Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2011. november 12. - 16:57
Írta 2011. november 09. - 20:41
Nem is értem, ez eddig hogy maradhatott ki a grammmániás topikból.
gondoljátok el, ezek után valós atyai büszkeséggel léphetünk ki reggel a budiból, és kijelenthetjük: "54 deka!!!"
Írta 2011. november 09. - 19:22
Ez azoknak, akik nem csak a bringát könnyítik:
Pre & Post Dump Weighing: The Toilet Scale - Geekologie
Nem is értem, ez eddig hogy maradhatott ki a grammmániás topikból.
Írta 2011. november 09. - 18:57
Pre & Post Dump Weighing: The Toilet Scale - Geekologie
Írta 2011. november 09. - 10:43
Írta 2011. november 09. - 10:40
Írta 2011. november 09. - 07:05
Írta 2011. november 08. - 23:44
Hát végül is errõl szólna ez a topic...Igazi vitrin-fotó bringa
Ezen meg szénné röhögtem magam
http://img693.images...6/dsc02394z.jpg
Meg biztos pontos is a mérleg:
http://img210.images...0/dsc02395u.jpg
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2011. november 08. - 23:35
A merevfarúak hátsó fele könnyebb, mint az össztelósoké, ezért érezheted nehéznek az Anthem hátát. Amúgy beragadt a többszörös idézet gomb nálad, így kipage hozzászólása folyamatosan megjelenik.
tényleg sajna már akkor is farnehéz volt, amikor még merevfarú volt...
Írta 2011. november 08. - 23:11
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. november 08. - 23:06
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2011. november 08. - 22:54
de, de nem igazán értem a kérdést
A merevfarúak hátsó fele könnyebb, mint az össztelósoké, ezért érezheted nehéznek az Anthem hátát. Amúgy beragadt a többszörös idézet gomb nálad, így kipage hozzászólása folyamatosan megjelenik.
Írta 2011. november 08. - 22:47
Ami olcsóbb és viszonylag nagy a tömegnyereség az a nyeregcsõ nyereg csere. Hajtókar/pedálon lehet még sokat hozni. A legnagyobbat viszont a keréken lehet spórolni, akár 5-600g is leugrik a bringáról, de nagyon oda kell figyelni, mit választasz, hogy bírja a felhasználást meg a testsúlyodat is a cucc.
Nem htrol valtottal ossztelosra?
de, de nem igazán értem a kérdést
Írta 2011. november 08. - 22:08
Nem htrol valtottal ossztelosra?
Ebben is van igazság. De attól még lehet nehéz a hátsó agy és a sor.
Írta 2011. november 08. - 22:03
Írta 2011. november 08. - 21:09
Ami olcsóbb és viszonylag nagy a tömegnyereség az a nyeregcsõ nyereg csere. Hajtókar/pedálon lehet még sokat hozni. A legnagyobbat viszont a keréken lehet spórolni, akár 5-600g is leugrik a bringáról, de nagyon oda kell figyelni, mit választasz, hogy bírja a felhasználást meg a testsúlyodat is a cucc.
Ezen most jót röhögtem.
Na látod, nem kell költeni a sok pénzt könnyû alkatrészekre, reggelente egy kis ricinus és már meg is van oldva.
ennyi
Írta 2011. november 08. - 20:53
Ezen most jót röhögtem.hát ez teljesen igaz. sõt, reggelente simán szarok negyven dekát, az majdnem olyan, mintha karbonvázra váltanék hirtelen
Na látod, nem kell költeni a sok pénzt könnyû alkatrészekre, reggelente egy kis ricinus és már meg is van oldva.
Írta 2011. november 08. - 19:43
Ebben esetben hátsó agy és a sor lehet a ludas, belegondolva hátul kb. azok a legnehezebb alkatrészek.
a felnim sem egy könnyû darab, 630g, meg szerintem az agy is nehéz, valami régi shimano.
Írta 2011. november 08. - 19:38
nyereg iszonyat könnyû, nyeregcsõ szóba jöhet. egyébként én is a kerekekre gondoltam, a bringa hátulját érzem bitang nehéznek, úgyhogy ott lenne mit faragni. annyira nem akarok megbolondulni a grammokkal.
Ebben esetben hátsó agy és a sor lehet a ludas, belegondolva hátul kb. azok a legnehezebb alkatrészek.
Írta 2011. november 08. - 19:21
nyereg iszonyat könnyû, nyeregcsõ szóba jöhet. egyébként én is a kerekekre gondoltam, a bringa hátulját érzem bitang nehéznek, úgyhogy ott lenne mit faragni. annyira nem akarok megbolondulni a grammokkal.
Igen arn jól mondja egy kiadós vizeléssel 600-700gr-t is spórolsz és mennyivel gyorsabban tudsz menni mint feszülõ hólyaggal:) ja és mennyivel olcsóbb
hát ez teljesen igaz. sõt, reggelente simán szarok negyven dekát, az majdnem olyan, mintha karbonvázra váltanék hirtelen