moratizo: 1480 g csak a csupasz váz? vagy ez már korm.csapi csészékkel, nycsõbilinccsel ennyi?
egyébként szép az újdonsült vázadGrat
Csak a váz. Egyébkén ez nem egy ultra könnyû titán váz.
moratizo: 1480 g csak a csupasz váz? vagy ez már korm.csapi csészékkel, nycsõbilinccsel ennyi?
egyébként szép az újdonsült vázadGrat
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mivan?nem is gondoltam, hogy titánból ilyen szép súlyt is ki lehet hozni--- :irigykedõsszmájli:
1darab, 1480gramm
ha az árát kérdezed annyiba került mintha vettem volna egy jó minõségû karbon vázat.
A Kocmo-nak milyen a híre titán berkekben?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tudod, ezekben a dolgokban szeretm tapintani is - minimum.Kérd el Atomtól a Handmade 2009 DVD-t, azon megtalálod Darren Crisp mûveit. Meg még néhány dolgot. Bár szerintem már láttad.
Biztos van még aki ül rajta, nekem is akad egy-két új cuccom.
a vaz varhato 300 ev elettartamabol mar csak 297 van meg? fu tiszta gaz.
1darab, 1480gramm
ha az árát kérdezed annyiba került mintha vettem volna egy jó minõségû karbon vázat.
Biztos van még aki ül rajta, nekem is akad egy-két új cuccom.amugy meg ujonnan mar nem lehet Moratit kapni mivel nem gyartanak tobbet.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
és valószínûleg jobban is jártál. Bár ha használtan vetted, akkor...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kérd el Atomtól a Handmade 2009 DVD-t, azon megtalálod Darren Crisp mûveit. Meg még néhány dolgot. Bár szerintem már láttad.Kiegészítõket is gyártó cég Kent Eriksenen kívül - már olyan, akitõl vásárolnék - a Seven vagy a Moots. Rajtuk kívül váz témában az IF - és számomra ennyi. A többiek "okosak lehetnek, de szépek nem".
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
mennyi?