off Nem tudok szabadulni a látványtól, bloke. Ki látható a képen?
Az exem ...
:lick:
off Nem tudok szabadulni a látványtól, bloke. Ki látható a képen?
93 óta kb 2 szám hiányzik, még 95 környékébõl. Érdekesnek találom a dolgot. Dave amikor elkezdte sokan azt sem tudták van ilyen sport, most meg egy maratonon elindul kb 1500 ember, és ez a szám egyre csak nõ. Akkoriban eladható volt, most a gyarapodó kerékpáros népesség korában meg nem? Hogy lehet ez? Talán azért mert felhígult a lap. Sok lett benne az pl országút, pedig alig országútiznak. Egy "mountisnak" pedig az aszfalton nem sok kihívás van, szépség, változatosság úgyszintén kevés. Lehet közülük sokan vannak úgy vele, hogy minek fizessenek érte, ha az ujság harmada nem is nekik szól. Szerintem a honlapnak sem az országútisok miatt nagy a látogatottsága. Lehet profiltisztítást kellene inkább végrehajtani, vagy ha nincs ihlet egyszerûen valami neves külföldi szaklapot kellene fordítani, vagy együttmûködni vele.
Itt a honlapon meg néha megtetszik egy cikk, nekiállok elolvasom, végig motoszkál bennem, hogy mintha már olvastam volna, és a végén ott szerepel melyik nyomtatott számban jelent meg.
Számomra ez az évtized legsz@rabb híre.
RAUH-Welt
B E G R I F F
93 óta kb 2 szám hiányzik, még 95 környékébõl. Érdekesnek találom a dolgot. Dave amikor elkezdte sokan azt sem tudták van ilyen sport, most meg egy maratonon elindul kb 1500 ember, és ez a szám egyre csak nõ. Akkoriban eladható volt, most a gyarapodó kerékpáros népesség korában meg nem? Hogy lehet ez? Talán azért mert felhígult a lap. Sok lett benne az pl országút, pedig alig országútiznak. Egy "mountisnak" pedig az aszfalton nem sok kihívás van, szépség, változatosság úgyszintén kevés. Lehet közülük sokan vannak úgy vele, hogy minek fizessenek érte, ha az ujság harmada nem is nekik szól. Szerintem a honlapnak sem az országútisok miatt nagy a látogatottsága. Lehet profiltisztítást kellene inkább végrehajtani, vagy ha nincs ihlet egyszerûen valami neves külföldi szaklapot kellene fordítani, vagy együttmûködni vele.
Itt a honlapon meg néha megtetszik egy cikk, nekiállok elolvasom, végig motoszkál bennem, hogy mintha már olvastam volna, és a végén ott szerepel melyik nyomtatott számban jelent meg.
Számomra ez az évtized legsz@rabb híre.
Ezek után a kutyád még mindig kajáér' ácsingózik, vagy valami egészen másér'? )))))))))tessen' visszafogottabb avatart választani
A honlap biztosan átalakul (hajajjj...), hiszen eddig a már körvonalazott "print vagy online menjen a cucc" kérdéskörnek vége!Ez egyrészt jó, mert nem kerül pénzbe, másrészt pedig rossz, mert nem tudod a kezedbe fogni. Eddig csak egy számot vettem meg mert most kezdett érdekelni a bringázás, a múlt havit többször is kiolvastam. Míg online neten csak 1x. Talán csinálhatnátok azt hogy ami az ujságba benn van az a holnapon is. Meg 100 újságnál nem szabad megállni, a következõ cél az 1000;)
Ettõl idegbajt tudok kapni én is; egy-egy komplett modellév adatainak "tárolása" egy-egy márka weboldalán éves szinten pár tízezer forintba kerünle (hiszen csak web- és adatbázis tárhelyrõl beszélünk). És mégis törlik rendületlenül.Csatlakoznék én is az elõttem szólókhoz. 93-óta (az elsõ számtól) eleinte mind, mostanság már csak az ami tetszett, de megvan. Ezeket jó elõvenni, nézegetni, mit is fejlõdött a bringázás ennyi idõ alatt.
Amit viszont nagyon sajnálok az az, hogy a neten folyamatosan frissítik a dolgokat, nehéz fellelni a régebbi infókat. Tehát mától gyüjtögetni kell újra a katalógusokat, ha visszamenõleg is naprakész akarok maradni...
RAUH-Welt
B E G R I F F