Ami tetszett:
+jó rajtrendszer
+jó (nehéz) pálya, hát igen, szivatni jöttük magunkat
+kiváló kiszolgálás a frissítõkön, VÉGTELEN mennyiségû Gatorade
+jó pályabiztosítás, pályamegjelölés (tán a célegyenest leszámítva, nekem pölö 50-el sikerült elvétenem az Alsórakpartot...)
+jó hangulat, kellemes idõ (ezért is köszi nektek ;-) )
+gördülékeny szervezés
Ami nem tetszett:
-kajamennyiség - na igen, szilárd kaja viszont kevés volt, a második frissítõnél nekem pölö SEMMI, ami azért nem kellett volna
-frissítõpontok - az elsõ frissítõt bõ 20-asnak mondtátok...ehhez képest 34 lett, az elitnek meg 45 körül - na ez durva baki, vagy legyen több frissítés, vagy mondjátok meg kerek-perec a távolságokat közöttük! (így nem lehet tervezni...) >

-ár - nagyon drága volt, ahhoz képest, hogy mit kaptunk - szvsz egy kis érem/oklevél jó lett volna a célban (szendvicsnél meg mi lesz a vegákkal? pölö velem...

-póló - kreativitás hol maradt? hol a tavaji hirdetésekben szereplõ "kecske"?
-tombola - hát ezen durrant el az agyam ugyanis többször elhangzott a "rengeteg tombola nyeremény" kifejezés, ami oké, kisorsoltatok két bringát, szép, de hát hol maradtak a kisebb ajándékok? egy pár külsõ, egy új pumpa vagy valami...szóval 1 darab bringa és sok kis nyeremény jobb lett volna...lásd "ár" pont
-"legjobb szegedi versenyzõ" - na nem mintha sajnálnék bárkitõl bármit, de a nem szegediek joggal érezhették kicsit sértve magukat (és többeken láttam, hogy ez rosszul esett), amikor negyed óráig ezen ment a vita...(de mégegyszer, az érintettek tényleg megdolgoztak érte, nem tõlük sajnálom, az egész elve bánt) szóval bocs, de ezt a kategóriát felejtsétek el - ez egy országos verseny vagy mi, ne diszkrimináljatok! >

hát remélem nem sértettem meg senkit, oszt építõ kritikaként fogadjátok a kis irományom...