég szörnyen néz ki:D)
Sajnos nagyon kopott, az elsõ még elfogadható.
De a hátsón már semmi sincsen.
annak[/URL] tûnik (jaigen, a nyereg... az majd be lesz állítva, elég szörnyen néz ki:D)
A fekvõrendõr az tényleg meredek, már ha ott leér. De egy jobbos kanyarban nem tudom mit keres lent a jobbos pedál. Legalábbis én nem szoktam lekoppintani, pedig az enyém is alacsony volt a Bergamont-on. Bár én kanyarokban nem igen tekerek, csak ha nagyon kis ívûek.