Jelentkezz be Regisztrálj

Formula 1 fanok ide!
Írta 2011. augusztus 30. - 16:02

Írta 2011. augusztus 30. - 15:46

Írta 2011. augusztus 30. - 15:40

sumit meg szívbõl gyûlöltem, amikor halomra nyert mindent. pedig a ferrarit tényleg õ rántotta ki a szarból. akkor kezdtem értékelni, amikor a ferrari legatyásodott, és sokáig sehol nem voltak, majd egyszer egy 3. hely sikerült neki, és úgy örült, mintha akkor nyert volna elõször. mindenki azzal kezdi a mondandóját, hogy hát persze, elévülhetetlenek az eredményei, de ugyanezek mégis minden balul elsült mostani produkciójával azt látják bizonyítani, hogy mégsem érdemelte meg az akkori gyõzelmeket.
Írta 2011. augusztus 30. - 15:27

Írta 2011. augusztus 30. - 15:14

Hát az akkori Ferrari mûszaki állapotára ne is gondolj, mert az a béka segge alatt volt amikor beleült. Õ hozta vissza a csapatot a semmibõl.Persze hogy nagy versenyzõ, de azért az, hogy a Ferrariban volt akkor, az nagyon nagy "hátszelet" jelentett neki, és most nem csak az autó mûszaki állapotára gondolok, hanem mint a legbefolyásosabb csapatra.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. augusztus 30. - 15:13

Persze, hogy doppingolt, mivel valahogy meg kellett erõsítenie a szervezetét a kemoterápia után.
es te elhiszed, hogy az elsportolok amugy nem doppoingolnak?

Írta 2011. augusztus 30. - 15:11

Amúgy meg ha már Armstrong szóba került, azért ott is lenne mit keresni dopping ügyben. Armstrong doppingolt
Persze, hogy doppingolt, mivel valahogy meg kellett erõsítenie a szervezetét a kemoterápia után.
Írta 2011. augusztus 30. - 15:11

Írta 2011. augusztus 30. - 14:48

A mi lett volna ha, nem létezik, de mi lett volna, ha Senna hal meg...Lehet hogy 1-2 címmel kevesebb lenne Schuminak.
Persze hogy nagy versenyzõ, de azért az, hogy a Ferrariban volt akkor, az nagyon nagy "hátszelet" jelentett neki, és most nem csak az autó mûszaki állapotára gondolok, hanem mint a legbefolyásosabb csapatra.
Amúgy meg ha már Armstrong szóba került, azért ott is lenne mit keresni dopping ügyben. Armstrong doppingolt
Persze ügyesek voltak, nem bukott le, a címeit nem fogják elvenni tõle.
Írta 2011. augusztus 30. - 14:15

Nem árt azért tudni mirõl beszélsz mielõtt belefogsz. Az edzésen egy rosszul rögzített kerékanya miatt kiesett a hátsó kereke és azért ment a falnak.Bejött volna egy kis esõ az elsõ Sumi lett volna, aki a falhoz csapja magát, lásd edzés..
Írta 2011. augusztus 30. - 14:13

tehát arról is õ tehet, hogy leesett a kereke.
arról meg azért nincs szó, hogy égetné magát. egy szar autóval megy, kb. tartva a lépést a kollégájával. õt már legalább láttuk szar és jó autóval is menni. szeretem vettelt, de kíváncsi leszek, hogy mihez kezd majd, ha nem a legjobb autó lesz alatta.
mint az osszes tobbi pilota, nem fog nyerni, max neha villantani... tudsz kivetelt?

Egy szóval nem kérdõjeleztem meg mit ért el, azt már annál inkább, hogy milyen módon... Viszont ezen a mostani ajnározásán csak jókat nevetek. Valóban eredményes volt, és itt a volton van a hangsúly. Armstrong is tudta mikor kell abbahagyni és nem közröhej tárgyává válni. Bejött volna egy kis esõ az elsõ Sumi lett volna, aki a falhoz csapja magát, lásd edzés..
Igen, ez a véleményem. Lehet másnak õ az ász, ízlések és pofonok. Én '94 óta rühellem és ez akkor sem fog változni, ha az összes pénzét az afrikai éhezõ gyerekeknek ajánlja
van egy szabalyrendszer, ami eldontotte, hogyan erte el, amit - innentol nincs olyan hogy "milyen modon", max a te szimpatiarendszeredben. ez alapjan o a legeredmenyesebb. az eredmenyek nem evulnek el, de ostobasag azt hinni, hogy valaha olyan lesz, mint elotte. sem a pilota, sem a korulmenyek nem ugyanazok.
az edzesen a legutobbi esetnel speciel vmelyik szerelo tevedett, versenyen meg kimondottan jol ment.
Írta 2011. augusztus 30. - 13:42

arról meg azért nincs szó, hogy égetné magát. egy szar autóval megy, kb. tartva a lépést a kollégájával. õt már legalább láttuk szar és jó autóval is menni. szeretem vettelt, de kíváncsi leszek, hogy mihez kezd majd, ha nem a legjobb autó lesz alatta.
Írta 2011. augusztus 30. - 13:27

Igen, ez a véleményem. Lehet másnak õ az ász, ízlések és pofonok. Én '94 óta rühellem és ez akkor sem fog változni, ha az összes pénzét az afrikai éhezõ gyerekeknek ajánlja

Írta 2011. augusztus 30. - 12:45

1. Michael Schumacher - 7 vb, 91 gyozelem, 68 pole
x. Juan Manuel Fangio - 5 vb, 24 gyozelem, 29 pole
x. Alain Prost - 4 vb, 51 gyozelem, 33 pole
x. Ayrton Senna - 3 vb, 41 gyozelem, 65 pole
2. Fernando Alonso - 2 vb, 27 gyozelem, 20 pole
3. Sebastian Vettel - 1 vb, 17 gyozelem, 24 pole
4. Lewis Hamilton - 1 vb, 16 gyozelem, 18 pole
5. Jenson Button - 1 vb, 11 gyozelem, 7 pole
6. Felipe Massa - 0 11 15
7. Rubens Barrichello - 0 11 14
8. Mark Webber - 0 6 9
9. Jarno Trulli - 0 1 4
10. Heikki Kovalainen - 0 1 1
Írta 2011. augusztus 30. - 12:24

szerintem tapasztalat ide vagy oda, valahol 20-30 eves korban erik el azt a csucsot, ami fizikalisan es mentalisan ehhez a sportaghoz kell, utana mar lefele mennek, max a tapasztalatukkal ellensulyozzak a fiatalokat. most hogy olyan vezetok kerulnek be, akik kisgyermek koruktol csak ezzel foglalkoznak, es ejjel nappal a szimulatorban tanuljak a palyakat, eleg jol megfigyelheto, hogy csuszik egyre lejjebb a korhatar, es 30 evesen mar veterannak szamitanak. 4x evesen sose fog ugy teljesiteni, mint korabban - aki erre szamit, az teved, mert nem fog o mar nagyon villogni.
hogy mekkora hatassal volt a sportagra az jol mutatja, hogy most mennyi nemet pilota van a mezonyben. schumacher elott egy vilagbajnokuk sem volt (a 2vh utani idoszakban). aki elerte azt, amit o, majd az utana okoskodhat, hogy o jobb e mint schumacher. tessek vegignyalazni:
List of Formula One driver records - Wikipedia, the free encyclopedia
Írta 2011. augusztus 30. - 11:36

Igen, jövõre ennél is pocsékabb teljesítményt nyújt?

Touche!Csak azt nem értem ebben a suhamér mizériában,hogy a legnagyobb bírálói-akár volt vagy jelenlegi versenyzõk-miért nem tudták még csak meg sem közelíteni?
Írta 2011. augusztus 30. - 11:29

Írta 2011. augusztus 30. - 11:10

Írta 2011. augusztus 30. - 10:27

Írta 2011. augusztus 30. - 09:28