Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát, ezt is lenyomattuk, jó vót, bár lenne pár észrevételem. 2bak, ha ezt olvasod, kérlek ne vegyél semmi kritikát sértésnek, mert ismétlem, alapjában véve jó kis verseny volt, jól éreztem magam! Csak volna pár javaslatom, amit jó lenne, ha jövõre másképpen csinálnátok;

Ami tetszett:
+jó rajtrendszer
+jó (nehéz) pálya, hát igen, szivatni jöttük magunkat
+kiváló kiszolgálás a frissítõkön, VÉGTELEN mennyiségû Gatorade
+jó pályabiztosítás, pályamegjelölés (tán a célegyenest leszámítva, nekem pölö 50-el sikerült elvétenem az Alsórakpartot...)
+jó hangulat, kellemes idõ (ezért is köszi nektek ;-) )
+gördülékeny szervezés

Ami nem tetszett:
-kajamennyiség - na igen, szilárd kaja viszont kevés volt, a második frissítõnél nekem pölö SEMMI, ami azért nem kellett volna
-frissítõpontok - az elsõ frissítõt bõ 20-asnak mondtátok...ehhez képest 34 lett, az elitnek meg 45 körül - na ez durva baki, vagy legyen több frissítés, vagy mondjátok meg kerek-perec a távolságokat közöttük! (így nem lehet tervezni...) >:(
-ár - nagyon drága volt, ahhoz képest, hogy mit kaptunk - szvsz egy kis érem/oklevél jó lett volna a célban (szendvicsnél meg mi lesz a vegákkal? pölö velem... ;))
-póló - kreativitás hol maradt? hol a tavaji hirdetésekben szereplõ "kecske"?
-tombola - hát ezen durrant el az agyam ugyanis többször elhangzott a "rengeteg tombola nyeremény" kifejezés, ami oké, kisorsoltatok két bringát, szép, de hát hol maradtak a kisebb ajándékok? egy pár külsõ, egy új pumpa vagy valami...szóval 1 darab bringa és sok kis nyeremény jobb lett volna...lásd "ár" pont
-"legjobb szegedi versenyzõ" - na nem mintha sajnálnék bárkitõl bármit, de a nem szegediek joggal érezhették kicsit sértve magukat (és többeken láttam, hogy ez rosszul esett), amikor negyed óráig ezen ment a vita...(de mégegyszer, az érintettek tényleg megdolgoztak érte, nem tõlük sajnálom, az egész elve bánt) szóval bocs, de ezt a kategóriát felejtsétek el - ez egy országos verseny vagy mi, ne diszkrimináljatok! >:(û

hát remélem nem sértettem meg senkit, oszt építõ kritikaként fogadjátok a kis irományom...

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Ha esik az esõ, az abból a szempontból jó(persze, ha nem szakad), hogy nem süpped annyira a homok. A töltésnél azért nehezebb. Összesen 2,5 km homok van, de a nehézsége attól függ, hogy esik-e az esõ éjszaka vagy nem. A hosszú és rövid pályán ugyanannyi a homok, mert csak homokmentes szakaszokkal van megtoldva a rövid. A frissitõk száma: asszem rövidtávon 2, hosszún 3. Egynek a helyét tudom biztosan és az Szatymaz.

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Hi

Hogy syokjama toltesen kerekparozast, ma elmentem itt a dunaparton nyomni egy 35 km-t arteren es tolteseken. Gondolom hasonlo lesz a Szegedi is.

Akar a hosszutavon is indulhatnek, erosen gondolkodom rajta.
Ket dolog miatt tartok a hosszutol, az egyik egy esetleges rossz idojaras (a met.hu nem josol eppen tul jo idot...) a masik meg a mely homok >:(

Kerdeznem valamelzik szervezotol, vagy a palyat ismero barkitol, hogy mennzi homokra szamaitsak a rovid ill. hosszu palyan?

A frissitok szama eloszlasa engem is erdekelne...

mike99

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Hali!

Már itt vagyok Szegeden... :) EZER jóidõ van, hála az ittemi remek vendéglátásnak, már degeszre ettem-ittam magam... ::)

Ami kérdés: Hány km-nél lesznek a frissítõk elõreláthatólag? ???

Köfi...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Nálam is változott a helyzet. Levisznek Szegedre, de hazafelé már vonattal jövök Pestre.

Buki voltam

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Tegnap voltam Prologban és úgy néz ki, hogy csak helyszínen lehet átvenni a rajtszámot, mert a készítõk elszúrták.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Üdv!

Én holnap a 12:20as vonatttal megyek Bp. Nyugatiból...
Rajtszám ugye már szombaton is átvehetõ?
Boszisziget milyen állapotban van?

A rajtszám ,hogy szombaton átvehetõ-e azt nem tudom.
A boszi pálya fele lesz csak benne,mert a hátsó részek víz alatt vannak!
Üdv!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Üdv!

Én holnap a 12:20as vonatttal megyek Bp. Nyugatiból...
Rajtszám ugye már szombaton is átvehetõ?
Boszisziget milyen állapotban van?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Sajna nem tudok menni ,pedig tavaly ez volt az elsõ :'( :'(

Mindenkinek kellemes tekerést :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Légyszi írja meg valaki minnél hamarabb, hogy Szombat délelõtt Szegedi bringaboltban, illetve rajt elõtt a helyszínen lehet-e nevezni!

HI.
Szerintem a szombat délelõtt lehet nevezni a boltokban,ha nyitva lesznek,de szerintem kinn a rakparton is lehet a Tisza kupa rajtjánál!Meg vasárnap reggel a Rajt elõtt is de szerintem tumultus lesz mint tavaly volt,ezért6 jobb szombaton nevezni...
ÜDV

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A legjobb választásnak a Michelin Jet S 2.0 bizonyult tavaly.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Légyszi írja meg valaki minnél hamarabb, hogy Szombat délelõtt Szegedi bringaboltban, illetve rajt elõtt a helyszínen lehet-e nevezni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
ajjaj, akkor asszem a 2.1-es Michelin WG bejáccik...az 1.9-es Maxxis Flyweight-et nem merem bevállalni... ;)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Azért kemény lesz ez a marci a homok miatt!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Csak él ez a Userem is...

SONAJ-G

SONAJ-G

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szasz Vasi!
Be kellett volna járni már! :P
A homok puhább lesz mint tavaly,ezáltal nehezebb!
Virslivel meghal itt az ember,itt min 1,9.es de inkább a 2.1-es külsõk a jók!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

Mike99:

Ha tök száraz, és meleg, borzalmas. A napon a szél is meleg, kis és nagy fûben mész, és nyomni kell a tempót, nincs változatosság. Ha jön a homok, mertt azt is belerakják, akkor megõrülsz mert nem lehet eltekerni benne, igen sokan tolják, mély süppedõs homok. A talaj folyton ráz, leejtõ nincs, pihi nincs, a gát nem magas, de 4x már igen.
Ha esik, mindez sárral vegyül, de nem döglesz meg a melegtõl. Összességében jó.

Szervezõk:
Fõleg 2bak
át lehet nevezni hosszúról rövidre? Szétment a derekam, és nem akarom kihagyni, de kell a degenerálódás, ill. regenerálódás.

Lehessen, jó? Köszi!
NemFáj

Az elmúlt hetek idõjárásának tükrében mondom írom, bár még az idén nem voltam a pályán :-\ :-[ , a homok ilyenkor még keményebb! Semmi komplikáció.... assszzem.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
HAHÓ!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Setike kérdezi, hogy van-e valaki, aki autóval menne le Budapestrõl, hátha beférne õ is.