Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Esztergan nagyon szepen ki lehet jelolni a lyukkort. Ugy mar szep kozpontos lesz. Vidd el egy esztergalyoshoz, az konnyen megcsinalja. Probald meg a Hajduban. Ott esztergalnak is. Ok konyebben megertik, hogy mit akarsz.

SzuMe

Felho Bari

Felho Bari

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok

Lehet, hogy beszerzek egy fixiagyat, de annak is megvannak a hátrányai:
1. Csak a velvartból tudok szerezni nem újat
[Az újnak mint tudjuk elég húzós anyagi vonzata van]
2. A velvartban általában csak singós felnivel együtt van, az meg nekem nem kell.
3. Tavaj a velvartban 17e volt egy ilyen campa rec. aggyal
4. Abban is kell tengelyt cserélni és kihézagolni, hogy belebenjen az utiba
5. Ha 28 lyukas, akkor nehéz hozzá felnit találni
6. Egy American C. elsõ agyra elõbb biznám az életemet, mint egy 28 küllös kerékre

Szerintem egy American Classic elsõ agy elég erõs én rábíznám az életemet.

Ki lehet fúrni a lánckereket és a csavarok sem akadnak bele a láncba szerintem [bár azért ezt még lemérem majd]
Fityisz igazad van nagyon nehéz pontosan kifúrni ez a probléma csak
Szerintem el tudjátok képzelni mi van akkor, ha nem pontos. Akkor adtunk a sz@ranak egy pofont ;).

Na csalán
[megyek tekerni]

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Felho Bari, de miért nem szerzel be inkább egy normális fixi agyat? .......Szerintem a legnehezebb megoldani, hogy központosan furd ki a lánckereket ::)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
na én azért nem tennék egy elsõ agyat a seggem alá.

B+ agyak: hát úgy legyen!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Csak ha jól emlékszem annak nem lesz tárcsás változata... Mert tavaly volt vmi bike+ ss agyakról szó a bikemagba...

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Felho!

Szerintem nagyon jo otlet.
A fogaskereket ki lehet normalisan furni? A csavarfejek nem fognak beleakadni a lancba?

SzuMe

Skeletron

Skeletron

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Hello mindenkinek!

Nem tudom említette-e már valaki, de tavaly felröppent a hír, hogy a B+-nak lesz ss hátsó agya. Nos ez igaz, a Sport kiállításon sikerült beszélnem a Magellán egy emberével aki szerint március közepétõl lesz kapható az alábbi cikkszámon:24224. További adatok: súly:321g; 36 lyukas; két ipari csapágy; fekete; 7500Ft. Lesz hagyományos kónuszos kivitel is 1500-2500Ft ért.

Üdv, jó tekerést,

Skeletron

Felho Bari

Felho Bari

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok

Lenne hozzátok egy kérdésem.
Most így tavasszal szeretnék egy új hátsó kereket, mert ez már kiszolgált. Fõleg a háború elötti fixiagy. De jelenleg egy elég furcsa agyat szeretnék csináltatni és nemtudom, hogy ki csinálná ezt meg nekem. Ahova én járok, ott nem tudtak hozzászólni a kérdéshez.
A következõ lenne az agy:
1 USA classic tárcsafékes elsõ agy és a tárcsaféktartó csavarokkal lenne ráfogatva egy dx16-os lánckerék (fogaskerék).
Persze nemtudom, hogy mennyire mûködne, de elegem van ebbõl az egyból, mert olyan súlyban van, mint a dx ss hátsó agyam és már különben sem túl jó.
Na meg persze így megszabadulnék a dögnehéz velo retez lánctól is :-D.

Na csalán: Felhõ

UI.: Ha nem is tudok ebben segíteni legalább bedobtam egy új témát

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Hát végülis a Sas-hegy szélén ami közel van a Farkasréti térhez (az 59-es villamos végállomása)! De most még nem kell vennem új fogaskereket még ennek az állapota elég jó madj ha elkopik!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Hol laksz? Melyik hegyen? Nekem a Budakeszi utra kellene feltekernem, de inkabb felmegyek fogassal, aztan hegyen attekerek.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Nekem 42-18 van és nem hiszem, hogy cserélek majd legközelebb max 16-osat szerzek, mert azért hegyen lakom és párszor kell fölfele tekerni is ami egy kicsit megizzasztott az elején most már megszoktam...

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nem volt olyan eros, mert a 42-20 eleg rossz volt. Nagyon porgos volt. Az 52-20 teljesen jo.

SzuMe

minimal

minimal

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
jó lesz az, szume. tedd fel, próbáld ki, aztán kiderül. szokták forgatni a lánckerekeket, ha már az egyik irányból lekopott, a másik oldalról még lehet rakni neki.
mondjuk a 42-20 után erõs váltás lesz az 52-20, de azzal már legalább lehet haladni. ;)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A 42-es eddig belul volt, mint ahogy alapbol fenn van a hajtokaron. Az 52-es kivulre valo. Azert kell forgatni, mert az 52-es tanyer nem egysiku. A felfogatas mas sikban van, mint a fogak. Ha belulre rakom, akkor ugy kell a lancvonal miatt, hogy meg beljebb legyen. Ezert kell megforditani.

SzuMe

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
most a 42-es kívül volt? akkor az 52-es miért megy belülre? aztán közben meg minek forgatgatni föl nem foghatom.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
De miért kell megforditani a tányért? én csak ezt nem értem........

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Lenne egy kis problemam. Mivel nem tudtam hirtelen szerezni 16-os fogaskereket, ezert ugy gondoltam, hogy az elsot kicserelem 52-esre. Igy majdnem ugyanott leszek az 52-20-as attetelel, mint ha 42-16 lenne.
A gond csak az, hog az 52-est belulre kellene rakni. De a fogak nem sugariranyban allnak a fogaskereken, hanem kicsit elore. De belulre rakom, akkor hatra fogank allni, mert meg kell forditanom a tanyert. Szerintetek ez gondot okozna?

SzuMe

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Én is SingleSpeeddel nyomulok igaz nekem váltó is van de az csak arra, hogy feszítse az egészet, mert nem volt kedvem váltó nélkül játszani a lánhosszal!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
En mar elkezdtem meloba jarni a geppel. Mar jo lenne beszerezni a 16-os fogaskereket, mert kicsit porgos a 42-20-as attetel. Persze azt nem tudom, hogy a Budakeszi uton hogy fogok majd felmenni :-\

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mutass csak egy nagyszájú nagydumás egysebességest akinek pöpec a bringája! ;) más a helyzet a fixisekkel, azok csakugyan nagyszájuak...... ::) :)