Semmi extra. Gyorsabb volt, bevágott egy kanyarban, összeértek, de alig. Nem vagyok egy Hamilton fan, de ha ez büntetést ér, akkor lassan be lehetne zárni az egész cirkuszt, vagy porcelánból csinálni a kocsikat.
háttal ültél a tv-nek?

Semmi extra. Gyorsabb volt, bevágott egy kanyarban, összeértek, de alig. Nem vagyok egy Hamilton fan, de ha ez büntetést ér, akkor lassan be lehetne zárni az egész cirkuszt, vagy porcelánból csinálni a kocsikat.
haminak megint elgurult a gyogyszere, nem csodalkoznek, ha az egesz versenytol eltiltanak, pedig inkabb a mclarennek kedveznek a korulmenyek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A balesetére gondolsz vagy mire?Kubica meg elcseszte az esélyét
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
RAUH-Welt
B E G R I F F
allitolag elfogyott a dollar a Renault-nal. Es Heidfeld nem hoz szponzor penzt, Senna meg igen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Csak megjegyzem, Massa futotta a verseny leggyorsabb körét.
MASSA SÉRÜLT AUTÓVAL GYORSABB VOLT
Stefano Domenicali elmondta, Felipe Massa törött hátsó légterelõje a csapat számításai szerint javították az autó aerodinamikai tulajdonságait, a brazil talán ennek is köszönhette, hogy a futam leggyorsabb körét futotta.
„A függõleges elemrõl letört egy darab, és amikor rákérdeztem az aerodinamikai részlegen, az ehhez értõ emberek azt mondták, elemzéseik szerint Felipe körönként egy tizedet nyert a töréssel. Azt tanácsolták, tartsuk meg ezt a légterelõt, akármennyire nevetséges is vele az autó. Mindenesetre tanulságos eset volt" – árulta el Domenicali.
A Ferrarinak nem kedvez a hideg, így kijelenthetõ, hogy Alonso a 3. legerõsebb autóval ért oda a 3. helyre, végig nyélen ment, ilyenkor meg látványosan elõjönnek a hibák, hiszen nem érdemes a mûfûrõl egy kövér gázzal továbbhajtani.
most legutobb viszont tenyleg az nyert, aki a legkevesebbet hibazott: button. hamiltont meg kicsit sajnaltam is, hogy mennyire nem jott ossze neki semmi a vegen - vicc, hogy a fernando "joparszorkicsuszok" alonso is elotte vegzett.