Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én annyit érdeznék minden régi tiszamaratonostól, hogy milyen terepre kell számítani, azaz milyen külsõ az ideális? Semislick, aprómintás, netán jó rücskös?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Mennyi idõ alatt kell teljesíteni a hobbi távot?

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Nem tudom,nem vagyok gumiszakértõ. Semislick homokba? Keskeny OK, mert a túlnyomó része nem volt homok, de a slick? Rád bízom, nem értek hozzá. Biztos más is válaszol, olyan aki okosabb. Ugyeeeeeee? fiúg?
Ne rettenj meg, gyere el tapasztalni, és majd jövõre kupáért. ;)
Akkor is jó buli, ha csak a részvétel...
Mert tök jó fejek voltak tavaly, és jó hangulat volt.

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
>Nemfáj

Hat ez nem hangzik tul egyszeruen. Ezek alapjan egybol el is hesegettem magamtol a hosszutavot, maradok a rovidnel.
Ilyen terepen gondolom nagyon sokat szamit a gumi... Mi lenne a legjob valasztas? talan valami semi-slick? vagy a mostani skinny jimmy is jo vlasztas.....

mike99

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Mike99:

Ha tök száraz, és meleg, borzalmas. A napon a szél is meleg, kis és nagy fûben mész, és nyomni kell a tempót, nincs változatosság. Ha jön a homok, mertt azt is belerakják, akkor megõrülsz mert nem lehet eltekerni benne, igen sokan tolják, mély süppedõs homok. A talaj folyton ráz, leejtõ nincs, pihi nincs, a gát nem magas, de 4x már igen.
Ha esik, mindez sárral vegyül, de nem döglesz meg a melegtõl. Összességében jó.

Szervezõk:
Fõleg 2bak
át lehet nevezni hosszúról rövidre? Szétment a derekam, és nem akarom kihagyni, de kell a degenerálódás, ill. regenerálódás.

Lehessen, jó? Köszi!
NemFáj

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Hi

Kozeledik a verseny napja, es mivel a crosszkovacsi maratont az idojaras miatt kihagytam igy latokorombe kerult a Tiszamaraton.
Visyont nem igazan tudom elkepzelni, hogy milyen egy maraton hegyek nelkul....

Valamelyik szervezo, vagy csak szimplan a palyat ismero egyen felvilagosithatna, hogy mire szamithatok. Szintkulonbseg gondolom a 100 km-es tavon is max parszaz meter (van egyaltalan a tolteseken kivul szamottevo domb arrafele?). A palya anyagara is kivanci lennek, mert hat nem mindegy, hogy valami jo kis sulyedos homokban kell tekerni vagy dongolt folduton...

minden informaciot szevessen varok

mike99

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Vasárnap pályabejárásra én is mennék 14.00-töl!
Akár nagy kör,akár kis kör...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
mivel Tyito koma gépe nálam van szervizelés céljából ( és ,hog ymégjobban elrontsam) így a héten nem tud netközelben lenni.

üzenete:
akinek szállásgondja van az nyugodt szívvel hívja õt a mobilján. száma: 0630 9439398

azthiszem tavaly is volt pár emberke akik aludtak nála így õk tudják mi a pálya. szal az ajánlata ismét fenn áll ;o)

byebye!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Üdv. mindenkinek!

Elnézve a szegedi vonatok menetrendjét, úgy tûnik én is a vasárnapi 6.20-as vonattal fogok leutazni. Habár azt azért még megkérdezném, hogy melyik vonatra lett a kerékpárszállító vagon kérvényezve a szervezõk által?
(gondolom erre, de akkor is... :))

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
2bak: A csekk másolatát is el kell küldeni a nevezési lappal eggyütt, és/vagy a versenyre vinni kell?

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás

Erdekelne, hogy hany ember tervezi szegedre valo utazasat vonattal Bp-rol.

Én a vasárnap reggeli (feltehetõen 6.20-as vonattal mék, de Kûbánya Kispöstnél szállok fel. Mer' arra van közelebb.
A MÁV-ot meg uccse érdekli a biciklis. (némi pesszimizmus burjánz bennem, tapasztalatilag táplálva...)

Nemfáj

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
hali,
hali ha emailben szeretnél nevezni teheted az info@szksc.hu címre, vagy ellátogatszaz www.szksc,hu oldalra ott letöltöd, és kitöltöd a nevezési lapcskát, ezt követõen az ott feltüntetett (62/499-857 faxszámra) elfaxolod, vagy emailben visszaküldöd. a nevezés befizetése pedig megtörténhet csekken az SZegedi Keékpáros Sport Club részére (6723 Szeged Csongrádi sgt.31 címre) ebben az esetben rózsaszín csekkel. Amennyiben már voltál a mirendezvényeinken -boszi, vagy tisza - és a címed megvan vélhetõleg írtam levelet amit remélhetõelg a királyi posta a mai napon mindenkinek kézbesített és abban megtalálsz mindent amire szükséged lehet -kiírást, nevezési lapot, csekkecskét - halihó.
Holnap. és vasárnap pályabejárás 14.00kor találka a Múzeum elõtt -Szegeden - és megyünk egy köröcskét.
sziasztok,
2bak voltam.

A MÁVnak szoltunk, hogy akasszon fel egy vagont nektök Pöstieknek. Remélem nem felejtik el.

t2bak

t2bak

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Erdekelne, hogy hany ember tervezi szegedre valo utazasat vonattal Bp-rol.

Esetleg osszeverodhetnenk es 'megszallhatnank' a MAV-ot egyszerre.
En a 6.20-as gyorssal tervezem, hogy megyek. Irtok nekem mail-t, hogy ki es hanyan jonnetek. Ha tul sokan vagyunk akkor merni kell a MAV-ot, hogy akasszon fel egy biciklis vagont is, persze, ha 2bak ezt nem tette meg (amit ketlek ;)).
Varom a jelentkezest.
Cheerio:
t2bak

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Igen, ezt a kérdést én is feltehettem volna... Szólj hát, dear 2bak!!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
2bak!

Ha emilben szeretnék nevezni, milyen címre küldjem a nevezést? Csak az adataimat közöljem (név, cím, elérhetöség, valamint a versenytáv) vagy kell valami extra is, pl. pólóméret stb? A pénzt pedig postán fizetném be postai csekken az SzKSC címére...

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Tán akkor holnap jelentkezek. Csekken. És vonattal oda, hosszú táv indul ( tényleg, idén mennyivel lesz több, mint a hirdetett? ;D :D ;) ) Bár most nem viszem az asszonyt, így elérem az esti vonatot, visszaúthoz. Talán. Éljen a laposhegység!

És jelöljétek ki rendesen, mert ha eltévedek, ott fogok huhogni esténként az ablakotok alatt, mint egy kósza kísértet. És néha felrobbantoma gumijaimat... ;D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Tehát akkor szombat 14.00 pályabejárás!
;)

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
szega,szóval erdély elfelejtettem bocsika.
A szatymazi rész nem probléma, az autópályásokkal lebeszélve minden. (ha nagyon szeretnénk addigra kibetonozzák nekünk, hogy tudjunk egy kis lóóóssszt nyomatni :)
Ha minden igaz most készül a GPS-s bemérése az új szakaszoknak, és a 7végére betöltõdik az www.szksc.hu oldalra ahonnan lehet átlinkelni a tiszamarcira.

szurkoljatok, hogy jó legyen az idõ, ne essen, és nyomatunk egy fergeteges köröcskét szombaton a nagyobbikat a 100ast.

Majdnem elfelejtettem a királyi magyar posta kézbesíti a leveleket a TMre a kedves versenyzõjelölteknek. szereintem pénteken kapjátok meg. lezs benne meghívó versenykiírások nevezési lapok, és egy csekkecske.

sziasztok,
2bak

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hát nemtom, én azon a pályarészen mentem, amin most hétvégén mentünk végig 2bakkal. Na, majd szombaton tényleg kiderül.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
HI!
Too-bak valamit módosított!
Szombaton kiderül.
14-kor pályabejárás,ha jó idõ van!(szerintem)
ÜDV