Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. április 28. - 16:23

Írta 2011. április 28. - 16:22

Engem érdekelne az egyik pár sárvédõ. Természetesen Mételyé az elsõbbség. Amelyik marad az okés lesz nekem. Hogy vehetem fel veled a kapcsolatot ez ügyben?
Írta 2011. április 28. - 08:35

Sziasztok
Gratulálok az új szerzeményekhez
Nekem vannak fém sárhányó szettjeim távtartó nélkül 4e/ pár (narancssárga+piros)
Sok sikert az építéshez.
Szia!
Milyen a profilja?
Milyen széles?
Hány °-os az íve?
Esetleg képet tudnál prezentálni?
Köszi!
Írta 2011. április 28. - 08:16

Gratulálok az új szerzeményekhez
Nekem vannak fém sárhányó szettjeim távtartó nélkül 4e/ pár (narancssárga+piros)
Sok sikert az építéshez.
Írta 2011. április 28. - 08:01

Írta 2011. április 28. - 07:48

Kérdések:
- Agyváltó, így kontrafék esetén szükségtelenné válik a hátsó fék tartó konzol (vagy mi a neve annak a pöcöknek... ). Neki lehet esni a sarokcsiszolóval, vagy inkább hagyjam békén, nehogy sérüljön, vagy meggyengüljön a váz?
- A kitámasztója sajnos lóg (nagyon). Olvastam itt egyszer, hogy szétszedhetõ. De javítható is, hogy a helyén maradjon?
- Lehet, hogy szeretnék hajlított nyeregcsövet. Kibírja az én 100 kg.-omat? Nem fog tovább hajlani?Van ezzel kapcsolatban valakinek (nagy súlyúaknak) tapasztalata?
Köszi,
Üdv!
Én meghagytam a féktartó konzolt mert elég macerásnak találtam az eltüntetését.
Lehet rá gyártani valami díszt,nekem pl fából készül egy patkó alak:) csak még sokat kell csiszolgatnom

Ha megnézed nekem egy enyhén hajlított nyeregcsövem van ami gyári lom (én 80 Kg vagyok). Szerintem simán elbír, valami 800 ft-os áron szereztem be, így már csak próbának se drága.
Nagyon jó áron vetted, igazán remek vétel

Igen én is most lessem a fém sárvédõket, kéne beszereznem valami jó alapot, amit aztán lehet toldozgatni farigcsálni.
A kormány az megint nem valami nagy tétel anyagilag, tehát érdemes körbenézned hátha akad olyan forma ami igazán jól mutat.
Írta 2011. április 28. - 07:42

zsíí'ság!
tökély alap.
(ár engem is érdekelne, csak úgy)
Köszi!
Lejjebb írtam az árat is, meg, hogy kb. mit szeretnék cserélni.
Csõ!
Írta 2011. április 28. - 07:39

Kérdések:
- Agyváltó, így kontrafék esetén szükségtelenné válik a hátsó fék tartó konzol (vagy mi a neve annak a pöcöknek... ). Neki lehet esni a sarokcsiszolóval, vagy inkább hagyjam békén, nehogy sérüljön, vagy meggyengüljön a váz?
- A kitámasztója sajnos lóg (nagyon). Olvastam itt egyszer, hogy szétszedhetõ. De javítható is, hogy a helyén maradjon?
- Lehet, hogy szeretnék hajlított nyeregcsövet. Kibírja az én 100 kg.-omat? Nem fog tovább hajlani?Van ezzel kapcsolatban valakinek (nagy súlyúaknak) tapasztalata?
Köszi,
Üdv!
- a váz maga nem gyengül, ha a fékkonzolt letolod róla; persze ügyesen kell, flex a nagyjához, az aprajához meg precíziós szerszámok, hogy épp meg tudj állni a csõnél.
- a kitámasztóról majd más referál; részemrõl az is cut lenne, nem szeretem az ilyen 'beépített' támasztót, pont a cserélhetetlensége miatt; Y-támasztóra szavazok cruiser esetében, megáll magától, és mindkét oldalról le lehet nyitni. ráadásul nem is drága, cca. 2500ért már olyan is van, ami 20", 26", 28"ra is jó.
- nekem van egy hajlított nyeregcsövem; nem annyira hajlott, mint szeretném, csak enyhén az - annak meg doszt' mindegy, hogy hány kilóval zúzol rajta, mert nem akkora a dõlésszöge, hogy a rugózás igénybevegye. de ha találsz hajlottabbat, akkor 1.)mákod van, 2.) ha edzett acél, akkor sz'tem nem lesz baj, max. a nyeregcsõbilincset pótold be valami plusz bilinccsel, nehogy a terhelés alatt gallérszerûen kirojtosodjon egy erõsebb bukkanónál véletlen.
biztos mi sicher...
Írta 2011. április 28. - 07:29

zsíí'ság!
tökély alap.
(ár engem is érdekelne, csak úgy)
na, ezen alakra nem sokat kell faragni (hátsó villa rulz), mert az szép nagyon.
szín, nyereg, kormány, sárvédõ, felni, küllõ, váltó (ha) - és hajtómû (a Z-t nem nagyon kedvelem, volt már vele rossz tapasztalat, úgyhogy 3részesre szavazok, mindenkivel ellentétben

már csak a stílust kell belõnöd... (rat, classic/retro, egyéb custom...) és hajrá!
Írta 2011. április 28. - 07:21

Köszi a segítséget!!! Igazábol arra gondoltam hogy egy szélesebb ráffal optikailag ballonosabbnak látszik a gumi. Vagy nem?
de.
Írta 2011. április 28. - 07:13

- Lehet, hogy szeretnék hajlított nyeregcsövet. Kibírja az én 100 kg.-omat? Nem fog tovább hajlani?

Köszi,
Üdv!
Írta 2011. április 28. - 06:52

Jó alap...
sok sikert
Gratulálok! Nagyon szép váz! Sok sikert az építéshez!
Klafa !
A letámasztó minden idõk legszebbike, le ne dobd !!!!
A springer villa témájában meg légy óvatos...
Yo!
Köszi!
Remélem sikerül egy szép bringát varázsolni belõle!

Írta 2011. április 28. - 06:48

Na, gratulálok a választáshoz!
Igen szép darab, meg szabad kérdezni mi volt az ára?
A hajtómûvet megtartanám a kormányt sárvédõt lámpákat markolatot kitámasztót pedált ledobnám a bringáról.
Váltóhoz ha ragaszkodsz akkor valami egyedi váltókarral a vázra vagy a dinamó környékire javaslom.
Talán egy springer villa egy frankó nyereg és pár egyedi megoldás amit saját kezûleg gyártasz és agyalsz ki, sokat dobhat a bringán .....szerintem
Remélem nyomon követhetõ lesz a bringa építése
Hi!
30 ropi volt.
hajtómû marad
lehet, hogy a kormány is, de azt még nem tudom
sárvédõ kell, de cserés, mert egy mûanyag vacak van rajta
lámpákat nem dobom le, mert nincs rajta

markolat egyértelmû csere, már csak azért is, mert felemás
kitámasztó marad
pedál csere
váltóhoz ragaszkodok, de nem ehhez,

springer villa nem hiszem, hogy lesz
megpróbálom dokumentálni a változásokat
Írta 2011. április 28. - 00:53

Üdvözlet az újabb cirkálóknak!
Sajnos ez a CM Bp is kimarad nekem, de talán évek múlva eljutok végre egy találkozóra. Ez most egy "jó" rossz, legalább egy jó meló miatt nem jön össze. Talán nyáron valami...
Minden jót!
Írta 2011. április 28. - 00:48

Írta 2011. április 27. - 23:17

hali!
ápr30 ki hova fut be pestre és mikor?Hol ütközünk?
Zsolt
Csá!
Déli 8:45....5 pár markolattal:D, 363 packot szerezzél;)
Karesz+ Geri; Nyugati pu. 9:32 . Rendicsek ?
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. április 27. - 22:55

Klafa !Na, gratulálok a választáshoz!
A hajtómûvet megtartanám a kormányt sárvédõt lámpákat markolatot kitámasztót pedált ledobnám a bringáról.
Váltóhoz ha ragaszkodsz akkor valami egyedi váltókarral a vázra vagy a dinamó környékire javaslom.
Talán egy springer villa egy frankó nyereg és pár egyedi megoldás amit saját kezûleg gyártasz és agyalsz ki, sokat dobhat a bringán .....szerintem
A letámasztó minden idõk legszebbike, le ne dobd !!!

A springer villa témájában meg légy óvatos...
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. április 27. - 22:31

Írta 2011. április 27. - 22:27

Na, gratulálok a választáshoz!