Ma egy A8 -as boldog tulajdonosa lettem!
Mentem egy kicsit rázósabb kört a délelõtt, gondoltam leírom eddig miket tapasztaltam. Nem vagyok egy nagy szakértõ, csak mostanában kezdtek el érdekelni a bicók, szal ne várjatok semmi durva értékelést, csak amit én, mint laikus észrevettem:
Elõnyöket annyira nem akarom sorolni, minden amit nem említek hátrányként, az király. Csak annyit, hogy fékek fognak, bár már elég olvasott vagyok, és tudom, hogy be is tudnak kopni, és még jobb is lesz, de ha így maradna akkor is tökéletesen megfelelne. Az ülés nekem kényelmes, ha a maximálisra kihúzom a csövét akkor pont jó a hossza (182 cm vagyok), bár a kavicson hazafele-menet a salakanyagot is majdnem kirázta belõlem a terep, és nem húztam meg rendesen a nyeregvázcsövet, így egyszer csak azt vettem észre, hogy a kormány lassacskán majdhogynem a fejem fölé kerül, de ez elég élvezetes pozíció volt, mintha egy Harley-n ültem volna. Eleinte féltem, hogy a hosszú stucni miatt fájni a fog a derekam, de valahogy mégis olyan a váz kialakítása, hogy kényelmesen éreztem magam rajta.
Ami annyira nem tetszett, ez tudom, hogy szõrõzés, de azért jobb lett volna, ha a nyeregvázcsõfogó-kapocs, kapott volna egy olyan gyorsszárféle-rögzítõrendszert (aztán lehet, hogy direkt ilyen....nemtom), most csak sima csavaros.
Aztán hátul a fogaskoszorún felülrõl a 4. fogaskeréken nem bír megmaradni a lánc, azon ugrál. No ez azért felettébb idegel, de remélem csak beállítás kérdése, mivel nem merek hozzányúlni, holnap viszem hozzáértõ emberekhez (azért örülnék, ha megnyugtatnátok, hogy tényleg csak a beállításon múlik, és majd jó lesz).
Néha egy kicsit törte a kezem a markolat, de olyankor megfogtam azokat a király oldalsó szarvakat, és tök jól megpihent a kezem (az igen jó kis találmány).
Hátránya faterom szerint, hogy nincs rajta sárhányó!!!!
(legalább nem megy vele dolgozni)
Egyelõre csak ennyit akartam mondani (írni), király a gép, remélem még sok örömet fog okozni, és kevés bosszúságot.
Ja és még azt akarom kérdezni, hogy a nyeregcsövet be szokták valamivel kenni, hogy jobban csússzon, mert mintha lett volna rajta valami, én meg sztem sikeresen letörölgettem az elõbb. No mind1.
Pá!