Ma voltam a pályán és Szatymaz után az útvonalon épp M5-ös autópálya épül. Nem szóltak, hogy én átmentem a földtúráson, de szerintem nem fog tetszeni nekik, ha ott fogunk versenyezni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2004. június 01. - 20:07

Írta 2004. május 31. - 22:53

HI!
Há Erdélyben voltunk "edzõtáborban" ;D 8-an...
Jó buli volt...egy kis magaslat már kellet...
SON
Há Erdélyben voltunk "edzõtáborban" ;D 8-an...
Jó buli volt...egy kis magaslat már kellet...

SON
Írta 2004. május 31. - 19:11

Hi, merre voltatok Béláim?? A 7végén volt pályabejárás, és csak pár legény volt kecskén a gáton..
Jövõ 7végén is lesz bejárás, remélem többen leszünk, Hogy ne legyetek annyira biztosak a dolgotokban, egy kicsikét modosítottam a pályán.
hali,
2bak
Jövõ 7végén is lesz bejárás, remélem többen leszünk, Hogy ne legyetek annyira biztosak a dolgotokban, egy kicsikét modosítottam a pályán.
hali,
2bak
Írta 2004. május 26. - 07:25

Írta 2004. május 25. - 17:01

Hi,
köfike. akkor némileg nódosul a pálya, és egy kicsikével megtódjuk kb 4-5km-rel. Csak kikerekedik ez a végére 100km lesz. (basszus emelenem kell a pénzdíjat!!)
Hali mindenkinek,
ezerrel jelölõdik a Tisza Marci pályája. Akinek van kedve Publik bejárások vannak a 7végeken. Találka a Múzeum elõtt 14.00kor - 10 perecet várunk- és utána gázt adunk.
Még valami fontos. egyenlõre a www.szksc.hu oldalról tudtok leszedegetni infókat a IIITM-mel kapcsolatosan.
Hali 2bak.
ja még valami ha valaki(k) nevezni szeretnének az info@szksc.hu címre nyugodtan jelezhetik. (A nevezési lap szerintem holnaptól letölthetõ)
Tehát gyakorlatilag a visszaszámlálás megkezdõdött.
Szisztok, és várok sok sok mindenkit a TMre.
2bak
köfike. akkor némileg nódosul a pálya, és egy kicsikével megtódjuk kb 4-5km-rel. Csak kikerekedik ez a végére 100km lesz. (basszus emelenem kell a pénzdíjat!!)
Hali mindenkinek,
ezerrel jelölõdik a Tisza Marci pályája. Akinek van kedve Publik bejárások vannak a 7végeken. Találka a Múzeum elõtt 14.00kor - 10 perecet várunk- és utána gázt adunk.
Még valami fontos. egyenlõre a www.szksc.hu oldalról tudtok leszedegetni infókat a IIITM-mel kapcsolatosan.
Hali 2bak.
ja még valami ha valaki(k) nevezni szeretnének az info@szksc.hu címre nyugodtan jelezhetik. (A nevezési lap szerintem holnaptól letölthetõ)
Tehát gyakorlatilag a visszaszámlálás megkezdõdött.
Szisztok, és várok sok sok mindenkit a TMre.
2bak
Írta 2004. május 24. - 19:00

2Bak!
A pálya Dócig kijelölve!
A betonút fele jelöltük(amirõl beszéltünk),mert a másik bevezetõ gyakorlatilag megszûnt. Dóc után meg járhatatlan egy rész,ott már nem jelöltünk.Neked kell átnézned azt a szakaszt!
ÜDV : SON
A pálya Dócig kijelölve!
A betonút fele jelöltük(amirõl beszéltünk),mert a másik bevezetõ gyakorlatilag megszûnt. Dóc után meg járhatatlan egy rész,ott már nem jelöltünk.Neked kell átnézned azt a szakaszt!
ÜDV : SON
Írta 2004. május 21. - 19:05

Hát tényleg egy csoda
Én imádom. Csak nehéz volt a láncvillára a láncvillavédõt rárakni(jó szélesre csinálták). De kárpótol, hogy a láncvilla is gyönyörû(megéri a tövére (ahol a váltó hozzáér néha) egy kis védõgyûrût rakni, mert könnyen lejön a festék az esetleges ütõdésektõl). Az a HFS dombormû az oldalán pedig...Hát nem találok rá szavakat ;D

Írta 2004. május 21. - 18:58

Nem kell!

Ez a legszebb vázak egyike: Merida matts speed HFS
Mintha a 99' matts viper lenne..
;D

Ez a legszebb vázak egyike: Merida matts speed HFS
Mintha a 99' matts viper lenne..
;D
Írta 2004. május 21. - 08:40

Írta 2004. május 20. - 23:05

Írta 2004. május 20. - 21:18

Nem, matts speed, az idei kék modell. Tudom, hogy merev. Én nem mondtam, hogy össztelós.
Írta 2004. május 20. - 20:02

Nem XC mission speed?
Mert nekem van matts speed-em!
A matts speed az merev!
http://www.merida.co...sport&bikeId=15
Mert nekem van matts speed-em!
A matts speed az merev!
http://www.merida.co...sport&bikeId=15
Írta 2004. május 20. - 19:38

Na ma elmentem a nagykörön Dócik és vissza. Nagyon jó a pálya, de a teleszkóp az létszükség. Nem, Matts Speedem van, de az XC Mission elite-en még jobb cumók lehetnek. Hol lesz szombaton gyülekezés? És kb. milyen az átlagsebesség?
Írta 2004. május 20. - 15:20

Írta 2004. május 20. - 12:38

Az xc-mission elitenek?
Az cool!Most már csak edzeni kell...
Pályabejárás 14.00 szombat jó idõ esetén!
ÜDV
Az cool!Most már csak edzeni kell...

Pályabejárás 14.00 szombat jó idõ esetén!
ÜDV
Írta 2004. május 20. - 11:53

Még1szer gratula az új paripádhoz!!!!!!!!!
![]()
Köszi! Nem gondoltam, hogy ennyire szépen fog mozogni az axel. Meg a meglepetés. Tange kormánycsapággyal szerelték: http://info.product-...e-Aheadset.html

Írta 2004. május 20. - 07:40

Írta 2004. május 19. - 22:05

Írta 2004. május 19. - 21:57

Hát a koptatás ráfér. Ma voltunk megnézni a pályát. Már szépen fel van száradva szinte mindenhol, de vannak annyira füves részek, hogy hárman háromféleképpen estünk el ugyanabban a fûvel eltakart gödörben. Szombaton szerintem kinn leszek a pályán.
Írta 2004. május 19. - 18:24

szeva,
szksc.hu lapocskán megírtam a 7végére vonatkozó instrukciókat.Lehet jönni elõjárni a pályára. szilvási bevetést követõen indul a bakterház.Lehet koptatni a pályát.
2bak
szksc.hu lapocskán megírtam a 7végére vonatkozó instrukciókat.Lehet jönni elõjárni a pályára. szilvási bevetést követõen indul a bakterház.Lehet koptatni a pályát.
2bak