Erre mondtam én is, hogy el kell adni és fûzetni egy új kereket. Aztán nyugodtan bringázni.
Tudok. Kikerestem a cikkszámot, beírtam a google-be ésSziasztok! Nekem van egy Shimano XTR wh-M970 kerékszettem. Ebben a kerékszettben a hátsó felni eléggé szar állapotban van, mégpedig be van ütõdve. Ha fékezek, egy ponton mindig beblokkol. Le szeretném cserélni egy ideje, de nem találok olyan üzletet (külföldit sem) ahonnan be lehetne szerezni csak felnit! Ebben tudtok nekem segíteni?
A sebesség mindent megold.
A DT oldalán DT Swiss - DTSwiss a bal oldali menüben az MTB felniket kiválasztva és utána fokozatosan szûkítve a szûrõt (stílus, súly, méret, lyuk szám stb....) van szinte mindegyik felnijükbõl 24 lyukas. XC stílusra is van minimum minimum 6-7 darab. Szóval, innentõl már csak rajtad múlik, hogy kicseréld azt a felnit. A felni méreteket, szélesség, belsõ átmérõ is megtalálod mindegyik felnihez, szóval még a küllõid is megmaradhatnak, csak mérd meg pontosan az XTR felnit vagy szerezd meg a neten a pontos méretet. A belsõ átmérõ a legfontosabb neked !
Innentõl viszont végképp nem értem, mit meditáltál ezen EGY ÉVIG ??? Szinte percek alatt találtunk/-tam neked egy minden tekintetben tökéletes oldalt, ahol tudsz válogatni, a DT felnik meg azért elég jól beszerezhetõek a webshopokból. De szerintem a Mavic oldalon is ugyan úgy kidobna egy rakás találatot.
Hajrá !!!
Ez a felni sima illesztett,vagy hegesztett?Mert ha sima illesztett,lehet,hogy az illesztésnél van a baj!Nekem rángatott azon a szakaszon egy olcsóbb felnim...
regi/hibas agyvaltokat veszek.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Ha már egyszer ellopták akkor helyette noname olcsót, de azért duplafalút meg van 11.000ft-ból.