Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Semmi extra. Gyorsabb volt, bevágott egy kanyarban, összeértek, de alig. Nem vagyok egy Hamilton fan, de ha ez büntetést ér, akkor lassan be lehetne zárni az egész cirkuszt, vagy porcelánból csinálni a kocsikat.

háttal ültél a tv-nek?:) nem ezért járna a bünti...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Semmi extra. Gyorsabb volt, bevágott egy kanyarban, összeértek, de alig. Nem vagyok egy Hamilton fan, de ha ez büntetést ér, akkor lassan be lehetne zárni az egész cirkuszt, vagy porcelánból csinálni a kocsikat.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

haminak megint elgurult a gyogyszere, nem csodalkoznek, ha az egesz versenytol eltiltanak, pedig inkabb a mclarennek kedveznek a korulmenyek.

nem most már

nem láttam az edzést mi történt?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
edzes: vettel hamilton webber :D

latatlanban a mclarenre tippeltem volna... szerintem a redbullek kitalaltak vmit a lassan melegedo gumi problemara, mert a mclarenen eddig is gyorsan melegedett, es ilyen huvos, szarado palyan nagyon elvereztek a veluk szemben. a ferrarinal viszont meg mindig problema... a versenyt ebbol kifolyolag nehez lesz megtippelni, meg akkor is, ha nem valtoznak folyamatosan a korulmenyek. haminak megint elgurult a gyogyszere, nem csodalkoznek, ha az egesz versenytol eltiltanak, pedig inkabb a mclarennek kedveznek a korulmenyek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Vettel, Webber. Alonso
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Edzés: Vettel, Alonso, Webber

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Edzés: 1. Webber, 2. Vettel, 3. Alonso
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
edzéstipp? Vettel, Webber, Alolnso
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

oneearthtourist

oneearthtourist

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Húsz év a frontvonalban - Michael Schumacher
A mai napig emlékszem a bemutatkozására, fel is bosszantott a zöld "szevenappos", unszimpatikus fiatal német, mit keres a 6. helyen az elsõ kanyarban a nagyok közt...kicsivel késõbb õ lett a favorit.
Spa 1991 video

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
igen.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Kubica meg elcseszte az esélyét :(

A balesetére gondolsz vagy mire?

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ja, pénz beszél...
Heidfeld sosem volt elég gyors, de idén még peches is, 2szer kiütötték, nálunk meg felrobbant.
De nincs meg benne a tûz...mint ahogy Senna-ban sem látszik egyelõre.
Ha a Renault nem szerez egy Alonso-t, akkor reszeltek nekik. Kubica meg elcseszte az esélyét :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
...es akkor most mar mindket pilotajuk az lesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

allitolag elfogyott a dollar a Renault-nal. Es Heidfeld nem hoz szponzor penzt, Senna meg igen.

azt hittem csak a petrov fizetos.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
allitolag elfogyott a dollar a Renault-nal. Es Heidfeld nem hoz szponzor penzt, Senna meg igen.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a senna nemtom mitol lesz jobb, mint a heidfeld. meg azt sem ertem, hogy a heidfeldtol mit vartak - egy nem tul gyors, de megbizhato pilota. amolyan jo iparos ember...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Na ébresztõ! :)
Itt a soha vissza nem térõ alkarom Brunonak
F1-Live - Forma 1-es hírportál » Legfrissebb hírek » Hivatalos: Senna váltja Heidfeld-et! (Frissítve)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
[quote name='arn']meg az elozo versenyen. vagy akkor is?
A Magyar Nagydíjra gondoltam.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Csak megjegyzem, Massa futotta a verseny leggyorsabb körét.

meg az elozo versenyen. vagy akkor is?

amugy ez eleg vicces :D

MASSA SÉRÜLT AUTÓVAL GYORSABB VOLT
Stefano Domenicali elmondta, Felipe Massa törött hátsó légterelõje a csapat számításai szerint javították az autó aerodinamikai tulajdonságait, a brazil talán ennek is köszönhette, hogy a futam leggyorsabb körét futotta.
„A függõleges elemrõl letört egy darab, és amikor rákérdeztem az aerodinamikai részlegen, az ehhez értõ emberek azt mondták, elemzéseik szerint Felipe körönként egy tizedet nyert a töréssel. Azt tanácsolták, tartsuk meg ezt a légterelõt, akármennyire nevetséges is vele az autó. Mindenesetre tanulságos eset volt" – árulta el Domenicali.

A Ferrarinak nem kedvez a hideg, így kijelenthetõ, hogy Alonso a 3. legerõsebb autóval ért oda a 3. helyre, végig nyélen ment, ilyenkor meg látványosan elõjönnek a hibák, hiszen nem érdemes a mûfûrõl egy kövér gázzal továbbhajtani.

ez igaz a rbra is... vagyis irjuk ugy, hogy a mclarennek kedvez a huvos ido, meg a felszarado palya is (lsd kanada meg most is).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

most legutobb viszont tenyleg az nyert, aki a legkevesebbet hibazott: button. hamiltont meg kicsit sajnaltam is, hogy mennyire nem jott ossze neki semmi a vegen - vicc, hogy a fernando "joparszorkicsuszok" alonso is elotte vegzett.

A Ferrarinak nem kedvez a hideg, így kijelenthetõ, hogy Alonso a 3. legerõsebb autóval ért oda a 3. helyre, végig nyélen ment, ilyenkor meg látványosan elõjönnek a hibák, hiszen nem érdemes a mûfûrõl egy kövér gázzal továbbhajtani.