Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Közben megtaláltam a telefonszámod a profilodnál. Úgyhogy hívlak, ha Métely választott.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Szia!
Engem érdekelne az egyik pár sárvédõ. Természetesen Mételyé az elsõbbség. Amelyik marad az okés lesz nekem. Hogy vehetem fel veled a kapcsolatot ez ügyben?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Szia!
Milyen a profilja?
Milyen széles?
Hány °-os az íve?
Esetleg képet tudnál prezentálni?
Köszi!

A pirosat nézd ,a narancs is ugyan ilyen csak más a színe.

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Sziasztok
Gratulálok az új szerzeményekhez
Nekem vannak fém sárhányó szettjeim távtartó nélkül 4e/ pár (narancssárga+piros)
Sok sikert az építéshez.

Szia!
Milyen a profilja?
Milyen széles?
Hány °-os az íve?
Esetleg képet tudnál prezentálni?
Köszi!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Sziasztok
Gratulálok az új szerzeményekhez
Nekem vannak fém sárhányó szettjeim távtartó nélkül 4e/ pár (narancssárga+piros)
Sok sikert az építéshez.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Karesz+ Geri; Nyugati pu. 9:32 . Rendicsek ?

oke vettem az adást

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Kérdések:

- Agyváltó, így kontrafék esetén szükségtelenné válik a hátsó fék tartó konzol (vagy mi a neve annak a pöcöknek... ). Neki lehet esni a sarokcsiszolóval, vagy inkább hagyjam békén, nehogy sérüljön, vagy meggyengüljön a váz?

- A kitámasztója sajnos lóg (nagyon). Olvastam itt egyszer, hogy szétszedhetõ. De javítható is, hogy a helyén maradjon?

- Lehet, hogy szeretnék hajlított nyeregcsövet. Kibírja az én 100 kg.-omat? Nem fog tovább hajlani? :) Van ezzel kapcsolatban valakinek (nagy súlyúaknak) tapasztalata?

Köszi,
Üdv!

Én meghagytam a féktartó konzolt mert elég macerásnak találtam az eltüntetését.
Lehet rá gyártani valami díszt,nekem pl fából készül egy patkó alak:) csak még sokat kell csiszolgatnom :(
Ha megnézed nekem egy enyhén hajlított nyeregcsövem van ami gyári lom (én 80 Kg vagyok). Szerintem simán elbír, valami 800 ft-os áron szereztem be, így már csak próbának se drága.
Nagyon jó áron vetted, igazán remek vétel ;)
Igen én is most lessem a fém sárvédõket, kéne beszereznem valami jó alapot, amit aztán lehet toldozgatni farigcsálni.
A kormány az megint nem valami nagy tétel anyagilag, tehát érdemes körbenézned hátha akad olyan forma ami igazán jól mutat.

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

zsíí'ság!
tökély alap.
(ár engem is érdekelne, csak úgy)

Köszi!
Lejjebb írtam az árat is, meg, hogy kb. mit szeretnék cserélni.
Csõ!

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Kérdések:

- Agyváltó, így kontrafék esetén szükségtelenné válik a hátsó fék tartó konzol (vagy mi a neve annak a pöcöknek... ). Neki lehet esni a sarokcsiszolóval, vagy inkább hagyjam békén, nehogy sérüljön, vagy meggyengüljön a váz?

- A kitámasztója sajnos lóg (nagyon). Olvastam itt egyszer, hogy szétszedhetõ. De javítható is, hogy a helyén maradjon?

- Lehet, hogy szeretnék hajlított nyeregcsövet. Kibírja az én 100 kg.-omat? Nem fog tovább hajlani? :) Van ezzel kapcsolatban valakinek (nagy súlyúaknak) tapasztalata?

Köszi,
Üdv!

- a váz maga nem gyengül, ha a fékkonzolt letolod róla; persze ügyesen kell, flex a nagyjához, az aprajához meg precíziós szerszámok, hogy épp meg tudj állni a csõnél.

- a kitámasztóról majd más referál; részemrõl az is cut lenne, nem szeretem az ilyen 'beépített' támasztót, pont a cserélhetetlensége miatt; Y-támasztóra szavazok cruiser esetében, megáll magától, és mindkét oldalról le lehet nyitni. ráadásul nem is drága, cca. 2500ért már olyan is van, ami 20", 26", 28"ra is jó.

- nekem van egy hajlított nyeregcsövem; nem annyira hajlott, mint szeretném, csak enyhén az - annak meg doszt' mindegy, hogy hány kilóval zúzol rajta, mert nem akkora a dõlésszöge, hogy a rugózás igénybevegye. de ha találsz hajlottabbat, akkor 1.)mákod van, 2.) ha edzett acél, akkor sz'tem nem lesz baj, max. a nyeregcsõbilincset pótold be valami plusz bilinccsel, nehogy a terhelés alatt gallérszerûen kirojtosodjon egy erõsebb bukkanónál véletlen.

biztos mi sicher...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Megvan az alap!!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

:) :) :) !

zsíí'ság!
tökély alap.
(ár engem is érdekelne, csak úgy)

na, ezen alakra nem sokat kell faragni (hátsó villa rulz), mert az szép nagyon.
szín, nyereg, kormány, sárvédõ, felni, küllõ, váltó (ha) - és hajtómû (a Z-t nem nagyon kedvelem, volt már vele rossz tapasztalat, úgyhogy 3részesre szavazok, mindenkivel ellentétben :P :) ); részemrõl ezek cserélõdhetnének/repülnének.

már csak a stílust kell belõnöd... (rat, classic/retro, egyéb custom...) és hajrá!

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Köszi a segítséget!!! Igazábol arra gondoltam hogy egy szélesebb ráffal optikailag ballonosabbnak látszik a gumi. Vagy nem?

de.

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Kérdések:

Köszi,
Üdv!

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Jó alap... ;) sok sikert

Gratulálok! Nagyon szép váz! Sok sikert az építéshez! :)

Klafa !
A letámasztó minden idõk legszebbike, le ne dobd !!! :) !
A springer villa témájában meg légy óvatos...

Yo!

Köszi!
Remélem sikerül egy szép bringát varázsolni belõle!
:)

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Na, gratulálok a választáshoz!
Igen szép darab, meg szabad kérdezni mi volt az ára?
A hajtómûvet megtartanám a kormányt sárvédõt lámpákat markolatot kitámasztót pedált ledobnám a bringáról.
Váltóhoz ha ragaszkodsz akkor valami egyedi váltókarral a vázra vagy a dinamó környékire javaslom.
Talán egy springer villa egy frankó nyereg és pár egyedi megoldás amit saját kezûleg gyártasz és agyalsz ki, sokat dobhat a bringán .....szerintem
Remélem nyomon követhetõ lesz a bringa építése ;)

Hi!
30 ropi volt.
hajtómû marad
lehet, hogy a kormány is, de azt még nem tudom
sárvédõ kell, de cserés, mert egy mûanyag vacak van rajta
lámpákat nem dobom le, mert nincs rajta :)
markolat egyértelmû csere, már csak azért is, mert felemás
kitámasztó marad
pedál csere
váltóhoz ragaszkodok, de nem ehhez, :) hanem egy agyváltóhoz
springer villa nem hiszem, hogy lesz
megpróbálom dokumentálni a változásokat

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Sziasztok!

Üdvözlet az újabb cirkálóknak!
Sajnos ez a CM Bp is kimarad nekem, de talán évek múlva eljutok végre egy találkozóra. Ez most egy "jó" rossz, legalább egy jó meló miatt nem jön össze. Talán nyáron valami...
Minden jót!
Don't walk!

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Megvan az alap!!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Yo!
Don't walk!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

hali!
ápr30 ki hova fut be pestre és mikor?Hol ütközünk?
Zsolt

Csá!

Déli 8:45....5 pár markolattal:D, 363 packot szerezzél;)

Karesz+ Geri; Nyugati pu. 9:32 . Rendicsek ?

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Megvan az alap!!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

A hajtómûvet megtartanám a kormányt sárvédõt lámpákat markolatot kitámasztót pedált ledobnám a bringáról.
Váltóhoz ha ragaszkodsz akkor valami egyedi váltókarral a vázra vagy a dinamó környékire javaslom.
Talán egy springer villa egy frankó nyereg és pár egyedi megoldás amit saját kezûleg gyártasz és agyalsz ki, sokat dobhat a bringán .....szerintem

Klafa !
A letámasztó minden idõk legszebbike, le ne dobd !!! :) !
A springer villa témájában meg légy óvatos...

You can never have "enough" bikes.

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

Megvan az alap!!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Gratulálok! Nagyon szép váz! Sok sikert az építéshez! :)

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Megvan az alap!!

Feltöltött kép

Feltöltött kép