Elnézést, hogy nem a beszerzési áron kapsz meg mindent automatikusan.
Kíváncsi vagyok, honnan veszel BTS cuccokat, ha a cseke rolóját lehúzod! He? :confused:
Hajrá!

Engem mint a nagy tabu kérdés topikindítóját,nem érdekelnek a magyarázkodások.Az inkább jobban érdekel,amit boltos barátom mondott pl:a bringaexpóról:az expóról a médiákban közölt dolgok hûen nem tükrözik a mögöttük húzódó nagy semmit!
Paul-lange:miért nem tud 2010-es MILO-s telókat kiállítani ill katalógust adni?Már 2010. márciusa van!Ébresztõ!
Cseke:mikor rendeljek tõlük BTS cuccokat?Szeptemberben?Nekem most van rá szükségem!
Ébresztõ nagykeresek!Például nálam az év így néz ki:márc-nov-ig tekerek(használom a gépet),dec-márc-ig építek(cserélem az elhasznált alkatrészeket stb.)ÉS NEM SZEPTEMBERBEN AKAROK HOZZÁJUTNI MONDJUK EGY SZA...OS GYORSZÁR-HOZ!
Ha meg megszerzem magamnak nem megyarországi netrõl, akkor ne sírjon egyik boltos kapzsi kalóz sem hogy nem nála vettem!
Tehát:nekem ez a véleményem.Átlátok e dolgokat?Lehet hogy igen,lehet hogy nem.Engem egy érdekel:amikor szükségem van bármilyen alkatrészre,azt kapjam meg akkor amikor kell,és elviselhetõ áron.(tehát ne a triplájáért mint a beszerz.ára)
Amúgy forgalmazói névvel,konkrét esettel tudnék anomáliákat példázni,de nem akarom senkinek a hitelét rontani.Hoggyétek el van bõven negatív példa erre a problémára,úgy,hogy a témában nem megyek az országhatáron túlra:........
Véleményem ,ha nem veszik fel a forgalmazók,nagykeresek,boltosok a kesztyût a külföldi netes beszerzési forrásokkal,akkor elöbb-utóbb nagy bajban lesznek(vannak)!És engem az sem érdekel hogy nem tudják,meg így meg úgy.Akkor nálam már így jártak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
[földön-fetrengve-röhögõs-szmájli] Akkor... mi is a cél? "Kinyilatkoztatás"? Ollé!Engem mint a nagy tabu kérdés topikindítóját, nem érdekelnek a magyarázkodások.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Engem mint a nagy tabu kérdés topikindítóját,nem érdekelnek a magyarázkodások.Az inkább jobban érdekel,amit boltos barátom mondott pl:a bringaexpóról:az expóról a médiákban közölt dolgok hûen nem tükrözik a mögöttük húzódó nagy semmit!
Paul-lange:miért nem tud 2010-es MILO-s telókat kiállítani ill katalógust adni?Már 2010. márciusa van!Ébresztõ!
Cseke:mikor rendeljek tõlük BTS cuccokat?Szeptemberben?Nekem most van rá szükségem!
Ébresztõ nagykeresek!Például nálam az év így néz ki:márc-nov-ig tekerek(használom a gépet),dec-márc-ig építek(cserélem az elhasznált alkatrészeket stb.)ÉS NEM SZEPTEMBERBEN AKAROK HOZZÁJUTNI MONDJUK EGY SZA...OS GYORSZÁR-HOZ!
Ha meg megszerzem magamnak nem megyarországi netrõl, akkor ne sírjon egyik boltos kapzsi kalóz sem hogy nem nála vettem!
Tehát:nekem ez a véleményem.Átlátok e dolgokat?Lehet hogy igen,lehet hogy nem.Engem egy érdekel:amikor szükségem van bármilyen alkatrészre,azt kapjam meg akkor amikor kell,és elviselhetõ áron.(tehát ne a triplájáért mint a beszerz.ára)
Amúgy forgalmazói névvel,konkrét esettel tudnék anomáliákat példázni,de nem akarom senkinek a hitelét rontani.Hoggyétek el van bõven negatív példa erre a problémára,úgy,hogy a témában nem megyek az országhatáron túlra:........
Véleményem ,ha nem veszik fel a forgalmazók,nagykeresek,boltosok a kesztyût a külföldi netes beszerzési forrásokkal,akkor elöbb-utóbb nagy bajban lesznek(vannak)!És engem az sem érdekel hogy nem tudják,meg így meg úgy.Akkor nálam már így jártak.
semmi gond. en se vagyok teljesen kepben, de azert tudok dolgokat, meg hogy dolgoztam boltban es nagykerben is.
a bajom csak ott van hogy ez is jo pelda ra hogy a topikindito nem latja at az egesz kepet, de tenykent kozol dolgokat. es paran meg raugranak, es kozfelhaborodast valt ki a dolog, pedig teljesen megmagyarazhato.
nem celja es nem kotelessege egyik nagykernek sem, de biztos le tudna vezetni akarmelyik nagykeres beszerzo hogy mi mennyi. van egy beszerzesi ar, vannak koltsegek, ebbol adodik egy eladasi ar.
a kulfoldi webshopok arkepzese totalisan irrelevans, mas a beszerzesi ar, masok a koltsegek [gyk kevesebb] nyilvan olcsobb lesz ugyanaz a termek. ebbe belegondolni nem kivan egyetemi diplomat.
plusz en tudom hogy mennyit fizet a dealerem es mennyit a chainreaction nekunk ugyanazert a napszemuvegert. eg es fold...
Tamáska: Végre egy kis hasznos kulissza titok. Köszi. Így remélhetõleg másoknak is oszlik egy kicsit a köd.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Utánaolvastam egy kicsit jobban a pontos szabályozásnak, ez az egész bizony korlátozza/torzítja a versenyt.
vagy ennyire nehéz túllépni ezen a történeten, hogy már legalább harmadjára olvasom a fórumon, mert mindig amikor elõkerül a shimano forgalmazás te beirod?
nem hiszem, hogy az együttérzésem kell.
viszont hogy egy csat itélje meg a nézeted az egész shimano forgalmazástól, és ráadásul minden egyes alkalommal ahol és amikor lehetõséged van hangot is adj a véleményednek kicsit zavaró. bár lehet csak engem zavar.
nem tudom milyen csatot üldözöl, és nem vagyok benne biztos, hogy a bolt ahol kerested nem éppen olyan ludas a történetben mint mi.
vagy ennyire nehéz túllépni ezen a történeten, hogy már legalább harmadjára olvasom a fórumon, mert mindig amikor elõkerül a shimano forgalmazás te beirod?
???körbetelefonáltam az összes bp.-i boltot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem hiszem, hogy az együttérzésem kell.Igen, köszi az együttérzést végül is csak egy 35 000Ft-os cipõ lett használhatatlan egy 2000Ft-os kis mûanyagdarab miatt. Nem bosszantani akarlak, nem ismerem a forgalmazó mûködését sem itthon sem Ausztriában, de ott bementem az elsõ boltba (ami egy 2000 fõs faluban van, nem a fõvárosban) és volt csat. Ezek után milyen véleményem kellene hogy legyen a magyar forgalmazóról szerinted?
Vagy te új autót veszel ha mondjuk defektet kapsz?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Pontos konkrét eset leírására és papírokra, emailekre, bizonyítékokra van szükség és egyébként sincs kedvem ártani a magyar nagykereknek.Küldjél már egy emailt, lécci ! És úgy írd, lécci, hogy valami PaulLange nevû cég nem szolgálta ki a magyar kereskedõt Németországban, mondván, Magyarisztánban is van PaulLange, vásároljon attól !!
De lehet, hogy létezik valami törvény, ami alapján megteheti.
a külföldi forgalmazó tud olyan árat mondani neked, hogy ki vagy szolgálva, de nem akarod megvenni, hidd el.
A sebesség mindent megold.