Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Írta 2005. december 12. - 11:44

Ha kép, akkor jobb egérgomb, tulajdonságok, és másold ide a kép webcímét.
Írta 2005. december 12. - 11:05

Merida CX500
Írta 2005. december 11. - 12:58

Írta 2005. december 11. - 11:42

Két ilyen feketében:

Meg egy ilyen:

Hogy mi a legjobb? Az, hogy a futár elfelejtette elkérni a pénzt a Németországban élõ ismerõsömtõl a pénzt:D Imádom a potyaalkatrészeket!
Csak azt sajnálom, hogy nem szürke gumikat rendeltem. Tökhülye vagyok.
Írta 2005. december 10. - 17:16

A szépséghibája a dolognak, hogy a patentszem elveszett az origi csomagolásból (CD tok)... Jaj, most mi lesz? :-)))
Írta 2005. december 08. - 11:31

http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2005. december 08. - 09:21

Írta 2005. december 07. - 12:42

Írta 2005. december 07. - 12:25

A KK agyak általában sz@rok ,vszinû a kona tonnaszám veszi a gazdaságosság jegyében..........
az amcsi árakat meg ne viszonyitsd, nagyjából minden bringás cucc lényegesen olcsóbb ...nézd + a kona site-on az eus árakat annál általában olcsóbb a fuktor....sza nem a magyar importõr a geci feltétlen, nem tom a kerékpáriparban hogy van, de anno amikkel én foglakoztam amerikai cuccal ,kizárologas eu disztriként kb a kinti street árat kaptam úgy hogy a szállítást én fizettem....
Oké, magyar forgalmazó anyázás visszavonva, most néztem egy UK-s boltot, 700 fontért vesztegetik a bringát, ami ugye 250 pénz körül figyel...
Ha tényleg nem túl jók a KK agyak, akkor valóban jobb, ha az ember vázat vesz csak, aztán arra építkezik. Nem létszükséglet a tárcsafék, sokkal inkább a csendes mûködés, meg a fixi lehetõsége.
Nagy barbárság egy ilyen vázba is bevágni a 135-ös B+ agyat? Sajnos sok tapasztalatom még nincs vele, de ami van, az teljesen pozitív (a fix montim eddig abszolút problémamentes).
Írta 2005. december 07. - 12:08

A KK agyak általában sz@rok ,vszinû a kona tonnaszám veszi a gazdaságosság jegyében..........Még egy kérdés a Unitról: milyen ez a KK hátsó agy? Az, hogy tárcsafékes, azt is jelenti, hogy kazettás? Vagyis kattogós, és ha fixen is használni szeretném, akkor felejtõs?
Nem lenne rossz csak a vázat megvenni - csak sztem gusztustalanul és aránytalanul drága. Kint 400 dollár körül van, nagykereskedõknek még nyilván olcsóbb is, és mire ideér, hirtelen a duplája lesz... Tán nem lenne hülyeség kintrõl vázat rendelni, különbözõ trükkökkel megoldani a hazaszállítást, szerintem még a vámmal együtt is sokkal olcsóbb lenne, mint itthon... csak sok vele a macera.
Új téma: 29-es monti miért jobb, mint a 26-os? a 26-os monti miért jobb, mint a 29-es? Apu, hogy megy beee....? :-)
az amcsi árakat meg ne viszonyitsd, nagyjából minden bringás cucc lényegesen olcsóbb ...nézd + a kona site-on az eus árakat annál általában olcsóbb a fuktor....sza nem a magyar importõr a geci feltétlen, nem tom a kerékpáriparban hogy van, de anno amikkel én foglakoztam amerikai cuccal ,kizárologas eu disztriként kb a kinti street árat kaptam úgy hogy a szállítást én fizettem....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 07. - 11:54

Igazából még egy netes cégnél is megrendelheted a cuccokat, csak a magyar viszonyokat ismerve tanácsos biztosítást kérni a szállításra. 25% ÁFÁt vagy mit rádobnak, de a szállítás néha meglepõen olcsó. Vagy ha találsz EU-n belül jó áron (bikediscount.de és társai), akor nincs szarozás a határon és a szállítás is olcsóbb.
Írta 2005. december 07. - 11:18

Nem lenne rossz csak a vázat megvenni - csak sztem gusztustalanul és aránytalanul drága. Kint 400 dollár körül van, nagykereskedõknek még nyilván olcsóbb is, és mire ideér, hirtelen a duplája lesz... Tán nem lenne hülyeség kintrõl vázat rendelni, különbözõ trükkökkel megoldani a hazaszállítást, szerintem még a vámmal együtt is sokkal olcsóbb lenne, mint itthon... csak sok vele a macera.
Új téma: 29-es monti miért jobb, mint a 26-os? a 26-os monti miért jobb, mint a 29-es? Apu, hogy megy beee....? :-)
Írta 2005. december 07. - 11:12

Írta 2005. december 07. - 09:19

Nem vagyok bennfentes, de bárki számára elérhetõ szerintem. A most megszûnni készülõ Mom-XFaktorban van egy eladó. Komplett bringa, de szerintem szét is szedik ha kéred. Nagyon szép váz az biztos!
Köszi a tippet! Igazából eddig sem értettem az "idén már nem jön több váz Európába...." címû sztorikat. Mi az, hogy nem jön? Szólok a dílernek, az szól a gyártónak, az legyártja a vázat (vagy van neki raktáron), felteszi a repülõre, és pár héttel (inkább hónappal) késõbb itt a gép, mindenki heppi. Nehogymá ez túl idealista elképzelés legyen, könyörgöm, kapitalizmus van, ha nem szolgáljuk ki a t. vevõt, felkopik az állunk!
(Vagy ha mégsem, itt az ötlet: kerékpár-importõr céget kell csinálni. Ha lenne tõkém bizisten belevágnék... :-))
Na jó, elnézek a bótba, körülkérdezek, lehet-e esélyes jelölt ez a Kona a jövõ tavasszal esedékes akvizícióhoz...
Írta 2005. december 06. - 23:51

Írta 2005. december 06. - 16:46

Írta 2005. december 05. - 23:42

Írta 2005. december 05. - 19:31

itt van ez a váz/bicay
bianchi b.a.s.s 1999es

Az a kerdesem hog y most is vannak ilyen montib SS vázak amelyeknek enyire egynes a láncvilláyuk? mert ez eleg páyabringás style....
nekem volt egy monti vázam iyenre áthegesztve SSkent nagyon szerettem...
csak ha egyszer vennek ..szoval lehet e meg iyen láncvillával kapni?
vag yegyertelmõ hog yigen?
amug ya bicayrol meg adatok itt:
www.sheldonbrown.org/bass/
Írta 2005. december 05. - 14:00

Hogyhogy ilyen rövid a felsõcsõ?
Mert a CX bicajoknál követelmény, hogy könnyen vállra lehessen kapni.
1 óra+1 körös viadalra izgága váz kell.
Kb. ezért.
Írta 2005. december 05. - 11:52