Hijjnye!
Itt már a tárcsafék sem segít. Jók a képek!
ide már minek fék?

fékezi ez saját magát..

Hijjnye!
Itt már a tárcsafék sem segít. Jók a képek!
Miért nem egyenes az a láncvonal:scratchheMennyire tolerálja a nem egyenes láncvonalat?
.
Otthon van valaki triál-technológában?
Elsõ ránézésre ez az agy akár ss bringában is jól mûködne (30.000-ért elég húzós, de ha triálozni jó, sokat bírhat).
http://www.progrestr...us=7&language=1
Kedden még volt a debreceni Pótkerékben legalább 1-1db belõlük, de nehogy valaki felvásárolja az összest, mert szombaton mennék venni (nekem csak 1 kell).
Amúgy ha tényleg hiánycikk, akkor nagyon szívesen eljuttatok bárkinek belõle.
Sz'al szerintem jó kis bizniszt csaphatnál, ha Debreckenben felvásárolnád az összes PC-1-et, majd szép haszonnal eladnád itt pesten... :-)
Nekem kiesett eddig többször...lehet én vagyok lámaIgen. Jó kis biznisz, mi? :-)
A régi csapot viszont miért kéne visszaerõltetni a láncba? Nem kell teljesen kiszedni, és akkor két másodperc alatt vissza lehet tolni a láncbontóval.
Kérném tisztelettel:
http://www.sram.com/..._PC7X_08_02.PDF
Dilisek ezek az amerikaiak, szerintem még a patentszemrõl is van egy user manualjuk :-)
Vennék is belõle rögtön úgy 3 darabot, ha megadnád a paramétereit... Postán is jöhet! :-)
Szal elvileg el kéne dobnom a kiszedett csapokat, csak újjal szerelhetném össze? Biztos hogy lusta lennék javítószettet vagy mit keresni, szal marad ez:) Mellesleg nem fixivel nyomulok, szal max bosszankodok egyetha beüt a ménkû
Annyiból lehet hogy jobb hogy könnyebb az új csapot szerelni, mint a régit visszaerõltetni a láncba.
Jókat hallottam arról a 7xrõl vagy mirõl, de ha nem sürgõs a lánccsere, sztem várd meg, míg lesz PC-1, csak az ár miatt.Azt hol olvastad, hogy a Sram láncokat nem lehet újra összerakni az eredeti csappal? Tudtommal ez a nagy S láncaival van így, és a Sramban pont az a jó, hogy szerelhetõ pótbuznyák nélkül is. Ugyanazt a láncszemet tízszer nem szívesen raknám össze, de nem is kell, mert ott a patentszem.
Ja és a kedvenc kereskedõmnél (ha-ha) lehet kapni mind a két fajtát (a simát és a nikelezettet) is.
Hát, azért ne tedd a jövõben. Van, aki ráb@szott már Shimanóval.