Jeeeee, hát voltam. A rövidebben.
Esõt jósoltak, úgy is készültem, de kánikula lett. Nem baj.
Vonattal érkeztünk, Ludviggal is találkoztunk.
A 11 órás rajt nekem pont bejött. Az elején bírtam osonni szélárnyékban pár kilcsit, utána jött a homok, meg a többi finomság. A távolságok szerintem megint nem stimmeltek, de állítólag rossz az órám - bár akkor vagy 10 embernek rossz. Mindenesetre a tavalyi tévedésnek már csak töredékét mértem.
A pályakijelölés jó volt, nem tévedtem el, bár talán a bizonytalanabb elágazásoknál lehetne az "egy szalag a kórón" helyett "szalagok az út mentén a kórókon" megoldás, sokkal láthatóbb és egyértelmûbb lenne, és nem kellene sokkal több szalag. De a tavalyit messze verte a jelölés, 95%-osan jó volt.
A frissítõk elátottsága jó volt, a segítõk lelkesedése is igazán szuper. Sokat tud dobni az emberen a kedvesség, tudjátok az a kiszolgálás, hogy "lehetsz 89., de most te vagy itt, tehát te vagy a legfontosabb".
A homok kicsit kevesebb volt és járhatóbb mint tavaly. De nagyon kinyúvadtam, így jól jött az energiatrutymó. (És a vége felé megismertem Natit is, akivel volt szerencsém végigtekerni pár kilcsit a végén. Kellemes társaság volt

, és nyert is, amihez szívbõl gratulálok.)
Összességében olyan volt, amilyenre számítottam, forró és száraz.
A végén a befutó is jó volt, italok amennyit akartunk. Igazán kitettek magukért Gatoradék, és MD-ék. Jópofa volt a triálbemutató is.
Sajna a póló M-es, de csak otthon néztem meg, így nem tudtam kicseréltetni. Azért lehetett volna méretre is, csak a kérdõíven kellett volna megjelöltetni, hogy mekkora kell... Nem?
Azt hittem, hogy a végén leszek, de sokan jöttek utánam is, így nem is keseredtem el annyira.
Kicsit érthetetlen, hogy az õ órájuk valami 30 perccel kevesebbet mutatott, mint az én két stopperem, de ez megint nem izgat ...
Összességében igen-igen kivál volt, jövõre megint jövök.
Gratulálok mindenkinek, aki végigment, és Natinak külön adag szívbéli gratuláció az elsõ helyért

.
NemFáj voltam.