A csekénél kis törpék faragják ki õket nagy alumíniumtömbökbõl.nem matricazott tajvani cucc? az osszes cuccukat maguk gyartjak?
Quando.
A csekénél kis törpék faragják ki õket nagy alumíniumtömbökbõl.nem matricazott tajvani cucc? az osszes cuccukat maguk gyartjak?
A sebesség mindent megold.
Ez pontosan mit is jelent?
elgondolkodtató...
freestrokenak én soha semmi hasznát nem vettem. tekergettem jobbra-balra de nem éreztem érdemi változást.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ez pontosan mit is jelent?Free stroke.
hehe .)
komolyan érdekelne. a színén kívül van valami difi? rob, itt vagy?
ott a pontFree stroke.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hehe .)
komolyan érdekelne. a színén kívül van valami difi? rob, itt vagy?
Mindkettõ nehéz?
Akkor tökéletesen választottam bár azért nem nagyon izgat pár gr különbség.
Azért a múlt héten tele volt a tököm a grammmániával, vettünk egy használt karcmentes Scott Sparkot ami tudvalevõleg nagyon könnyû carbon váz azonban tudnék ugrálni a tervezõk tökén, amiatt hogy a felsõ forgás pontokat szorító 4-es csavarok alumíniumból vannak mûszaki ember lévén már ettõl is hülyét kapok. Ráadásul ezek T20-sok amit még acélnál is el lehet nyalni ha nem jó minõségû a szerszám vagy nehezen lehet hozzá férni és emiatt könnyebben kifordul. Ez aluminimból elkészítve maga a rémálom, 4 darabból 1-et tudtam kivenni egyet kitudtam venni úgy hogy befûrészeltem a fejét és egy nagy lapos csavarhúzóval kitekertem. A másik kettõt azonban csak rezgõvágóval tudtam kivágni a 3 csavar sérülés mentes ki mûtése 7.5 óra volt, raktam bele 4 db saválló imbuszcsavart ez összesen +3 grammot jelent viszont akármikor kitudom csavarni