Gyors és kopik gyorsan.
Ár/érték arányban milyen mondjuk egy Schwalbe-hez képest?Most ilyenem van egyébként,csak nincs összehasonlítási alapom,ezért kérdezem.
Gyors és kopik gyorsan.
Ma derült ki: a flakonban is volt ilyen!! Lehet azt is felfújtam? .)Hiányoztatok fizikaóráról, srácok? Vajon miért alakul ki egy szemcsékbõl álló golyó egy nyomás alatti térben, nem is értem.
Le kell tojni, a tej így öregszik. Fõleg akkor van ilyen, ha túltöltöd amúgy.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
city contact 4500-ért megéri, nekem a második szettem van belõle és jó guminak tartom, az elsõbe 14 ezret tettem és még nem volt használhatatlan, pár ezer benne maradt, defektem meg alig volt
a continentálból a contact család már a prémium termék, míg a schwalbinál a Tig által linkelt inkább az alsóbb termékvonal, (meg nem is 1.6-os)
Sziasztok! Tudtok ajánlani valami ár/érték arányban jónak tekinthetõ 28x1,6 -os méretû külsõ gumiabroncsot? 90%-ban városban gurulok. a Continental City Contact 28x1.6 -ot néztem ki 4500 Ft körül. Nem akarok spórnak tûnni, de létezik valami olcsóbb gumi, ami nem a leggagyibb?
ez világos, de ez qrva nagy. 1,5 cm volt nálam az átmérõjeAmikor defektet kapsz akkor odatermeli a kiaramlo levego a lotyit, amiben apro szemcsek vannak, hogy eltomitse a lyukat. Ezek az apro szemcsek nem tudnak atmenni a lyukon, hanem belul feltorlodnak, igy "betomik" a lyukat ami ez utan mar nem ereszt. szerintem legalabbis
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ez engem is érdekelne, bár tubeless topicba való. Szétszedtem két kerekem, és mindkettõben ezt találtam. És mindössze 1,5 hónapja raktam össze...Ha nem untatom a nagyérdemût, itt van még egy kép. Inkább 1x1 centis a göb, nem mint lent írtam.
Fingom sincs, ez miért alakult ki. Olvastatok már valamit ezeknek a tejeknek a mûködésérõl? Mikor, minek a hatására lesz a lébõl gumi?
Ha elöl nem racing ralph van, hanem Rocket ron, az a tapadás miatt fejlõdés. A kisebb méret a sárférõhely miattGondolod a 2,25-rõl 2,1-re váltás annyit számítana?
2.1-es vagy keskenyebb gumi. Fõleg hátra.