A Kocmo-nak milyen a híre titán berkekben?
Elég jó, most rendeltünk tõlük villát. Sajnos néha leállnak a gyártással, ilyenkor hosszú várakozási idõ van.
A Kocmo-nak milyen a híre titán berkekben?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tudod, ezekben a dolgokban szeretm tapintani is - minimum.Kérd el Atomtól a Handmade 2009 DVD-t, azon megtalálod Darren Crisp mûveit. Meg még néhány dolgot. Bár szerintem már láttad.
Biztos van még aki ül rajta, nekem is akad egy-két új cuccom.
a vaz varhato 300 ev elettartamabol mar csak 297 van meg? fu tiszta gaz.
1darab, 1480gramm ha az árát kérdezed annyiba került mintha vettem volna egy jó minõségû karbon vázat.
Biztos van még aki ül rajta, nekem is akad egy-két új cuccom.amugy meg ujonnan mar nem lehet Moratit kapni mivel nem gyartanak tobbet.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
és valószínûleg jobban is jártál. Bár ha használtan vetted, akkor...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kérd el Atomtól a Handmade 2009 DVD-t, azon megtalálod Darren Crisp mûveit. Meg még néhány dolgot. Bár szerintem már láttad.Kiegészítõket is gyártó cég Kent Eriksenen kívül - már olyan, akitõl vásárolnék - a Seven vagy a Moots. Rajtuk kívül váz témában az IF - és számomra ennyi. A többiek "okosak lehetnek, de szépek nem".
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ha az árát kérdezed annyiba került mintha vettem volna egy jó minõségû karbon vázat.
mennyi?
Kiegészítõket is gyártó cég Kent Eriksenen kívül - már olyan, akitõl vásárolnék - a Seven vagy a Moots. Rajtuk kívül váz témában az IF - és számomra ennyi. A többiek "okosak lehetnek, de szépek nem".Nem vagyok valami otthonos a titán témakörben, de van olyan gyártó aki csinál stucnit, kormányt, nyergecsövet is? Az eriksennel nagyon szimpatizálok, gyönyörûek a nyeregcsövei. A mootsot ismerem még ezen kívül, meg most a van nicholas-t találtam. Egy 95körüli titánvázba milyen villát építenétek?
Sok örömed legyen vele - és unokáid is lássák...Rövid életrajz:
Született: Csehország, majd rövid ideig Franciaországban tartózkodott, ahol
elhalmozták minden jóval (Hope agyak,fékek,kiegészítõk,Fox teló stb...) és jön élete fordulata. Gazdája lecseréli egy Litespeed-re.(Ha-Ha-Ha) Az én legnagyobb örömömre. És így visszakerült Kelet-Európába nem messze szülõhazájától. További "életútjáról"majd a Ki milyen....és a Titán bringák fórumban olvashattok
a hulye futar hat nem rossz cimre vitte. na kuldjed szepen ide hozzam