Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ytse:

Te nyomtad az Index Kerékpáros Topic 2.0-ban is, nem? Vagy még mindig? Én már csak elvétve olvasom.

iljics: mikor próbálhatom ki? ;)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
iljics pukkadj meg ! ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

Igaz hulla fáradt vagyok, meg holnap korán kelés, de nem tudtam kihagyni, hogy elolvassam ezt sok új hozzászólást.

Én amit a legfontosabbnak tartok a "pénzszórással", biciklivel, biciklizéssel és grammozással kapcsolatban, az ugyanaz, amit egyszer GooRoo "showhajtott meg".

Röviden a lényeg valami ilyesmi:
Nagyon sok embernek összejöhetne egy hipermegaszupercsúcsgép, vállal túlórákat, koplal, ha van autója akkor nem használja vagy eladja stb... ám gondolj arra, hogy mi lenne, ha nem vállalnád el azt a rengeteg túlórát és inkább egy szerényebb bicajjal elmennél bringázni?

Merthogy a bringázás a lényeg, nem?

A vitrinben a bicaj nem sokat ér... szerintem...

Bruce

//OFF
YTSE!
Te az a YTSE vagy, aki egy másik fórumon is szokott írni? Kavarognak az emlékképeim, de véletlenül te nem az vagy, aki szokott kommentárkodni?
//ON

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ytse-nek:
ezt kellene látni

Bocs a módositásért, remélem igy jó.

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Csak viccõtem, na :) Egyébként a Litespeed a kedvencem.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
tudom reggel te is azon gondolkodsz hogy a Switchet vagy az Elementet akaszd le a falról ;D

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

iljics gépe Rocky Mountainbõl van ;)

igen, és? ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
iljics gépe Rocky Mountainbõl van ;)

az FRM ügyében pedig zOrgot zaklasd emailben vagy priviben... bár telefonon a leghatásosabb:
www.bestparts.hu

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Szerintetek 10 emberbõl mondjuk 8 mire gondol amikor meglátja a gépem ? :-\
Aztán van, hogy dumálunk aztán kiderül mi mennyiért van és elkezdenek embernek tartani... ;)

Miért, mibõl van a géped?

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
A 135 grammos FRM középcsapágyat hol tudom megvenni?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintetek 10 emberbõl mondjuk 8 mire gondol amikor meglátja a gépem ? :-\
Aztán van, hogy dumálunk aztán kiderül mi mennyiért van és elkezdenek embernek tartani... ;)

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

és ha valaki a másikban a pénzeszsákot látja nem pedig azt hogy szeret tekerni, akkor annak elég messze áll a bringázástól a lelkivilága szvsz

az legyen az õ baja... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
mintha én is ezt mondtam volna ::)

ytse: sajna ma már csak úgy nem nõnek fel az emberek, ahogy én látom...

és ha valaki a másikban a pénzeszsákot látja nem pedig azt hogy szeret tekerni, akkor annak elég messze áll a bringázástól a lelkivilága szvsz

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Dante jól beszélt. Mindenki úgy osztja be a pénzt ahogy akarja, lehet hogy valakinek a kerékpárja nem olyan "csúcs", de mondjuk az autója/lakása/számítógépe/snowboardja/horgászfelszerelése igen. Mert neki más a fontos. Senkit sem kell sem leszólni, sem irigyelni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
nem Ras, nem errõl van szó,

de egyébként az, hogy ki mennyit költ a bringájára szíve dolga, nem feltétlenül áll összhangban az anyagi lehetõségeivel - pl én 2 heti kajapénzen spóroltam le egy pár kevlaros külsõt, s büfézés helyett otthonról vittem az üres vajaszsemlét - ezért pl elég "szarul" esne, ha vki látván a 6 rókás külsõket azt gondolná, "szarom a pénzt..." :P

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
most nehogymár én legyek itt a rosszcsákó :-[

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
De az irigység serintem nem kerékpáros sajátosság, hanem emberi sajátosság. Ahhoz hogy elmúljon, nem kell újságokat olvasni, fel kell nõni és kész.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

És ha szarja akkor mi van? Egyáltalán nem értem, miért kell azzal foglalkozni, hogy másnak mi van.

Na ez az. Ott a pont.

Ytse

Ytse

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
És ha szarja akkor mi van? Egyáltalán nem értem, miért kell azzal foglalkozni, hogy másnak mi van.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ytse:
hát hogy nem biztos hogy akinek übermeganemolcsófull"sznob" bringája van az szarja a pénzt otthon...