Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Formula 1 fanok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
2757 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

majd az biralja a modszereit, aki hasonloan eredmenyes :) a jelenlegiek kozul meg aranyaiban sem tudnak hasonlot.

Jókor volt jó helyen, de a tudása nem áll arányban a bajnoki címeinek a számával. Ha akkora ász lenne, akkor még így egy kicsit kopott tudással is a dobogó közelében kellene folyamatosan lennie.
Igen, nem a legjobb kocsiban ül, ezt tudjuk, de a csapattársa szinte mindig megveri, azt hiszem ez árul el a legtöbbet...

A végérõl kellene mindig elengedni Schumit. Szerintem felspanolta hogy végre tudott elõzni már egybõl, aztán vitte a hév, és a komolyabb versenyzõket is képes volt otthagyni. Végre újra mutatott valamit. Ezek szerint nem a kocsijával van elsõsorban probléma, hanem az õ hullámzó teljesítményével.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Belga GP: Schumacher rajtja, aut, forma1, gyors - Videa

az elso kanyar utan felelmetes hogy jonnek szembe a leszakadt autodarabkak...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Schumi is nagy schumák volt fénykorában, és nekem úgy tûnik, Hami lesz az utódja, na nem a Vb címek terén.

majd az biralja a modszereit, aki hasonloan eredmenyes :) a jelenlegiek kozul meg aranyaiban sem tudnak hasonlot.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Schumi is nagy schumák volt fénykorában, és nekem úgy tûnik, Hami lesz az utódja, na nem a Vb címek terén.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ott nehezen is lehetett volna himihumizni :) de ott is az volt, hogy véletlen volt, bocs. ami elõfordul, és ezért senki nem is haragudna rá. de a szombati mutatványa szánalmasan sunyi volt. és nem is az elsõ.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

hamilton azt mondta, hogy látta,h maldonado gyors körön volt, õ meg levezetett. akkor mi a kis f.szomnak elõzte meg, és húzta rá a kormányt?? azért büntetném már meg, mert egyszer sem mondja, hogy "ja, bocs, elgurult a pöttyös, ez van...", hanem örökké csak néz ártatlanul, hogy õ aztán semmit nem tett...

A Kobayashi esetnél elismerte, hogy õ volt a hunyó.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hamilton azt mondta, hogy látta,h maldonado gyors körön volt, õ meg levezetett. akkor mi a kis f.szomnak elõzte meg, és húzta rá a kormányt?? azért büntetném már meg, mert egyszer sem mondja, hogy "ja, bocs, elgurult a pöttyös, ez van...", hanem örökké csak néz ártatlanul, hogy õ aztán semmit nem tett...

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

A szokásos külsõ íves elõzés védekezési módszert követte Hamilton, szépen ki akarta vezetni a japánt a pályáról.

Ez mind szép és jó, csak neki fogalma nem volt róla, hogy mellette van Koba. Figyelmetlen volt. Ha tudta volna hogy ott van, akkor nem húzodik ki, lévén teljesen felesleges ha az övé a belsõ ív. Hami szét van esve, idén nem ez az elsõ furcsa esete, agresszív kismalacot játszik. Az idõmérõn is érdekesen kezelték le Maldonadoval a helyzetet, bár ott az egyik kutya, a másik eb volt.

Sumák adta, méltó 20. évforduló volt. :) Remélem jövõre versenyképesek lesznek végre.
Rosberg meg egy állat! Nagyon bírom. Jobb autót neki is jövõre! A rajtja szenzációs volt.

Button se volt gyenge azzal a lezúzott hátsó szárnnyal. :D

A RedBull meg unalmasan tökéletes. Kicsit már a Ferrari/MSC érára emlékeztetõ RedBull uralom van. De megérdemlik, nagyon pro csapat lett.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Túlzóak a bûntetgetések, hagyni kellene a srácokat versenyezni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
A futamot nem ismétlik meg valamelyik sportcsatornán?
Hamilton esetét megnéztem, szerintem õ is benne volt a dologban, de csak annyira, hogy nem lehet egyértelmûen az õ nyakába varrni az egészet. Ez valóban nem érdemelt volna büntetést.
A szokásos külsõ íves elõzés védekezési módszert követte Hamilton, szépen ki akarta vezetni a japánt a pályáról. Rutinosabb versenyzõk ilyenkor elõbb fékeznek, és megpróbálnak bebújni a belsõ ívre. A japán inkább ott tartotta az autót.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

mondjuk ez most szerintem nem az o hibaja volt. Ahogy Whitmarsh is mondta, mielott valaki belemegy az elozesbe, bele kell kalkulalnia, hogy be fog ferni vagy nem. es ha nem akkor visszabbvesz a tempobol.

Az durva volt ahogy Button jobb oldali tukret levitte Senna elrepulo elso szarnya

azt azert a hamiltonnak is tudnia illene, hogy ha valaki mellette van az idealis iven, akkor nem lehet visszamenni...

hat jol felre tippeltem. nem gondoltam, hogy ennyire legyaktak a gumikat. vettel nem nagyon hagyott eselyt masnak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mondjuk ez most szerintem nem az o hibaja volt. Ahogy Whitmarsh is mondta, mielott valaki belemegy az elozesbe, bele kell kalkulalnia, hogy be fog ferni vagy nem. es ha nem akkor visszabbvesz a tempobol.

Az durva volt ahogy Button jobb oldali tukret levitte Senna elrepulo elso szarnya
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Hamiltonért már nem kapunk pontot
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a RB-nek problemaja van a Pirelli gumikkal.

versenytipp:

Hamilton
Vettel
Webber
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a hamiltonos felveteleket tobbszor megneztem - az alapjan szerintem hami huzott ra, de lehet a belso kamera alapjan tok mast mondanank. biztos ok tobb szemszogbol lattak. igy legalabb izgalmas versenyunk lesz :)

ha szaraz marad a verseny, a tippem: hamilton, webber, vettel. tul sok a gyors egyenes, es szerintem vettel nem fogja maga mogott tartani a mclarent, webber pedig ezen a palyan gyorsabb, mint vettel, illetve gyorsabban melegeitette be a kerekeit - az elso par korben poziciocserek lesznek. vettel a gumikopassal lehet esetleg nyero, ha haminal vagy webbernel elbaltaznak vmit, mert az elso par kor utan gyors lesz, es nem fog leszakadni.

sennat majd normal korulmenyek kozott kell megitelni, mert pl a massa sem jobb, mint az alonso :) heidfeld az utobbi versenyeken nem a sajat hibaja miatt benazott, de meg igy is tobbszor vegzett petrov elott. a renault flusztralt, de szerintem a kubicaval sem lennenek sokkal elobbre, a mercinek is van ket jo pilotaja. a vezetosegnek egyszerubb igy magyarazni a bizonyitvanyt, hogy hibasak, ha masert nem, a rossz pilotavalasztasert. ha a petrov a tapasztalatlan feltorekvo pilota, heidfeld jo volt tapasztaltnak... most van ket tapasztalatan es nem igazan kiemelkedo versenyzojuk. ha mar mindenkepp igy kepzelik el, akkor legalabb behuzhatttak volna egy olyat, akinek vannak olyan jelek, hogy jo pilota lehet (ricciardo pl). a masik, hogy ki fogja nekik normalisan beallitani az autot... en vhogy nem bizok benne, hogy ettol fognak ok elobbre lepni.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Futam Vettel, Hamilton, Webber
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

Semmi extra. Gyorsabb volt, bevágott egy kanyarban, összeértek, de alig. Nem vagyok egy Hamilton fan, de ha ez büntetést ér, akkor lassan be lehetne zárni az egész cirkuszt, vagy porcelánból csinálni a kocsikat.

bünti azért járna, mert a levezetõ körön még kéccer megkoccolta maldonadot, meg letörte rajta a saját szárnyát koccoláskor...
de csak figyelmeztetést kapott, maldonadót meg 5 hely büntetéssel "jutalmazták"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem a penz miatt kerult be Senna, de ha o hozza a penzt es gyors is, akkor meg lehet erteni a csapat donteset. Heidfeld azert perel, mert o azt mondja hogy a szerzodes a csapatot is koti nem csak a pilotat. Viszont mas pilotat is dobtak mar ev kozben, szal nem olyan egyedulallo dolog ez

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Heidfeld meg mit perel.. inkább nyomnia kellett volna a gázt. Drukkoltam Sennának, hogy minél elõrébb végezzen és elsõre ez több mint jó, remélem holnap a futamon is jól megy majd.
11:38:11 IM 2012

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Futam: Vettel, Webber, Alonso