Hidd el nekem, a Smart Sam egy király gumi ! 20 év montizás és városi közlekedés tapasztalatával merem ajánlani.
+1
Imádom! Nekem a 2.1-es evo van. Néha előjön belőlem a nézelődök és a mit vegyek helyette, de sosem jutok sehova. Nincs összehasonlítási alapom, úgy érzem, hogy kiváló döntés volt. Ahogy írtam, nem tudnék másikat venni helyette, mert aszfalton is előfordulok. Ha ez nem is így lenne, az erdőig is van aszfalt. Mindig nézem a Nic/Ralph/Ron/Thunder mixeket, de egyszerűen túl hamar kopna el az aszfalton. Mindamellett baromira nem is odavalóak. Venni kéne mellé mondjuk egy 1.6 vagy 2.0-ás Supreme-t, de eleve a dupla garnitúra 30+ ropi, plusz a cserélgetést nem tudom mennyire unnám meg hamar. Főleg ha terepre 2.25-öst vennék, akkor még a belsőkkel is szórakozni kéne, mert oda a 14A már nem jó. Csinálhatnék erdőzős hetet vagy aszfaltozós tempósat, de nem biztos, hogy a kedvem is hetekre lenne ütemezve. Bizonyára a Smart Sam sehol sem király, de mindenhol jó. A guminyomással viszont tovább csökkenthetőek a kompromisszumok. Minden szvsz.
Rapid Rob...
Tudtommal aszfalton k. hamar elkopik.
Edited by IAmSpecialized, 2014. March 25. - 23:01.