Mondjuk a az A10-es jobban tetszik, masszívabbnak néz ki, mint az A+, de fel kéne ülni mindkettõre és utána dönteni...
Sziasztok!
Elkészült a már régóta ígért Level A10-es vélemény! Testbike-on lehet olvasgatni, meg persze gondolkodni rajta, hogy "Hmm... Szezonra nekem is ilyet kéne vennem?"
Kross Level A10 mtb teszt, kerékpár, bicikli, ár
Végre képek is vannak
Csabi
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Nõi vázas? Merrefele?
A Nomina 2 már túl gyenge felszereltségû, a Modo vázai pedig nem szimpatikusak.
Még agyalok, az idei Evado család is szóba jöhet, de az 1.1 szerintem gyengus, az 1.2 lenne a tuti felszereltség, az 1.3 pedig már költséges... A jövõ évi Evado modelleknél pedig még kérdés az ár...
köszi az infót
Szia!
Már csak Nomia 2 16"-os feketét tudunk szerezni, vagy a jövõ évi Modo-sorozatot.
Ha van valakinél, akkor az a Speed Bike lesz, de már nála sem hiszem.
Egy próbát megér...
szia Exxpert,
Valószínûleg kelleni fog otthonra még egy Kross bringa. Asszonynak gondoltam egy Nomina +4-et. Van valahol 16"-os méret Pesten, amire fel tudna ülni?
köszi
Lassan 3 hete már megkaptam az új Kross Level A10-esem, ez már idei kiadás, tehát full karbon! Már egy versenyen túl vagyok, de véleményt majd csak a hétvégi xco után mondok
De az tuti, hogy gyönyörû, és isten király
Köszönöm szépen!
Csabi
Eurobikeon kinn voltak ezek? nem láttam õket
áraitok mikor lesznek?
Level széria érdekelne
Eurobikeon kinn voltak ezek? nem láttam õketAz új össztelós mtb széria, a KROSS Earth:
Kross Earth - nowe fulle z unikalnym zawieszeniem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Még egy kérdés
Szerintetek könnyebb terepre, kerékpárútra, országútra vegyesen melyik jobb Kross Evado 1.2 2011 vagy Kross Trans Continental 2011, köszönöm elõre is a választ!
Szép napot!