Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
azt inkább ne.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Vagy nézd meg a www.testbike.hu-t!!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
reped nem reped errõl már volt szó...asszem vagy 3 oldalon át...sõõõt...
a marzoDJ 3-asokról is volt szó vagy 4 oldalon kersztül..SZVSZ..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha rendesen mozgó villát akarsz venni, akkor 2003-asat kéne venned. csak ezek nagyrésze repedt.
2004-es villa pedig KÕ nehéz, és nem mozog.
van még ezer villa, ami jobb, könnyebb a piacon, ami még csak nem is drága.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Halihó!Valaki aki jól ismeri a Dirt Jumper3-ast,megmondaná nekem hogy milyen ez a villa?(meddig bírja,milyen a vélemény róla stb stb...)

Nekem ilyen villám van 2003-as!nagyon megvagyok vele elégedve!65kg-omhoz kicsit kemény,de csillapítása jó,tömege nagyon jó!(ára már kevésbé)Kár,hogy nem átütõs!Mit szeretnél róla tudni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
KERESÕ. HASZNÁLJAD

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

orangebiker

orangebiker

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Halihó!Valaki aki jól ismeri a Dirt Jumper3-ast,megmondaná nekem hogy milyen ez a villa?(meddig bírja,milyen a vélemény róla stb stb...)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
coil-rugós
air-levegõs

pike dual air van itthoni katalógusban is...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
megtudnátok mondani,hogy mi a különbség az mx comp coil és az mx comp air között sürgõs lenne!köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

pike air még nincs vagy csak én nem találom? az user gájd meg a robbantott ábra már megvan de a specifikációt nem találom

amigy ahonlapon nincs fent, addig hivatalosan szerintem nem árulják. Valami utolsó béta-fázisban lehet, majd valamikor tavasszal elkezdik forgalmazni usában, õszre ideér hozzánk...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
ezer köszi!

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Privi ment :))

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
tud vki olyat aki foglalkozik teló tuningal?Nekem egy 2003-as marzo dirt3-asom van!Szeretném növelni az útját akár 1 lehetõleg 2-3 cm-el!egy srác mondta,hogy õ a wedge-jét 140-re húzatta ki,tehát lehet!De hol(pest megyében?)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
pike air még nincs vagy csak én nem találom? az user gájd meg a robbantott ábra már megvan de a specifikációt nem találom

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ott a versenyzõk boxxere gondolom abban ilyesmi lehet..
Mert annyi szent hogy levegõs és hogy baromi szépen mozog alattuk.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ha végre valaki magcsinálná a SID-et nagyban, akkor lenne fasza. a negatív kamrával bármilyen érzékenyre belõhetõ lenne a villa. a SID-bõl is hihetetlen érzékeny mozgást ki lehet hozni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát annyi szent hogy jóval könnyebb lesz..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ezért várok még a levegõs (dual air) pike-ra. :lick:

Meg kell próbálni, ha lesz valakinek eladó 203-as XT tárcsája akkor én is kipróbálom, mert adapterem már van.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Bár nem ide tartozik de a profi versenyzõknek és a rock shox szponzoráltaknak levegõs a boxxere, nem csak Peat-nek hanem pl Eric Carter is mondta egy interjúban hogy sokkal jobb a levegõs boxxi.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

ez attól lehet, hogy ha levegõt pumpálsz bele, attól keményedik a villa rugózása, ergo nehezebben indul meg.

a szimeringnek jelen esetben csak az olajat kell elviselnie, a levegõ az olaj fölött van

levegõs elõfeszítés

- Persze csak meg akartam emliteni ezt a tenyt is ,hogy ki-ki maganak el tudja donteni kell-e neki ez a megoldas.

- Ja, nekem a faktorban azt mondtak mikor rakerdeztem mitol ilyen nehez meginditani, hogy ez egy ilyen (kemeny) villa es en ezt el is fogadtam.
Csak meg nem tudtam annyira megbaratkozni vele. Ha nem sikerul iden sem akkor lehet tunning lesz vagy egy elado telom :))

Ugy ertem a "minden levegos"-t hogy sztem egyre kevesebb telo van/lesz amiben ne lenne valamilyen formaban hasznositva, ertem ezalatt a hatso tagokat is.
Es itt nem arra gondolok hogy minden teloban van alapbol levego -szep is lenne ha vakuum lenne bennuk- :)

Nekem foleg a hajas 9 fekkarjaval van bajom es igy az erejevel is de az elkepzelheto hogy egy masik betettel orvosolhato. Szal akkor erdemesebb lenne megneznem a mag xc-t?
Mindenesetre 2 emberrol is tudok aki 203-assal hasznalja a '04 DOC-ot eddig meg problema nelkul. Ha pedig esetleg nem jonne be meg mindig vissza lehet cserelni
6" rendszerre. Az igaszsag odaat van , meg aztan proba cseresznye :)

Koszi az infokat.