Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1746 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

nem azt mondtad h utálod az ss-t? :chin:

így van. értelmetlenségnek tartom montin az ss-t, de attól még mutatni mutathatok szép bicót nemde? ;)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Srácok én csak azt nem értem, hogy bár mászni lehet ilyen áttétellel, de a tett színhelyét megközelíteni?
Csak azért kérdem, mert magam is terepezek hébe-hóba az SSel (32/15) és nyilván elég korlátozott a mászási lehetõség, ugyanakkor síkon ez nagyon kényelmes és ezzel együtt elég lassú. Akkor milyen lehet azzal ami a képen van?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

http://www.deanbikes...aham_Side_1.jpg

jó az a lánckerék hátul :)
http://www.deanbikes..._Rear.Close.jpg

nem azt mondtad h utálod az ss-t? :chin:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem innen vitte el valaki?

Hát, nem tudtam rávenni magam. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tegnap este 637 euróért kelt el a német ebay-en egy 18'-as Morati HC 1.2, gyakorlatilag hibátlan állapotban. Licitáltam rá, de 530 euró felett elfogyott a keret :) Bár a 637 eurós ár sem mondható horribilisnek. Nem innen vitte el valaki?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
http://www.deanbikes...aham_Side_1.jpg

jó az a lánckerék hátul :)
http://www.deanbikes..._Rear.Close.jpg

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Irogatsz mindenhova, csak éppen oda nem, ahova kéne: http://forum.bikemag...read.php?t=2181

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
és az a fél sosem lesz egész :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mi a másik? :S

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudom, nalam is masfel Yeti van :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Tamaska: egy Moratinál jobban mutat két Morati :D, mellesleg befektetésnek sem utolsó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ertem. hat kinek mi :) nekem tul nagy lenne az atfedes, ugy tunik neked nem. a lenyeg hogy tekerd sokat oket. aztan majd ha megis nekem van igazam, azt amelyiket nem hasznalod, atpasszolhatod nekem. :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

nem akarok unnepronto lenni, meg semmi beszologatos inditekom nincsen, pusztan kivancsisagbol: miert jo ket [tobb?] ennyire hasonlo bringat tartani? igy ranezesre eleg kicsi a kulonbseg a ketto kozott es tulajdonkeppen ahol az egyik elmegy ott a masik is.

Értem én :) szóval a két Morati között, ha látszatra elég egyformák mégis óriási a különbség. Nem azonos útvonalakon fogom használni õket. A merev gép a könnyebb terep útvonalakon megy majd (ahogy ez már a Konánál bevált) A Konából nõi bicikli lesz. :love1:
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem akarok unnepronto lenni, meg semmi beszologatos inditekom nincsen, pusztan kivancsisagbol: miert jo ket [tobb?] ennyire hasonlo bringat tartani? igy ranezesre eleg kicsi a kulonbseg a ketto kozott es tulajdonkeppen ahol az egyik elmegy ott a masik is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

mind a ket morati a tied ami ott az utolso kepen van?

Igen mindkettõ, a titános "gépparkba" a Kona Explosif is beletartozna alkatrészei révén. A Kona most kicsit szét van kapva. A Morati villa került az 1.1-be, a Konába meg az aprón hirdetett Sibex villa. Az is jól áll neki.:) Majd csinálok normális külsõ fotókat. Ha lehet mind a háromról :) Köszi a dicséretet mindenkinek.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
moratizo: gyönyörû a gépparkod :clap:

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

jópofa lett a morati. én mondjuk nem tettem volna rá a drótos avidokat (fõleg nem CL tárcsákkal). tettem volna bele vmi normális telót 80-90mm úttal (pl foxot vagy rebát), V-fékeket és kerámiás mavic felniket pl xtr agyra fûzve.
alig várom, hogy rájöjj, nagy neked a váz és eladd nekem. :D

Én kibírnám ezekkel a 240-es DT agyakkal is:p Úgyis lesz CL-es avid tárcsa...
Szép bringák! :beer:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mind a ket morati a tied ami ott az utolso kepen van?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás
jópofa lett a morati. én mondjuk nem tettem volna rá a drótos avidokat (fõleg nem CL tárcsákkal). tettem volna bele vmi normális telót 80-90mm úttal (pl foxot vagy rebát), V-fékeket és kerámiás mavic felniket pl xtr agyra fûzve.
alig várom, hogy rájöjj, nagy neked a váz és eladd nekem. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

M-es Morati softtail bringa geo táblázatát néztem, a felsõcsõ esetén a s-s mit takar? Eddig csak m-m (middle) láttam. Ez vízszintes vagy csõmenti hosszt jelent?

Moratzio, ha legközelebb látsz HT moratit valahol értesíts. Irigyellek a gépparkért :)

Szerintem csak elírás, az M-es softtail 568 milliméter (mm) csõ menti hossz

itt van egy :):

Feltöltött kép