Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jaja 29eft a hatar!
kint postaznak egynapossal.
ma rendeled holnap kelt a postas! ;-)
bezzeg nalunk ez nem mindig igy van

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Tegnap rendeltem tõlük egy nyeregcsövet (Extralite The Post 31,6x330 195 gramm), kíváncsian várom a fejleményeket...

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Mennyi küllõt rendeltél? Csak azért kérdem, mert tudtommal 30 ezer forint értékhatár alatt vámmentes a cucc, viszont ha fizettél vámot akkor 30e felett kellett legyen a cucc. Vagy tévedek?

azonic

azonic

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Egynapos határidôvel postáznak, miután leellenôrizték a rendelést és leemelték a pénzt a számláról. Ez beletellett pár napba, meg néhány napig utazott a csomag.

Az értéke 75 euro körül volt.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kint egyanapos hataridovel postaznak.

mekkora osszeg volt az, hogy vamot meg fat fizettel ra?!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
OFF

Ytse!

Megvan a mailed, "vettem az adást".
Csak éppen haldoklik a gépem; kellene vennem egy laptopot... Persze, sajnálok rá még alsó hangon is 300k+ forintot 8)

ON

azonic

azonic

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Küllôket rendeltem, DT Competition 2-1,8-2, feketét.
A rendelés leadásától számítva kb. 2,5-3 hét múlva vehettem át a posta vámhivatalában. Megadtam a kártyaszámot a neten, és ôk megterhelték a számlámat (csodák csodájára) azzal az összeggel, amit a rendelés felvételekor kiszámoltam. Egyébként abszolút korrektül dolgoztak (!!!), 1 hét alatt már itt volt Magyarországon a csomag, a többi idôt a posta+vámhivatal b@szta el.

A cégnek fizetett vételár+csomagolási és postaköltséghez még hozzáadódott csekély 900 Ft postaköltség (a Magyar Postának), 25% áfa+10% vám (a vámhivatalnak). Úgyhogy nem volt egy olcsó mulatság.

Mindegy, más megoldás akkor nem volt, én meg ragaszkodtam az elképzelésemhez. Ha valami nagyon akciós (van azért egy-két cikk), vagy nagyon szükséged van rá, jó tudni, hogy van megoldás. Probléma nem volt semmi az egész akció során, minden ment magától, csak lassan.

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Szívesen. Én már kipróbáltam, m?ködik...

Mit vettél és mennyi idõ alatt ért ide? Nem volt gond vámmal vagy ilyesmivel?

azonic

azonic

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Szívesen. Én már kipróbáltam, m?ködik...

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Ja és még valami. A Weightweenies-rõl származó adatok nem mindíg pontosak.

Tudom. A saját kerékpárom alkatrészeinek legnagyobb részét magam mértem le, biztos ami biztos. :)

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Mondjuk meg lehet rendelni az Egyesült Államokból. Vagy ha õsszel megyek oda konfenreciára, akkor megveszem kint. :)

Trinity szivacs hol kapható? Páronként 17 gramm?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ja és még valami. A Weightweenies-rõl származó adatok nem mindíg pontosak. Bár õk is grammoznak, de azt hogy mit is mérnek le pontosan nem mindíg írják le. Ezeket az adatokat én általában csak viszonyítási alapként veszem. Ugyan-úgy a gyári adatokat is. Mikor még csak tervezgettem a gépemet simán kijött 9300 gr. környékén (gyári súlyadatokkal). Most meg mikor veszegetem az alkatrészeket örülök, ha 9,800 gr. alatt kijön a keró. Totál elvette a kedvemet az egész könnyítés mizériától. A végén az lesz, hogy összerakom, és tovább már nem könnyítek rajta semmit. Építek még két db. könnyû kereket (mert úgyis az a lényeg), aztán tojok az egészre. :P

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Néhány ötlet a további könnyítéshez:

markolat: WTB 80gr

helyett Ritchey WCS 50 gr vagy Titec Pork Rind 22 gr

Helyett Trinity szivacs. Haver mérte, és az õ mérlegén csak 17 gr. De ha nem kell ilyen könnyû, akkor IKE szivacs, és az kb. 37 gr. Mindkettõ árban egy ezres alatt van jóval. A Ritchely felesleges, mert mivel Ritchely rohadt drága; Titec-et pedig honnan lehet szerezni M.-o-on???

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Most nézem, ebben a "boltban" régebben már jártam, csak elfelejtettem a címét... Mindegy, most megvan :) Mégegyszer köszi!

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
You rule. Thx.

azonic

azonic

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
http://www.hibike.de

Elfogadnak dombornyomott bankkártyát, szállítanak Magyarországra és lehet Tune cuccokat kapni.

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Tud valaki olyan boltot a neten, ahol elfogadnak hitelkártyát, szállítanak Magyarországra és lehet Tune cuccokat kapni?

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Ja igen, ha valaki venne egy pár PDM-747 XTR pedált olcsón, csak szóljon :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Apró örömökbõl áll az élet. ;)

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Na, lett új pedálom (Corratec Easy Click Ti, 242 gramm egy pár) és új gumim (Schwalbe Skinny Jimmy UST 615 gramm/db). Összesen könnyítettem 280 grammot :)