Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2757 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

egy vbaspirans ne benazzon 15 koron keresztul a massa mogott.

Csak megjegyzem, Massa futotta a verseny leggyorsabb körét.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
osszesegeben szerintem nem hibazik tobbet, mint mas versenyzo... pl kanadaban kevesebbet hibazott, mint barki mas, csak eppen rosszkor tette azt az egyet (pedig hanyszor epitett ki elonyt, de elvettek tole a safetycarral), es egy helyezesbe kerult, ezzel volt tele az egesz sajto. legutobb nem hiszem, hogy nagyon tovabb birta volna mas azzal az osszevissza csuszkalo autoval - vagy ezt csinalja, vagy elengedi a sokkal gyorsabb mclarent. tavaly ev vegen meg kifejezetten bebizonyitotta, hogy mennyire jol tud terheles alatt teljesiteni. hibazni mindenki hibazik, csak tole mar lassan elvarjak, hogy mindig 100% legyen. altalaban kihozza az autobol, amit ki lehet, de ezert neha szurkenek tunik, es nekem is hianyzik az pimasz hozzaallas, amikor majdnem megfosztotta hamiltont a vbcimetol, es esoben siman otthagyta a sokkal szarabb torrorossoval. szerintem jot tesz a karrierjenek, hogy nem elol megy -nyomaszto volt az ev eleji foleny - kuzdjon meg azert a vbcimert, egy vbaspirans ne benazzon 15 koron keresztul a massa mogott.

most legutobb viszont tenyleg az nyert, aki a legkevesebbet hibazott: button. hamiltont meg kicsit sajnaltam is, hogy mennyire nem jott ossze neki semmi a vegen - vicc, hogy a fernando "joparszorkicsuszok" alonso is elotte vegzett.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Vettel egy számítógép. Ha az élen van és képes ellépni, akkor verhetetlen.

Amiben nem az igazi még (lásd most vasárnap) az az, hogy ha megszorítják, leelõzik, nem úgy alakulnak a dolgok mint ahogy képzeli, akkor hajlamos hibázni. Ráadásul piti hibákat vét ilyenkor.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ehhez kell nagyon ottlenni eszben... pontosan tudni, hogy mi meddig eleg. be kell osztani az autot, gumikat a teljes versenytavra. a masik, hogy palyan kivul is okosnak kell lenni - vettelnel epp azt birom meg, hogy mennyire tisztaban van a helyzetevel, hogy menedzseli magat.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Teljesen igazad van szerintem. De azért Button egy valamiben kiemelkedik a többiek közül. Alatta fogy legkevésbé a gumi. És bár ez nem a gyorsaságnak köszönhetõ, hosszú távon sokszot emiatt õ jön ki gyõztesként.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
csak az egyikben van potencial, hogy kiemelkedo szintet erjen el, a masiknal meg akkor, ha nincs mellette egy ilyen sebes ember. vannak olyan gyors pilotak, akik kepesek lehiggadni, es beerni, masok meg orok remenysegek maradnak. meg kell talalni a megfelelo balanszot... alonso es vettel tudja, hogy mikor kell illetve lehet gyorsnak lenni. button is tudna, de senki sem sorolja az igazan gyors pilotak koze. buttonbol sebessegileg van vagy 10 masik a mezonyben, de hasonloan intelligensen versenyzo egyketto - jelenleg ez teszi nagyja, es ezzel szerez hasonloan sok pontot.

hamiltonnal szerintem baj, hogy a nagy korabbi bajnokokkal ellentetben sose jarta vegig a szamarletrat, hanem az egyik legjobb autoba pottyantottak bele mar az elejen. nem szurkolok neki, de ude szinfoltja a mai mezonynek - benne megvan a mindenaron gyozni akaras, ebben erosen emlekeztet a fiatal schumacherre. tehetsege is megvan, a tobbi mar rajta mulik, hogy le tud e annyira higgadni, hogy ez ne nagyon vesse vissza sebessegben, de biztosan hozza a pontokat.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

... nem rug labdaba, ha a masik teljesen ott van fejben. buttonnak az a legnagyobb szerencseje hamiltonnal, hogy gyakran elgurul a gyogyszere.

Épp ezért nem lesz Hamilton sem többé a "büdös életben" bajnok, mert a gyógyszerét keresgeti. Button óvatoskodó, Hamilton meg bolond. Csak míg Button hozzátesz az óvatoskodásával a tudásához, és a technikához, addig Hamilton lebarmolja mind technikát, és az amúgy valóban elvileg nagyobb gyorsaságával szerezhetõ elõnyét. Ha Hamilton csak kicsit lenne hidegebb fejû, akkor ott loholna Vettel nyomában.
Azt, hogy a csapatnál ki a valóban egyes számú pilóta, azt nem tudni. Hamiltontól szerintem többet vártak, mint Buttontól, ez lehet az alapja ennek a rangsorolásnak. De épp ezért, Hamilton rosszabb helyzetben van mint Button, mert nem hozza az elvárhatót, míg Button általában igen.
És ha ez így marad, és Buttonnal sem babrál ki a technika, akkor könnyen elõfordulhat, hogy év végére több pontja lesz Haminak.
Szerintem az a jobb pilóta, aki több pontot szerez, jobb helyezéseket ér el, és nem az, aki látványosabban, de eredménytelenebbül vezet.
Könnyen lehet, hogy a közönség kedvenc a "rosszfiú" lesz mégis.

Nekem nem igazán tetszett a futam, olyan semmilyen sem volt, pedig még esõ is volt.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Budapest’s secret Grand Prix street circuit

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Összetett a tippjátékban:

1. Dózer 51pt, 2. blueshark 50pt, 3. gabe84 49pt, 4. tamaska 20pt, 5. zeezoltano 17pt, 6. Montifan 9pt, 7. legszebbcsavo 5pt, 8. arn 3pt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Õ nem második ember, hiába tartják sokan annak, egy körön nem gyorsabb, de egy szorosabb vb harcban még jövõre odaérhet.

szamok alapjan is masodik ember... nem csak idomeron (8:3), versenyeken is tobbszor vegez elobbre hamilton (7:4). hamilton gyors, button okosan versenyez. en birom de egy hamilton/vettel/alonso mellett nem rug labdaba, ha a masik teljesen ott van fejben. buttonnak az a legnagyobb szerencseje hamiltonnal, hogy gyakran elgurul a gyogyszere.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Õ nem második ember, hiába tartják sokan annak, egy körön nem gyorsabb, de egy szorosabb vb harcban még jövõre odaérhet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Kemény 12 ponttal van lemaradva Hamilton mögött úgy, hogy 2 versenyen sem tudott pontot szerezni önhibáján kívül. Elég érdekes a kijelentésed.

melyikre gondolsz? szerinted button gyorsabb mint hamilton?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kemény 12 ponttal van lemaradva Hamilton mögött úgy, hogy 2 versenyen sem tudott pontot szerezni önhibáján kívül. Elég érdekes a kijelentésed.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
jo verseny volt :) button (megint) okos versenyzessel nyert - komolyan o a legjobb pelda arra, hogy lehet nem a leggyorsabb versenyzo elso. igaz a budos eletben nem lesz megegyszer vb, de nagyot nott iden a szememben: a tokeletes "masodik" ember a csapatban. ilyen hideg palyan meg szarado korulmenyek kozott baromi jol mennek a mclarenek, a rbal vettel nagyon szenvedett az elejen, latszott, hogy alig birja a palyan tartani. a masik nagy elonye a mclarennek, hogy a gyorsan bemelegedo gumikkal sokat tudnak nyerni a kerekcserek kornyeken. persze ezek olyan elonyok, amik az ev vegi forrobb versenyeken nem igazan fognak megint szamitani... a belga, olasz versenyen meg siman dominalhatnak, utana pedig a ferrari is erosebb lesz.

hamilton megjarta a mennyet meg a poklot, alonsonak az olebe potyogott par hely, pedig baromi sokat hibazott. vettel nem igazan villogott, de valszeg sokkal tobb nem volt a technikaban, es jo uton van afele, hogy a haborut o nyerje a vegen.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Szarado palyan baromi gyors a mclaren, meg sokkal gyorsabban is melegitik be a gumikat.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
1. Hamilton 2. Vettel 3. Button

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Alonso
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

te minden héten Gázlón vagy? :)

A múlt héten elmaradt, a pocsadék idõjárás miatt. Amúgy szívesen mennék minden héten. :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Dózer 5pt, Gabe84 3pt

Versenytipp: 1. Vettel, 2. Hamilton, 3. Button
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szerenyseg, hamilton a neved :D
Hamilton nem aszfaltozn jra a Hungaroringet

"Mindenki azt kérdezi tõlem, hogy formában vagyok-e. De hogy õszinte legyek, én általában mindig formában vagyok" - szögezte le, egyértelmûvé téve: a csapat hullámzó teljesítményéért nem õ a felelõs. "Néha jó autót kapok, néha pedig nem" - tette hozzá.