Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
HI ALL!
Szombaton pályabejárás 14.00-kor!!!
Most én is megyek!
Ha jól tudom a multhéten a dagonya miatt maradt el!
SON

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
hali,
a 7végén megkezdtük az elõjelzések kipakolását egyenlõre a pálya déli oldal van táblázgatva. ha minden rendben megy akkor a 7vége elõtt az északi részt is elõjelölgetjük.
Ezen a 7végén szilvási bemelegítõ futam, és utána gyakorlatilah megkezdõdik a visszaszámlálás, és teljes gözzel kezdõdik a felkészülés a TMre. mindenkit szívesen várunk én minden nap kint leszek valahol a pályán jelölgetek, és a 7végeken közös bejárások lesznek rendszerbe állítva. Idõpont 14.00 a múzeum elõtt és megyünk a nagy köröcskén.
hali,
2bak

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Uraim!

Lehet tudni, hogy kb mikor készül el a honlap?(szemezgetnék már rajta egy kicsit)
Illetve tud valaki olyan szállást ajánlani 1 éjszakára ami nincs a rajttól világvége 2b-n és a bringát viszonylagos biztonságban is lehet tudni (lehetõleg a szobában)? Valami 2 ágyas kellene 1 éjszakára emberi áron (valahogy nincs kedvem reggel levonatozni), fõleg, hogy "buta" outi-sként úgy néz ki ez lesz az elsõ maratonom illetve versenyem.

Elõre is köszönöm.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
A 7végétõl indul a csoportos maratoni pálybejárás
Idõpont: 13.00
Helyszin: Muzeum elõtt.
Táv:90km a nagyibbik köröcske (szombaton)
Vasárnap a kisebbik.
Akik jönni szeretnének jelezhetik nekem smsben 30/9156-156ra, vagy egyszerüen ott lesznek a leírt idõben, és helyen és kész.
hali,2bak.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Így van .Elvileg van csak gyakorlatilag nem mûködik. ::)
2bak!Egyéni rajtszám lesz most is?
Meg mennénk majd a pályabejárásra az Endrével!
ÜDV : SON

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
hali,
a tiszamaraton.hu nem szünt meg, csak egyenlõre nem elérhetõ, mert még nem szabadítottam föl.Csigalom nyugavér,nemsokára kinyitódik, és minden elolvasható lesz rajta amit tudni kell az ezévi bulival kapcsolatosan.
Legyetek türelmesek egy kicsikét.Köszike.
2bak
Egyébként hétfõtöl a Prológban, és a Maniacban lehet nevezgetni, ott lesznek a lapocskák, és a 7végi versenyt követõen indulnak - reményeim szerint a csoportos pályabejárások, az új szakaszokat ide értve. Akiknek lesz kedve és ideje azokat várom.Pontos infó a két bringabótban lesz megtalálható.
sziasztok,
2bak

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
A tiszamarton.hu gyakorlatilag megszünt.
Az új oldal www.szksc.hu ahol lehet infót letölteni az oldalról.
Üdv: SON

kiraly

kiraly

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!

Segytséget kérek! Korábban el lehetett érni a tiszamaraton.hu oldalt. most nálam lehet a gond, vagy megváltozott az elérhetõség. Ha vki tud! legyenszíves elküldeni az elérhetõséget vagy emilben kivonatos leírást. Köszönöm

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Éljen ez a topic is!
A hosszú távú edzések elkezdõdtek...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Montisok!
A szervezõk szerint,ha leszünk elegen a Maniac kupán,több mint valószínû,hogy lesz Mountainbike kategória!
Részleteket a Prolog és Maniac üzletekben.
ÜDV : SON

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Hogyan lehet hozzájutni a kiíráshoz? nekem valamit töltögetni akar, de azt meg nem lehet :-\

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Ha lesz a szemétszedés én is szivesen besegítek 8)

Ritkán fórumozok szóval SMS. 70 245 6566

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Hát igen most már csak erre kell készülni,ha nem is lesz witch-cup...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Most olvasom Nándi aggodalmát.
Csak semmi pánik, én is ott leszek, sõt viszek magammal még legalább két emberkét is!!!
Tisza maraton! Ezt nem lehet kihagyni.

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 hozzászólás
Gondoltam ide is írok, nehogy feledésbe merüljön ez a topic.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
HI!
Én most õszintén azt szeretném hogy kisüssön már az a k.. nap és legyen vagy 15 fok....
:P

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Én is tûkön ülök már. Bár a Boszi Kupa sem lesz semmi, ha azon a technikás pályán megy a mezõny.
tiszamaraton.hu-val mi a helyzet? Ugye majd fel lesz téve valamelyik honlapra a pontos pályaleírás, ami tavaly is volt(mikor merre forduljunk...). Jó lenne bejárni az új kört, csak hogy mire számítsunk. Vagy lesz elõtte csoportos pályabejárás?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
tévedsz 2bak! nagyon várjuk már a tiszamarcit! ott leszünk ugyanúgy mint tavaly.
tûzõ napsütés, nuku árnyék garantált :)
eb aki a tiszamarcira el nem jön!

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
csak egy legény van talpon a vidéken.
senkit nem érdekel ez a maraton. sebaj, írok akkor magamnak egy üzenetet, hogy ne kerüljek át a második lapocskára, és utána pedig az enyészet ne legyen urrá rajtunk.

Nagyon fontos június 20. vasárnap III.TISZA MARATON!!!!!

hali,
2bak

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
a szemétsedésre gondolsz??
szerintem az edzõtábor után,március 20.át követõen, ahogyan az idõ megfelelõ lesz, és próbáljuk úgy kimatekozni, hogy a boszorkány kupa se legyen már messze.
természetesen várunk mindenkit, aki szinpatizál ezen kezdeménnyezéssel. (gumikesztyû, és védõfelszerelés biztosított)
hali

és még valami holnapra kész a boszorkány plakát, s remélem belebotlotok!! Prológban, és aManiacban kint lesz.
hali,
2bak