Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudósok! Építgetek egy egysebességes bringát, de nemtudom, hogy mekkora áttételt rakjak fel. Elöl 42-es tányérom van, ez fix, hátra mekkora passzos? Tudom, hogy ez erõsen eddzettség, és kényelem kérdése, hát tudni kell, hogy nem vagyok az a szuperkigyúrt, inkább pörgetni szeretek, mint erõlködni. Szóval? 16? 18?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na kell nkem a Sunivel beszelgetnem...........akkor ketten vagyunk.. :-\

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Subas mar benne van a finomban. Máté, Ricsi, Subás meg a Brutál. En meg Endorfin, Tomikaze, BLG-vel leszel. Hacsak BLG csukloója megint szét nem megy. De csak 10 csapat nevezhet, ugyhogy gyorsan kerits valakit.

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Tudod be kell hozni Teged, csak halmozod a gyozelmeket..... ;)
a Z nem nagyon akarja, talan a Suni-vel meg Subassal mennek....ok hivtak

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Nem mondod, hogy most mar barki indulhat alley-caten... es kivel leszel? A Fehérrel, meg a Z-vel? Telósok...

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Elnezest bacsi, csak mikor talalkoztunk akkor a fejem annyira volt tele mint a kezeim igy en is elfeledtem megkerdezni.... ::)
Akkor 1eztessunk a jovo szombati AlleyCat-en.....mar ha ott tetszik lenni

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Itt vagyok, kiscsavo. Nyugodtan meg lehet kerdezni am eloben is, mikor talalkozunk, nem harapok.:)

Tervben van, ja. Csak elfelejtodott...

Szuma-nek meg hogy tetszik a kormanyom?

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Azt sokan szeretnenk tudni..........

Hol van Bagira? lenne egy kerdesem. tervbe van meg az a Single Speed fotozas.......kb. ket het es kesz az uj ss-em

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
hát azt én is szeretném tudni

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Segítsetek!
Szeretném összerakni azt az SS kereket ami a bikkmakkba volt,de nem tudom mennyi az a b+ hátsó SS agy?THX

korci

korci

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali!

Egy kérdésem lenne:hol lehet olcsón fixiagyat szerezni?Esetleg van-e valakinek eladó?
Elõre is köszi!

Csõváz!

Felho Bari

Felho Bari

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Minap beszelgettem egy futarral, aki 10 evig valogatott palyaversenyzo volt. Szerinte a fixi nem tesz jot a prosztatanak. Mindig terhelve van. Szinte soha nem pihen a labad es ezzel a prosztatad is mindig utodik. Kinek mi a velemenye rola?

SzuMe

Nekem csak annyi, hogy jó biciklistechnika esetén úgyis folyamatosan pörget az ember és nem pihen. Általában lefelé menve is teker az ember, hogy ne merevedjen le, fõleg az outisok, montinál ez annyira azért nem igaz. Ehez képest az, hogy minden kanyarban és lassításnál is tekersz már nem olyan sok, az outizásnál meg nem is lassít sokszor az ember.

Megoldás: jó nyereg vagy kevesebb biciklizés (tehát jó nyereg)

dboxy: építs egy fixit és megvan oldva a kérdés, különben passz. De majd megpróbálok utána járni (gurulni). Tudtommal a tandemeken is szoktak olyat csinálni, hogy 1 fékkar több féket mozgat. Hívj fel 1-2 bringaboltot õk biztos mondanak valalami horror összegû megoldást ;D.

dboxy

dboxy

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok!
Nem teljesen idetartozó kérdésem lenne:
hogy lehet azt megoldani,h 1fékkarról az elsö és a hátsó is fékezhetö legyen???
én a bmxes elosztóra gondoltam,de nemtom,h müködik-e?

kösz:Dboxy

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Minap beszelgettem egy futarral, aki 10 evig valogatott palyaversenyzo volt. Szerinte a fixi nem tesz jot a prosztatanak. Mindig terhelve van. Szinte soha nem pihen a labad es ezzel a prosztatad is mindig utodik. Kinek mi a velemenye rola?

SzuMe

Felho Bari

Felho Bari

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Bocsi SzuMe átgondoltam

Nagy F*szságot írtam. Az agyaknak mind szabványnak kell lenni. Végül is ugyan annak a tárcsának a deoréra és a AC-ra is rá kell mennie, tehát akkor a lánckeréknek is. Következtetés: jónak kell lennie, már csak az a kérdés, hogy mennyire fog jól funkcionálni ???, de az meg majd csak használatban derül ki úgy is ;).

Na asszem most lépek és korholom magam a hülye fejem miatt :'(.

Felho Bari

Felho Bari

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
:-[

Na de akkor mit probaljak ossze, ha nem rakok ra lanckereket?

SzuMe

:D
Fogd meg az agyat, tedd rá a lánckereket és nézdd meg, hogy meg lehet e úgy fúrni, hogy rá lehessen csatlakoztatni. És azt is megkéne nézni, hogy milyen távolságra kerül a láncvillától, meg az agytól, hogy milyen lesz a láncvonal. Bár lehet, hogy össze vissza beszélek :-\ :-[ ::)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Na de akkor mit probaljak ossze, ha nem rakok ra lanckereket?

SzuMe

Felho Bari

Felho Bari

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
:-D Rondának biztos ronda!!

Lehet, hogy jó is, most nincs elöttem. Én azért gondoltam az American classicra, mert nekem nincs semmilyen tárcsás és ha már kell venni, akkor könnyût veszek+ vannak egyes tárcsás agyak, amiknek a peremei közelebb vannak egymáshoz mint a nem tárcsás verzióknak és az A.C. nem llyen. Viszont ha van neked egy deore akkor próbáld össze [a hecc kedvéért azért ne esztergáltasd rá a lánckereket :P].

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ha mar tarcsas agyak is szoba kerultek, szerintetek Deore elso tarcsas agy is jo lehet hatra? Esetleg csak ronda?

SzuMe

Felho Bari

Felho Bari

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
SzuMe köszi a tanácsot.
Egy haveromnak kész lett az ilyen agya ma találkoztam vele véletlenül a városban, sajna még nem láttam, mert még nincs befûzve, ezért nem az volt bent neki. Állítólag õ 1 rugért esztergáltatta, ha jó lesz, akkor ott csináltatom meg én is. [ami jó azon ne változtass ;)]