Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Uhh, hát nincs tökéletes idõpont :'(. Bár ez tulajdonképpen jó hír, mert azt jelenti hogy egyre több program van, ami közül lehet válogatni...
Az Alpokalja maraton ellen nyert volna a Tisza, mert elötte úgyis lesz a Flash maraton arrafelé.
De sajnos jun 20. Rákoczi 120MTB TT, ami az egyetlen fix cél/fogadalmam 2004re.
Viszont a Boszi kupára remélem sikerül eljutnom, ami történelmi pillanat lesz, mert ez eddig még egyszersem sikerült, pedig abból már 3 is volt.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Helló szijasztok!!!!

Hát én én megmondom nektek az õszintét, lehet, hogy nem leszek ott! HA minden jól megy akkor frissen érettségizett gyerek leszek, de ha nem lesz akkor program akkor feltétlenül elmegyek! Nehogy már pont én hiányozzak a BMFT hadosztálytól....szóval itt helyben fogadom, ha nem lesz érettségi bankett/egyéb program akkor megyek, és megünnepeljük azt is, hogy túléltem az érettség tesztelõ szivató hipervizsgákat...

Üdv...Sianis

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Köszönöm 2bak! ;)
Örülök, hogy benned üzletember van... ;D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Nagyon zsír!

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
thx az infót 2bak!
ez akkor azt jelenti ,hogy még melegebb lesz 8)
viszont az esély a csapadékra júniusban már kisebb lesz. jó lesz így!

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
igen május 30 Kõszeg marci,
valamint ha május megnézitek, akkor minden 7végén van egy bevetés, és ezekbõl szelektálni fognak a tisztelt indúlni vágyakozók.
valamint az egyértelmû, hogy a Tisza marci egy Kõszeggel nem tud.... na mindegy ez van.
június 20 valamit az a 7vége teljesen szabad, így remélem mindenki aki szeretne jönni az tud, és nem kell kompromisszumokat kötnie.
( Az országuncsisok Tisza Kupája tervek szerint június 19.-én elõtte napon szombaton lenne)

hali,
2bak

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Éljen!!! Éljen!!! Éljen!! :D :D :D
Így akkor el tudok menni mindegyikre!!!
Elõnevezés?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Hogyhogy?
máj.30. Alpokalja Maraton, Kõszeg
Emiatt?
És a tisza kupa?

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Nagyon fontos, és új infó!!

Véglegesített idõpont: III.TM Szeged 2004. június 20. vasárnap.

Ez már fix!!!

Valamint az abszolút elsõ hely kp díja: 100.000 HUF

2bak voltam szevasztok.

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 hozzászólás
Helloooooooooo!!!
Komolyan csak 90 km-es táv lesz??? ???

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
hali,
IV.Boszorkány kupa 2004. április 18. vasárnap. ahelyszin a megszokott, a résztvevõk szintén.
a pálya pedig tervek szerint amit összel kitaláltunk, de az esõ elmosta.
bõvebb infó nemsokára.
üdv,
2bak

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
HI Nándi!
Boszikupa 4. mikor lesz?Van törleszteni valóm! ;D ;D
Hogyhogy 90 km lesz a tisza és nem 65 és 130?
Üdv : SON

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Hali itt 2bak!!

Sajna csak most tudok bekepcsolódni a szócsatározásotokba.

Egy kicsikét kiestem a nagy forgatagból, de igyekszem ezt követõen naprakész lenni.

A topikot ne keressétek most a tiszamarci.hu ra gondoltam.
készül az új, és amint kész lesz azonnal fent lesz.

Az én kiírásomban május 30-31.-i dátummal szerepel a III.TM.
Sajna szeged városável nem egyszerü düllõre jutni, és nagyon tisztában vagyok a rengeteg maratonnal melyek május hónapban lesznek.
Egyeztettem az MTB vezetõséggel, és ez az idõpont még jó volt.
holnap felteszek egy ki + infót.
sziasztok,
2bak

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Most akkor mikor van a kõszegi? Mert nem örülnék, ha egyiket is ki kéne hagynom!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
HI!
Szerencsére nem esik a köszeg maratonra!
Elírták annak a dátumát,így teljes lesz a mezõny! :D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
tesseék elolvasni a topikot az elejétõl ;)
egyébként május 30.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
mikor is lesz ez a verseny pontosan??

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Leszedtem még múltkor ezt a 25 megás kiírást. Az versenyinfok között nem találtam nevezési díjat. Nem voltam elég figyelmes, vagy ingyen van (amit kétlek), esetleg még nem meghatározott az összeg?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Tudod, Egér, ebben az egészben az a szép, hogy amit írtál az mind igaz.
A tavalyi TM-en az egyik legnagyobb kihívás az a pár kilcsi homok és az egészet végig kísérõ tûzõ napsütés volt. Árnyék? Alföldön?? Ha nem vettem volna fel a maraton után mezt, akkor is úgy látszott volna, hogy van rajtam. Pedíg csak a rövid távon mentem...
Szóval dumálni lehet bárkinek, bármit, lehet kifogásokat keresni, de én azt mondom, hogy a tavalyi egyik kedvencem volt és az idén is ott a helyem! Ja, tavaly minden maratonon ugyanazzal a bringával mentem és nagyon sokan ugyanígy tettek. Mi az, hogy nincs alkalmas bringája? Egy kis srác elég sokáig jött mellettem egy Tesco-gazdaságos géppel! Elgondolkodtató...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
na.
sokan csak ráfogják ,hogy nincs arra alkalmas bringájuk ,hogy elinduljanak egy (majdnem) sík terepen maratonozni.
én nem hiszem ezt el nekik. nézzünk csak körül egy bükkmarcin. na jó, esetleg leszámítva az 1000-bõl 3 bringát ami tényleg csak lejtmenetre jó 8)
de a többi nem tud ilyen kifogással érvelni.

egyébként meg szerintem nem nézi le senki az alföldi maratont. hanem csak fél elindulni. így legalább van mivel takarózni.
na jó. aki nem jön el az ne mondjon rá semmi jelzõt. én megyek. meg az is jön aki szereti a kihívást és szerelmes a kerékpározásba.
aki meg még nem hagyta el a város vége táblát az ne is hagyja el ... a tisza maraton kedvéért nem érdemes neki. valszeg csak egy mentõorvos lesz már csak azért szólok elõre. nehogy az legyen ,hogy el sem éri még az elsõ frissítõ pontot sem. durva ,hogy milyen emberek nevezik magukat kerékpárosnak.
lejövök a lépcsõn vazz mekkora bringás vagyok. odanézz baze megint vettem egy drágább stucnit baze mert mittu-domain baze de ... nézd meg ,hogy jobban néz ki baze. (nem összekeverendõ azzal ha szükség van rá!! az más.) de teljesítmény meg hol van. az ilyen emberek nem mennek ki akkor ha - fúj a szél - hûvös van (nem hideg! hûvös!) - esik az esõ - forróság van - sötét van! áááá!
na az ilyen ember nem hiányzik! mert itt van esély szélre (nagyobb mértékben mint pl egy bükkmarcin mert nyílt terepen megyünk!) , elázni is jobban el tudsz , a forróság , napsütés is jobban kiveszi a részét árnyék híján.
trendi lett magyarázkodni ha valaki nem jön el valahova. aki nem jön el az ne is fárasszon minket a magyarázkodással mert úgysem hisszük el. 8)
fiúk lányok gyertek el a tisza marcira. bizonyítsátok be az ellenkezõjét annak amit leírtam és ,hogy elmondhassátok: ott voltam az alföldön egy igazi, nehéz versenyen!
mindezek után elfogadom a kritikát a szegedi tereppel kapcsolatban. aki nem jön el az kihagy egy olyan jó bulit is mint keresztülhajókázni a 20-30 centi mély homokon (vagy vizeshomokon) 8)
na ennyi. bye.