Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.669 hozzászólás
Ez azért nem olyan új dolog. Motorversenyzõ haver is mondta, hogy rajt elõtt alap, hogy elmennek sz@rni. Ha náluk számít, akkor nálunk is.
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nem is értem, ez eddig hogy maradhatott ki a grammmániás topikból.

gondoljátok el, ezek után valós atyai büszkeséggel léphetünk ki reggel a budiból, és kijelenthetjük: "54 deka!!!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ez azoknak, akik nem csak a bringát könnyítik:

Pre & Post Dump Weighing: The Toilet Scale - Geekologie

:D

Nem is értem, ez eddig hogy maradhatott ki a grammmániás topikból.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ez azoknak, akik nem csak a bringát könnyítik:

Pre & Post Dump Weighing: The Toilet Scale - Geekologie

:D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nekem eleg szembetuno volt a 29er htre valo atulesnel, hogy mennyivel konnyebb a hatulja :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én speciel nem érzem a fullym hátulját nehezebbnek.. Egyébként a 630 grammos felnire a nem túl könnyû kifejezés gyenge. Azon viszonylag kis összegbõl is könnyen csökkentesz tömeget.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat nem ulnek azon a bringan, amit utolag szetfurkaltak a kabelvezetes miatt.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Igazi vitrin-fotó bringa

Hát végül is errõl szólna ez a topic...

Ezen meg szénné röhögtem magam :D
http://img693.images...6/dsc02394z.jpg

Meg biztos pontos is a mérleg:
http://img210.images...0/dsc02395u.jpg
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A merevfarúak hátsó fele könnyebb, mint az össztelósoké, ezért érezheted nehéznek az Anthem hátát. Amúgy beragadt a többszörös idézet gomb nálad, így kipage hozzászólása folyamatosan megjelenik.

tényleg :) sajna már akkor is farnehéz volt, amikor még merevfarú volt...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igazi vitrin-fotó bringa
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
hu vazze kateg:
Scalty (Album) - Fotoalbum auf MTB-News.de
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

de, de nem igazán értem a kérdést :)

A merevfarúak hátsó fele könnyebb, mint az össztelósoké, ezért érezheted nehéznek az Anthem hátát. Amúgy beragadt a többszörös idézet gomb nálad, így kipage hozzászólása folyamatosan megjelenik.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ami olcsóbb és viszonylag nagy a tömegnyereség az a nyeregcsõ nyereg csere. Hajtókar/pedálon lehet még sokat hozni. A legnagyobbat viszont a keréken lehet spórolni, akár 5-600g is leugrik a bringáról, de nagyon oda kell figyelni, mit választasz, hogy bírja a felhasználást meg a testsúlyodat is a cucc.

Nem htrol valtottal ossztelosra?

de, de nem igazán értem a kérdést :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ebben is van igazság. De attól még lehet nehéz a hátsó agy és a sor. :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ami olcsóbb és viszonylag nagy a tömegnyereség az a nyeregcsõ nyereg csere. Hajtókar/pedálon lehet még sokat hozni. A legnagyobbat viszont a keréken lehet spórolni, akár 5-600g is leugrik a bringáról, de nagyon oda kell figyelni, mit választasz, hogy bírja a felhasználást meg a testsúlyodat is a cucc.

Ezen most jót röhögtem.:D
Na látod, nem kell költeni a sok pénzt könnyû alkatrészekre, reggelente egy kis ricinus és már meg is van oldva.

ennyi :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

hát ez teljesen igaz. sõt, reggelente simán szarok negyven dekát, az majdnem olyan, mintha karbonvázra váltanék hirtelen :)

Ezen most jót röhögtem.:D
Na látod, nem kell költeni a sok pénzt könnyû alkatrészekre, reggelente egy kis ricinus és már meg is van oldva.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ebben esetben hátsó agy és a sor lehet a ludas, belegondolva hátul kb. azok a legnehezebb alkatrészek.

a felnim sem egy könnyû darab, 630g, meg szerintem az agy is nehéz, valami régi shimano.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

nyereg iszonyat könnyû, nyeregcsõ szóba jöhet. egyébként én is a kerekekre gondoltam, a bringa hátulját érzem bitang nehéznek, úgyhogy ott lenne mit faragni. annyira nem akarok megbolondulni a grammokkal.

Ebben esetben hátsó agy és a sor lehet a ludas, belegondolva hátul kb. azok a legnehezebb alkatrészek.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

nyereg iszonyat könnyû, nyeregcsõ szóba jöhet. egyébként én is a kerekekre gondoltam, a bringa hátulját érzem bitang nehéznek, úgyhogy ott lenne mit faragni. annyira nem akarok megbolondulni a grammokkal.

Igen arn jól mondja egy kiadós vizeléssel 600-700gr-t is spórolsz és mennyivel gyorsabban tudsz menni mint feszülõ hólyaggal:) ja és mennyivel olcsóbb :)

hát ez teljesen igaz. sõt, reggelente simán szarok negyven dekát, az majdnem olyan, mintha karbonvázra váltanék hirtelen :)