a hamiltonos felveteleket tobbszor megneztem - az alapjan szerintem hami huzott ra, de lehet a belso kamera alapjan tok mast mondanank. biztos ok tobb szemszogbol lattak. igy legalabb izgalmas versenyunk lesz
ha szaraz marad a verseny, a tippem: hamilton, webber, vettel. tul sok a gyors egyenes, es szerintem vettel nem fogja maga mogott tartani a mclarent, webber pedig ezen a palyan gyorsabb, mint vettel, illetve gyorsabban melegeitette be a kerekeit - az elso par korben poziciocserek lesznek. vettel a gumikopassal lehet esetleg nyero, ha haminal vagy webbernel elbaltaznak vmit, mert az elso par kor utan gyors lesz, es nem fog leszakadni.
sennat majd normal korulmenyek kozott kell megitelni, mert pl a massa sem jobb, mint az alonso

heidfeld az utobbi versenyeken nem a sajat hibaja miatt benazott, de meg igy is tobbszor vegzett petrov elott. a renault flusztralt, de szerintem a kubicaval sem lennenek sokkal elobbre, a mercinek is van ket jo pilotaja. a vezetosegnek egyszerubb igy magyarazni a bizonyitvanyt, hogy hibasak, ha masert nem, a rossz pilotavalasztasert. ha a petrov a tapasztalatlan feltorekvo pilota, heidfeld jo volt tapasztaltnak... most van ket tapasztalatan es nem igazan kiemelkedo versenyzojuk. ha mar mindenkepp igy kepzelik el, akkor legalabb behuzhatttak volna egy olyat, akinek vannak olyan jelek, hogy jo pilota lehet (ricciardo pl). a masik, hogy ki fogja nekik normalisan beallitani az autot... en vhogy nem bizok benne, hogy ettol fognak ok elobbre lepni.