Helló!Szia V4!
Uppssz, ez egy elírás. Ahogyan a sima A2 is, ez is 17/19/21"-os méretben kapható (a váz az ugyanaz az A2-nél és az A2 XT-nél).
Így már értem! Akkor 19-es lesz! Kösz a gyors segítséget!
Helló!Szia V4!
Uppssz, ez egy elírás. Ahogyan a sima A2 is, ez is 17/19/21"-os méretben kapható (a váz az ugyanaz az A2-nél és az A2 XT-nél).
yep!
Szia Exxpert!
Valószínûleg nem sokára a Level A2 XT tulajdonosok körébe belépek! De szeretném kérdezni, hogy megnéztem a magyar honlapon a méreteket, és ott találtam magamnak megfelelõt (18"-os kell) de a hivatalos oldalra is felmentem, ahol viszont már csak 17'',19'',21'' volt! Magyarországon akkor 18-ba is lehet kapni?? Elõre kösz a segítséget!
[highlight] The bike way of life [/highlight]
yep!
Szia Exxpert!
Köszi a gyors válszt!
Sziasztok!
Egy KROSS Crow Meadow típusu bringa vásárlását fontolgatom.
(Képbe van még hasonló kaliberû Kelly's, Dema és Genesis is.)
Sajnos kezdõ bringásként nem vagyok tisztában a bringákon lévõ alkatrészek minõségével, különösképpen a váltók kategóriájával.
Melyik a jobb váltó?
Simano Acera
Simano Deore
Simano Alivio
Simano Altus
(kezdõként azt gondolom, ha jó minõségû váltó van a bringán, akkor a hajómû, és egyéb mozgó alkatrészek minõsége is jobb.. Bár lehet ,hogy nincs igazam.)
Segítségeteket elõre is köszi!
most egy 46 cm-es 29er-em van 100-as stucnival, vajon rövidebb stucnival nem lenne jó a big wheel ? szerinted a magassága ( 48 cm ) vagy a hossza ( 606 mm ) a szûk keresztmetszet a 175 cm magasságomhoz ?
Exxpert,
a Big Wheel úgy látom csak 19" méretben kapható. Ezt te mekkora testmagassághoz tartod ideálisnak, használhatónak? Valamint a másik kérdésem, hogy hány fogas hátsó fogsorral szerelitek ? Budapest belvárosában hol lehet megtekinteni ?
elõre is köszi
kz
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket a Hexagon V3-as modellrõl, hogy mennyire strapabíró, mennyire megbízható és ha valakinek van ilyen modellje, akkor tõle tapasztalatokat kérni.
Amúgy a biciklit egyszerû felhasználásra szánom, szóval legtöbbször aszfalton használnám.
Elõre is köszönöm
Üdv egy amatõr:)
Halihó!
Nemrég vettem egy Kross Hexagon V4-est és ezalatt az 1hét alatt nagyon elégedett vagyok vele. Olvasgattam amiket írtatok, de szerintem utcai használatra nagyon jó. Rögtön lecseréltettem a kormányt egyenesre, a gumikat utcaira és rakattam rá szarvakat(a kényelem kedvéért). Veszettül megy (legalábbis a régihez képest), sokszor kevés a 21 sebesség. A fékek jól fognak igaz kicsit fura volt elõször mert picit hosszú úton jár viszont így legalább nem fékezem állóra a kereket(a régivel sokszor megesett). A telókhoz nem értek de eddig nincs vele bajom: teszi a dolgát. A váltó is fasza csak majd szükséges lesz féknek váltónak egyaránt egy kis kalibrálás. Nekem személy szerint jobban tetszik a halvány-arany(inkább krémszín) és fekete(ilyenem van) párosítás mint a kék vagy szürke. Amúgy élõben sokkal jobban néznek ki mint képeken.
Üdv.
Exxpert, köszönöm az infót és a gyorsaságot! :clap:
Az egyik masina a CRIME 3
a másik a BIG WEEL, ami érdekelne.
Elõre is köszönöm!
THX!