azért ne köss rá fogadást hogy 8 réteg enyves festéknek jobban örültetek volna...
Csak nem a tapasztalat mondatja veled?

azért ne köss rá fogadást hogy 8 réteg enyves festéknek jobban örültetek volna...
azért ne köss rá fogadást hogy 8 réteg enyves festéknek jobban örültetek volna...Nemteccik. (agresszív kismalacos smiley) :rocketman
Ja és a felsõ réteg fényes csíkos sötétbarna (!) volt a sötét elõszobában, ami körömnyi cafatokban jött csak le. Néha még álmodok vele.Héra rulez...
Tényleg, miért is nem vettetek tapétát!?
Indukcióson olyan edényben tudsz fõzni, ami mágnesezhetõ.
Jó a zománcozott is, azok általában acélból vannak.
Tehát, ha rátapad a mágnes, akkor jó lesz hozzá.
Sima 220V kell hozzá. A mi hordozhatónk lapunk legalábbis azzal mûködik.
Indukciós szép és jó, csak nem minden edény használható rajta, meg három fázis kell hozzá (ha jól tudom), bár háznál az feltételezem nem gond.
Hogy villanyos téma legyen: tud valaki olyan tûzhelyrõl ezen kívül:
http://www.rangemast...k/index_248.htm
amiben van gáz,meg villanyplatni is? Akár sütõrész nélkül is? Mert ez lenne az igaz, de itthon a kombi tûzhely azt jelenti, hogy felül villany, alul gáz:(
ezen a telken konkrétan már rajta áll egy ház, szombaton nézzük meg. a közmûvekkel nincs gond. az ingatlanos a telefonban mondta, hogy lakáshitelt nem fognak rá adni, max szabadfelhasználásút. én meg még nem néztem utána sehol. köszönöm!
nem építõs/felújítós, de ház:
ha egy ingatlan tulajdoni lapján "zártkert" szerepel, az azon felül hogy nem kapok rá lakáshitelt, miben lehet még szívás? lakóház már áll rajta...
a hirdetés szerint: "A ház zártkert, kert és gazdasági épületként van feltûntetve a tulajdoni lapon."
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Vegyél egy párásított általában ultrahanggal mûködnek fogyasztásuk minimális:)