Ytse:
Te nyomtad az Index Kerékpáros Topic 2.0-ban is, nem? Vagy még mindig? Én már csak elvétve olvasom.
iljics: mikor próbálhatom ki?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2003. május 14. - 11:40
Írta 2003. május 14. - 09:54
Írta 2003. május 14. - 00:10
Sziasztok!
Igaz hulla fáradt vagyok, meg holnap korán kelés, de nem tudtam kihagyni, hogy elolvassam ezt sok új hozzászólást.
Én amit a legfontosabbnak tartok a "pénzszórással", biciklivel, biciklizéssel és grammozással kapcsolatban, az ugyanaz, amit egyszer GooRoo "showhajtott meg".
Röviden a lényeg valami ilyesmi:
Nagyon sok embernek összejöhetne egy hipermegaszupercsúcsgép, vállal túlórákat, koplal, ha van autója akkor nem használja vagy eladja stb... ám gondolj arra, hogy mi lenne, ha nem vállalnád el azt a rengeteg túlórát és inkább egy szerényebb bicajjal elmennél bringázni?
Merthogy a bringázás a lényeg, nem?
A vitrinben a bicaj nem sokat ér... szerintem...
Bruce
//OFF
YTSE!
Te az a YTSE vagy, aki egy másik fórumon is szokott írni? Kavarognak az emlékképeim, de véletlenül te nem az vagy, aki szokott kommentárkodni?
//ON
Igaz hulla fáradt vagyok, meg holnap korán kelés, de nem tudtam kihagyni, hogy elolvassam ezt sok új hozzászólást.
Én amit a legfontosabbnak tartok a "pénzszórással", biciklivel, biciklizéssel és grammozással kapcsolatban, az ugyanaz, amit egyszer GooRoo "showhajtott meg".
Röviden a lényeg valami ilyesmi:
Nagyon sok embernek összejöhetne egy hipermegaszupercsúcsgép, vállal túlórákat, koplal, ha van autója akkor nem használja vagy eladja stb... ám gondolj arra, hogy mi lenne, ha nem vállalnád el azt a rengeteg túlórát és inkább egy szerényebb bicajjal elmennél bringázni?
Merthogy a bringázás a lényeg, nem?
A vitrinben a bicaj nem sokat ér... szerintem...
Bruce
//OFF
YTSE!
Te az a YTSE vagy, aki egy másik fórumon is szokott írni? Kavarognak az emlékképeim, de véletlenül te nem az vagy, aki szokott kommentárkodni?
//ON
Írta 2003. május 13. - 21:29
Írta 2003. május 13. - 21:10
Írta 2003. május 13. - 21:06
tudom reggel te is azon gondolkodsz hogy a Switchet vagy az Elementet akaszd le a falról ;D
Írta 2003. május 13. - 21:03
Írta 2003. május 13. - 20:59
iljics gépe Rocky Mountainbõl van
az FRM ügyében pedig zOrgot zaklasd emailben vagy priviben... bár telefonon a leghatásosabb:
www.bestparts.hu
az FRM ügyében pedig zOrgot zaklasd emailben vagy priviben... bár telefonon a leghatásosabb:
www.bestparts.hu
Írta 2003. május 13. - 20:54
Szerintetek 10 emberbõl mondjuk 8 mire gondol amikor meglátja a gépem ? :-\
Aztán van, hogy dumálunk aztán kiderül mi mennyiért van és elkezdenek embernek tartani...
Miért, mibõl van a géped?
Írta 2003. május 13. - 20:53
Írta 2003. május 13. - 20:48
Szerintetek 10 emberbõl mondjuk 8 mire gondol amikor meglátja a gépem ? :-\
Aztán van, hogy dumálunk aztán kiderül mi mennyiért van és elkezdenek embernek tartani...
Írta 2003. május 13. - 20:46
és ha valaki a másikban a pénzeszsákot látja nem pedig azt hogy szeret tekerni, akkor annak elég messze áll a bringázástól a lelkivilága szvsz
az legyen az õ baja... ;D
Írta 2003. május 13. - 20:43
mintha én is ezt mondtam volna :
ytse: sajna ma már csak úgy nem nõnek fel az emberek, ahogy én látom...
és ha valaki a másikban a pénzeszsákot látja nem pedig azt hogy szeret tekerni, akkor annak elég messze áll a bringázástól a lelkivilága szvsz
ytse: sajna ma már csak úgy nem nõnek fel az emberek, ahogy én látom...
Írta 2003. május 13. - 20:39
Dante jól beszélt. Mindenki úgy osztja be a pénzt ahogy akarja, lehet hogy valakinek a kerékpárja nem olyan "csúcs", de mondjuk az autója/lakása/számítógépe/snowboardja/horgászfelszerelése igen. Mert neki más a fontos. Senkit sem kell sem leszólni, sem irigyelni.
Írta 2003. május 13. - 20:35
nem Ras, nem errõl van szó,
de egyébként az, hogy ki mennyit költ a bringájára szíve dolga, nem feltétlenül áll összhangban az anyagi lehetõségeivel - pl én 2 heti kajapénzen spóroltam le egy pár kevlaros külsõt, s büfézés helyett otthonról vittem az üres vajaszsemlét - ezért pl elég "szarul" esne, ha vki látván a 6 rókás külsõket azt gondolná, "szarom a pénzt..."
de egyébként az, hogy ki mennyit költ a bringájára szíve dolga, nem feltétlenül áll összhangban az anyagi lehetõségeivel - pl én 2 heti kajapénzen spóroltam le egy pár kevlaros külsõt, s büfézés helyett otthonról vittem az üres vajaszsemlét - ezért pl elég "szarul" esne, ha vki látván a 6 rókás külsõket azt gondolná, "szarom a pénzt..."
Írta 2003. május 13. - 20:12
Írta 2003. május 13. - 20:06
De az irigység serintem nem kerékpáros sajátosság, hanem emberi sajátosság. Ahhoz hogy elmúljon, nem kell újságokat olvasni, fel kell nõni és kész.
Írta 2003. május 13. - 19:46
És ha szarja akkor mi van? Egyáltalán nem értem, miért kell azzal foglalkozni, hogy másnak mi van.
Na ez az. Ott a pont.
Írta 2003. május 13. - 19:40
És ha szarja akkor mi van? Egyáltalán nem értem, miért kell azzal foglalkozni, hogy másnak mi van.
Írta 2003. május 13. - 19:17
ytse:
hát hogy nem biztos hogy akinek übermeganemolcsófull"sznob" bringája van az szarja a pénzt otthon...
hát hogy nem biztos hogy akinek übermeganemolcsófull"sznob" bringája van az szarja a pénzt otthon...