Shiver SC-rol en is ugyanezeket olvastam: draga, nehez, es nyaklik... nem eri meg, annyi penzbol mar egy Sherman-t is tudsz venni....
Vagy Marzo Z.1 Freeride Dropoff... az tuti merev...
vad
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2002. július 02. - 19:46
Írta 2002. július 02. - 14:52
A DNMrõl is nagyn nagyon nagyon rosszakat mondtott mindenki... :-/ A Doradorl nem hallottam még semmit de nem fûznék hozzá nagy reményeket...
Írta 2002. július 02. - 14:26
Kivácsi vagyo a DNM villája milyen lehet, Vole árult egyet, hátha tud róla mondani valamit. A Dorado SC milyen lehet ?
Írta 2002. július 02. - 11:44
Amúgy egyenlõre egy nagyon nehéz megoldatlan kérdés a szimplavállas USD telók készítése!!! Miután ezeknek nincs hékhídjúk nagyon nehéz õket elég merevre csinálni!!! Sajnáltatos múdon ez még a Marzonak sem seikerült...
Egyenlõre szerintem senki ne vegyen ilyet!!! (Meg amúgy sem lehet kapni!!!
Írta 2002. július 02. - 11:25
Major!
Még az elõzõ Marzo topic végén az én szívembõl is szóltál !
Egyébként nálunk nem lehet kis Shivert venni, és azt mondják egy rakás sz*r, annyire hajlékony. / valahol van is róla cikk, asszem KillerTom rendelkezik egy scannelt verzióval is./
Még az elõzõ Marzo topic végén az én szívembõl is szóltál !
Egyébként nálunk nem lehet kis Shivert venni, és azt mondják egy rakás sz*r, annyire hajlékony. / valahol van is róla cikk, asszem KillerTom rendelkezik egy scannelt verzióval is./
Írta 2002. július 02. - 10:55
Kell!!!
Telótól, stílustól és KMtõl függõen!!!
Fél évente azért mindenképp illik!!!
Telótól, stílustól és KMtõl függõen!!!
Fél évente azért mindenképp illik!!!
Írta 2002. július 02. - 10:30
Kell-e es ha igen milyen idokozonkent olajat cserelni a /M/telomban?
Csak onnan jutott eszembe hogy a kocsiban is most csereltunk... jo draga volt :-(
Csak onnan jutott eszembe hogy a kocsiban is most csereltunk... jo draga volt :-(