Most töltöm fel, tessék szemezgetni
https://picasaweb.go...564/2012Majus24
Nagyon jó "életképek"! Köszönjük
Most töltöm fel, tessék szemezgetni
https://picasaweb.go...564/2012Majus24
Melyik masternek kellene elitbe mennie? Az összes master munka mellett csinálja ezt az egészet. Buzsó pedig nagy király hogy felnevez elitbe!Igen, s sok Master versenyzõ Elit-ben kellene, hogy szerepeljen, de mivel az Elit itthon "korcsoport" és nem "teljesítmény-kategória", ezért teljes a káosz.
persze, nincs harag, nem is szerettelek volna kioktatni Téged, csak leírni, hogy a másik oldal sem olyan könnyûMiután MJani01 a verseny szervezõjéhez irányított, erre reagáltam a hanyatlásos mondatommal. Tehát a verseny, és nem a Bikemag hanyatlására gondoltam. Sajnálom, hogy magadra vetted.
Nem kértem rajtad számon vasárnap reggeli beszámolót. Örülök, hogy dolgozol, edzel, sok feladatod van, és mindezek mellett még beszámolókat is írsz a "semmiért".
Szerintem soraimból kiderült, hogy olvasáshoz és nem beszámoló íráshoz van affinitásom, mindenesetre köszönöm az ajánlatot.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Egy pár készült, ha lesz egy kis idõm felrakom valami piccassa-ra.
Köszi a türelmet
Tehát a verseny, és nem a Bikemag hanyatlására gondoltam.
Már megírta, ellehet olvasni a blogján.Miután MJani01 a verseny szervezõjéhez irányított, erre reagáltam a hanyatlásos mondatommal. Tehát a verseny, és nem a Bikemag hanyatlására gondoltam. Sajnálom, hogy magadra vetted.
Nem kértem rajtad számon vasárnap reggeli beszámolót. Örülök, hogy dolgozol, edzel, sok feladatod van, és mindezek mellett még beszámolókat is írsz a "semmiért".
Szerintem soraimból kiderült, hogy olvasáshoz és nem beszámoló íráshoz van affinitásom, mindenesetre köszönöm az ajánlatot.
A többi stimmelt.
Ezek után várom a beígért beszámolót.
Peace
Minek a hanyatlása?
Beharangozó és beszámoló cikkeket - sajtótájékoztató anyagokat - minden további nélkül, azonnal ki szoktuk tenni az oldalra.
Jelenleg az én dolgom is írni róla. Fogok is, talán még ma este.
Ja, hogy nem egybõl vasárnap reggelre, a verseny másnapjára?
Igen, mivel én is dolgozom, edzek és más egyéb feladatom is van, nem egy versenybeszámoló a legfõbb prioritás.
A verseny beharangozókat és beszámolókat inkább a rendezõknek lenne érdekük "nyomatni" a médiában.
Ha nekem kell magamtól írni, amiért ráadásul nem kapok cserébe 'semmit', akkor inkább hajlok afelé, hogy értékesebb dolgokra költsem az idõmet.
A késõbbiekben, ha érzel affinitást akármilyen versenyrõl beharangozót, beszámolót írni, kérlek keress meg!
Ha már a kérdéseknél tartunk:
A bringás online média miért nem számolt be errõl a versenyrõl? Se beharangozó, se versenybeszámoló.
Vagy ez annyira jelentéktelen verseny a magyar maratonok tömegében?
Vagy én vagyok türelmetlen?
Tényleg, mennyien voltunk, tudja valaki?
rövidesekrõl készültek képek?
Minek a hanyatlása?Mindegy. Azért remélem, hogy ez nem a hanyatlás jele.
Az összes kérdéseddel fordulj a verseny szervezõjéhez, õ az illetékes mindegyikben.
Ha már a kérdéseknél tartunk:
A bringás online média miért nem számolt be errõl a versenyrõl? Se beharangozó, se versenybeszámoló.
Vagy ez annyira jelentéktelen verseny a magyar maratonok tömegében?
Vagy én vagyok türelmetlen?
Tényleg, mennyien voltunk, tudja valaki?
A sebesség mindent megold.
Milyen XCO-sok, milyen klubok, milyen szakágak a klubokon belül?
Nem az a tendencia, hogy XCO-sok járnak maratonokra a kevés XCO verseny miatt? Tehát tulajdonképpen nincs is maraton szakág a klubokon belül.
Nincs, de igazi versenysport sincs maraton szakágban.
Valamikor (mostanában) írok majd róla egy hosszabb elemzést.
Látod, Te is inkább bulizol bringázás helyett
Látod, Te is inkább bulizol bringázás helyettErre nyilván gondoltam, de nincs érdemi utánpótlás?