a - a szelepnél laza
b - máshol szorul
Ja és csak úgy próbaképpen, forgass el 90 fokot a külsõn.

ereszd le, masszírozd át, fújd fel.
a perem nincs bepattanva a felnibe.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
ez nem csak ilyen veszmegoldas? hosszabb tavon is birja?
meg pl beleragad egy latextejes kulsobe? kirandulasokra jo lenne, ha kiszakad, akkor a potbelso sem er semmit.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Tudnátok javasolni konkrét terméket?
Én kívül-belül sima belsõs foltot raktam rá, dudorodik szépen, öröm ránézni. Olyan óvatosan kerülöm vele a sziklákat, hogy az valami csoda!
---
Mérges vagyok amúgy, mert alaposan átvertek ezekkel a külsõkkel. Ráadásul nem is magánszemély, hanem bolt (nehezen állom meg, hogy paraszt módon elküldjem õket oda, ahova valók). Egy pár race king (mindkettõn átlátni), egy pár x king (olyan kolbász mindkettõ, hogy ellen kell kormányozni). És nem is adta olcsón...
Igen tapasztalatlan voltam mikor megvettem, aztán ahogy látok rendes gumikat, úgy jövök rá, hogy az enyém sz.r. Visszavinni, balhézni már nem fogok, a boltot meg igyekszem elfelejtetni.
Tudnátok javasolni konkrét terméket?
Én kívül-belül sima belsõs foltot raktam rá, dudorodik szépen, öröm ránézni. Olyan óvatosan kerülöm vele a sziklákat, hogy az valami csoda!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Tudnátok javasolni konkrét terméket?meg kell varrni, vagy szovetes foltot hasznalni. a sima folt nem er semmit, mert nyulik.
Van rendes sárgumim, de azt sajnáltam volna a Gerecsére, ezért vettem elõzõ este egy pár Speedkinget. Hibátlan volt! Csak néztem az út szélén sarat kapargatókat, volt köztük nem egy, akinek x-race kombó volt bedugulva (ami a "normális" gumim). Szóval megérte, azt hiszem.26osban a 2,3"-as Speedking is keskenyebb, mint az elsõgenerációs MountainKing, a 2,1-es pedig kb. sárgumi.
Ezt nem tudtam...
A 2.1-es Speed King és a 2.2-es X King szélessége, ballonossága közötti eltérés is meglepett, de ezek szerint vannak még más okosságok is.