Üdv nektek. Csak egy tapasztalat megosztás. Magellan Pyxis XT-m van, szeretem, strapabíró, árához képest jó felszereltség. Azt hallottam több helyrõl, hogy kerüljem a B+ alkatrészeket. Természetesen a Magellanra jutott bõven. A hátsó gyorszár kattogást okozott, kiszórtam, kapott rendes Shimano-t. A felniszalagok is a B+ termékei (tested by racers... hahaha). Ezek a csodálatos felniszalagok szétvágják a tömlõt. Mindig van nálam ragiszett, pumpa, póttömlõ, szerszámok, de ma kivételesen nem vittem ilyesmit, természetesen újra szétvágta a felniszalag az elsõ tömlõt. Egy fasza 9 km-es gyaloglás után kiszórtam ezt is és vászon ragasztószalaggal körbehúztam a helyét kétszer, ugyanez van hátul is tavaj óta, hibátlan. Egy kérdés a jóképességû B+ tervezõknek: mennyi mérnökóra, tervezés, próbagyártás, veszõdség vezetett oda, hogy a versenyzõk által tesztelt felniszalag megszülessen? Egy rakás fos és egy szaros ragasztószalag jobban muzsikál a helyén. A következõ bringám tuti egy hátul merev alu vázra épített full XT lesz, B+ szutykok a közelében sem lesznek.